עבור לתוכן

ניטנדו מול PSP? יתרונות חסרונות

Featured Replies

פורסם

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Mario Kart DS

Advance Wars: Dual Strike

Yoshi's Island DS

New Super Mario Bros.

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

The World Ends With You

Final Fantasy IV

Mario & Luigi: Partners in Time

Castlevania: Dawn of Sorrow

Metroid Prime: Hunters

Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride

Trauma Center: Under the Knife 2

ויש עוד מספיק ובעתיד יוצאים

The Legend of Zelda: Spirit Tracks

Kingdom Hearts 358/2 Days

Mario & Luigi RPG 3

ועוד

לאומת זאת בPSP רוב המשחקים אם הדירוג הטוב ביותר זמינים גם לניחות הרבה פעמים גם בגרסאות טובות יותר

וגם בעתיד זה לא הולך להשתנות LBP לדוגמה כניראה יהיה טוב בהרבה בPS3

• תגובות 74
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראבק, קרירין, כמה שאני אוהב את ה DS והמשחקים שלה, הפוסטים שלך עם רמות הפאנבוייזם הבלתי אפשריות גורמים לי לרצות לתפוס את ה DS הראשון שאני רואה ולנפץ אותו לרסיסים......

מצחיק אותי ששניכם עוד לא הבנתם שהדיון הזה לא עומד להיגמר- להתווכח עם פאנבוי זה כמו לנסות לשתות מרק במזלג.

פורסם

על אילו משחקים אתה מדבר שזמינים על קונסולות אחרות ויותר טובים שם? רק שני הGTA וזה בגלל שהשלט של הPS2 יותר נוח, כבר נשמע כאילו אין לך מה לומר, אמרתי המון פעמים שלא חסר משחקים על שתי הקונסולות ולדעתי צריך לבחור לפי המשחקים שעושים לך את זה, להמשיך להתווכח על כמה משחק מקבל ולפי זה לקבוע מה יותר טוב זה מטומטם.

פורסם

רק GTA ? אתה משלה את עצמך

Tekken: Dark Resurrection

Daxter

Wipeout Pure

WWE SmackDown! vs. RAW 2006

GOW ועוד הרבה יש להם חלקם גירסאות דומות וחלקם אותם גירסאות עדיפות בהרבה לניחות

פורסם

אוי נו עכשיו זה כבר מוגזם, זה כמו שאני אגיד שכל המשחקים של הDS (ואני יודע שאלו לא כולם) מאריו סוניק וזלדה הם מעאפנים כי יש להם גרסאות הרבה יותר טובות על הWII.

:kopfpatsch::bash::s07:

פורסם

אבל פה תיהיה לך טעות כי בדרך כלל הם שונים מאוד

הסוניקים לWII שיצאו עד היום מסריחים ויש לי את הWII

הסוניקים לDS -לפחות לדעתי מאוד מוצלחים והם שונים מאוד

זלדה PH (לDS ) מאוד שונה מכל הזלדות האחרות ועושה שימוש בסטילוס \מיקרופון\סגירה\פתיחה של המכשיר

בעיקר

בעיקר בסטילוס למעשה וכימאת אין שימוש בכפתורים רגילים

היא אומנם המשך לזלדה WW לגימקיוב אבל כל הדברים שונו משמעותית

NSMB לDS שונה מאוד מימאריו גלקסי ויותר דומה למאריו ה2D רק שהוא לדעתי המאריו ה2D הטוב ביותר שיצא וזה אומר הרבה

ואתה יכול ללכת משחק משחק רוב הטובים שונים משמעותית מהגרסאות הניחות

סתם לדוגמה בDS יש את אדוונס אוור ולWII משחק מאוד שונה שלוקח מימנו השראה וזהו אבל זה משחק שונה אם גרפיקה\משחקיות שונים מאוד

את זה אין מספיק בPSP

פורסם

מצחיק שעמוד קודם אמרת שלGOW מגיע באמת 95 ועכשיו פתאום הוא פחות טוב מGOW 1&2 (ולא שאני אומר שהוא יותר טוב או להיפך, כל הסידרה הזאת היא בסך הכל מאלו שכיף להעביר בהן סירטונים בשביל להלחם).

דקסטר לא יצא לPS2.

בוא ניקח לדוגמה משחק מירוצים של מריו, ברור שהוא הרבה יותר נוח על הWII מאשר על הDS, בגלל שהשלט של הWII יותר נוח, הגרפיקה יותר טובה ויש סטיק אנלוגי, עוד משהו שהDS עם הפינות השפיציות והקצוות החדים (יחסית) שלו יכול להפריע ולהיות לא נוח במשחק לעומת הPSP עם פינות מעוגלות וקצוות ממש לא חדים שמשאירים סימן על היד לבעלי כפות ידיים גדולות, אם לא הבנת מה הנקודה כאן, גם אני יכול לחפש סיבות טיפשיות למה יותר נוח בקונסולה א' מאשר ב', די עם פאנבויזם.

פורסם

לא יודע אם או יותר או פחות טוב אבל הוא כן דומה מאוד לאחרים

בעניין דקסטר יצאו איזה 3-4 גאק לPS2 שזה אותה סידרה רק שם שונה

מאריו מרוצים עוד לא ניסיתי על הDS יכול להיות שהוא באמת פחות טוב אבל ניסיתי דברים אחרים

והקצוות בכלל לא מציקות אם אתה יודע איך להחזיק את המכשיר

פורסם

דקסטר הוא משחק מצוין עם שליטה מצוינת ואין לי מושג איך הגעת לזה, כמו שאמרתי מקודם, כל דבר יהיה יותר נוח על שלט של PS2, במיוחד בגלל הגודל.

פורסם
כל דבר יהיה יותר נוח על שלט של PS2, במיוחד בגלל הגודל

אולי אתה מתחיל להבין את הטעות של סוני

וזה לא רק עניין הגודל זה גם המחסור בנוב אנלוגי נוסף

חוץ מזה אולי תסביר לי אם הPSP יצא שנה אחרי הDS למה סוני לא הכניסה מסך מגע ומיקרופון למכשיר ?

הדבר הזה היה משדרג משמעותית את המכשיר ומאוד יכול להיות שהיה חוסם את ההצלחה של הDS

פורסם

זה לא שהDS נוח לי, בוא נאמר שאני אומר את זה מנקודת מבט של מישהו שהכינוי שלו הוא עמלק.

המחסור בנאב אלוגי מורגש, אבל צריך אותו רק במשחקי יריות ספורים ויש כמה עם נעילה אוטומטית על המטרה כמו רזיסטנס אז זה לא ממש נורא, מה שכן, הייתי שמח לראות עוד אחד בPSP2.

למה לא הוסיפו? אולי זה היה מוביל לתביעה כמו עם השלט של הPS3 שאני לא זוכר מה היה איתו בהתחלה, ומיקרופון? זאת קונסולה ניידת ולא הייתי רוצה לעשות פו או לדבר לקונסולה באוטובוס לדוגמה.

בכל מקרה, פלייסטיישן זה משחקים נטו עם אותה השליטה המסורתית של DPAD אנלוג או שניים כתפיים ואיקס עיגול משלוש ריבוע, אם המון אנשים נהנים מזה מהPS1 ועד היום למה שיחליפו?

פורסם

זלדה PH (לDS ) מאוד שונה מכל הזלדות האחרות ועושה שימוש בסגירה\פתיחה של המכשיר

חחחחחחחחחחח אותי אישית זה ממש הצחיק.. מה המשחק מתקדם יותר כי המסך נכבה אם אתה סוגר את המסך של המכשיר? או שפתאום באמצע המשחק מבקשים ממך לסגור ולפתוח הכי מהר שאתה יכול בשביל לעבור את המשימה?

פורסם

זה לא שהDS נוח לי, בוא נאמר שאני אומר את זה מנקודת מבט של מישהו שהכינוי שלו הוא עמלק.

המחסור בנאב אלוגי מורגש, אבל צריך אותו רק במשחקי יריות ספורים ויש כמה עם נעילה אוטומטית על המטרה כמו רזיסטנס אז זה לא ממש נורא, מה שכן, הייתי שמח לראות עוד אחד בPSP2.

למה לא הוסיפו? אולי זה היה מוביל לתביעה כמו עם השלט של הPS3 שאני לא זוכר מה היה איתו בהתחלה, ומיקרופון? זאת קונסולה ניידת ולא הייתי רוצה לעשות פו או לדבר לקונסולה באוטובוס לדוגמה.

בכל מקרה, פלייסטיישן זה משחקים נטו עם אותה השליטה המסורתית של DPAD אנלוג או שניים כתפיים ואיקס עיגול משלוש ריבוע, אם המון אנשים נהנים מזה מהPS1 ועד היום למה שיחליפו?

אני כותב כרגע מנייד בלי עכבר אז סליחה מראש על היותר מידי ציטוטים

אני שונה את הזבל הזה של העכבר מגע

בכל מקרה לא נינטנדו המציאה את המסך מגע והמיקרופון וסוני לא הייתה חותפת על זה

וסליחה אבל שליטה של נייחת לא מותאמת תמיד לנידות למרות שלDS בסך הכל אותו ממשק פלוס המסך מגע והמיקרופון

ובPSP המיקרופון היה יכול לשמש גם למשחקי רשת וגם לספייק

חחחחחחחחחחח אותי אישית זה ממש הצחיק.. מה המשחק מתקדם יותר כי המסך נכבה אם אתה סוגר את המסך של המכשיר? או שפתאום באמצע המשחק מבקשים ממך לסגור ולפתוח הכי מהר שאתה יכול בשביל לעבור את המשימה?

לא יותר מתקדם אבל שונה

ואם הייתה מכיר את הסידרה יש לה פעולה\חקירה\פאזלים

ובאחד הפאזלים זה מה שנתנו לעשות

יש קצת הומור במשחק הזה -הוא הרבה יותר קליל מיזלדה TP

פורסם

על מה אתם רבים?

זה לא אשכול VS זה אשכול המלצה והפותח בכלל לא עונה פה

תחליפו טלפונים תעשו שיחה של שעתיים ותיגמרו את זה

פורסם

ציטוט מעמוד 4 של הדיון...

אין טעם להמשיך להגיב עד שפותח הדיון לא יתייחס למה שכתבו והעזרה שהגישו לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים