עבור לתוכן

ניטנדו מול PSP? יתרונות חסרונות

Featured Replies

פורסם

stropic אתה פולט שטויות בקצב

קודם כל גרפיקה לא קשורה רק למאמצי הפיתוח אם ניקרא לזה ככה אלה גם לחומרה שהמשחק רץ אליה

סתם נתתה לדוגמה את קריסס אז זה קל להסביר איתו

קריסס יכול להראות גרפיקה טובה על מחשב חזק וגרפיקה נחותה על חלש

אותו הקוד אותו הכל

אכשיו אם תיקח לדוגמה משחק כמו זלדה TP שכניראה עלה מיליונים לפתח וגם שנים

חלק מההגבלה שלו בגרפיקה ניגרמת כניראה מ2 סיבות

1-היכולות של הWII עצמו

2-זה שהיו צריכים לדחוס את הכל לפני זה לגירסת הגימקיוב

אם לצורך הדיון המשחק היה מפותח מולטיפלטפורם הוא כניראה היה ניראה הרבה יותר טוב בפלטפורמות הHD

כי לא היו מגבילים אותו ברזולוציה ודברים אחרים שהWII לא מסוגל לעשות חומרתית

או במילים אחרות אם אתה מצלם סרט ב1080P וצריך לשווק אותו על DVD רגיל

לא משנה המאמץ בהכנה גירסת הDVD תיראה פחות טוב

עכשיו לעניין הWII

הWII חומרתית מאוד דומה ל360\PS3 רק הרבה יותר חלש כמובן

יש לו מעבד מבוסס PPC כמו האחרות וכרטיס מסך של AMD בדומה ל360 וגם הכרטיס של הנווידה בPS3 די קרוב

כמובן יש הבדלים בכוח חישוב \זיכרון \ועוד כמה דברים

אבל אתה יכול לקרוא לWII הגירסה החלשה או משהו כזה

בגלל זה לפעמים יוצאים פורטים מסורסים לWII אם אתה מסרס מספיק משחק 360\PS3 אתה יכול להכניס אותו לWII

בעלות משמעותית יותר נמוכה מלעשות את המשחק מחדש

בנוגע לזיהוי תנועה והפוינטר -רוב המשחקים משתמשים בזה כהחלפה לכפתורים ולזה לא צריך אף דבר מיוחד

בנוגע לDS -הוא שונה מאוד מהPSP מבחינת חומרה

ואם כבר אתה מדבר על PES לPSP הוא כניראה חלק הרבה אם גירסת הPS2 כי אלו קונסולות קרובות מאוד חומרה\ותוכנה

בנוגע לאיכות משחקים -שטח אכסון לא אומר משחק טוב

זה שהגרפיקה בדרך כלל טובה יותר לא אומר גם שתמיד גירסת הPSP עדיפה

וכמובן שיש משחקים שבכלל לא יצאו לPSP

אם דיברתה על פינל פנטזי יש יותר לDS וגם הרבה יותר בסגנון

הגרפיקה\מוזיקה\סירטונים פחות טובים אבל זה כבר דבר אחר

אם תיקח את GTA לDS הוא נחשב טוב יותר מי 2 הGTA שיצאו לPSP (כל אחד בנפרד )

• תגובות 74
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרירין, אני מתייחס לסוף התגובה שלך בלבד, הפאנבויזם שלך עם נינטנדו מוגזם.

אתה מנסה להצדיק את הDS ולדחוף שהוא יותר טוב בכל מצב, "וכמובן שיש משחקים שבכלל לא יצאו לPSP "

מהמילים שלך לפעמים אתה יכול להטעות אנשים שהPSP הוא קונסולה שיצאו לה 5 פורטים מהDS וזהו, יש גם משחקים טובים מאוד על הPSP שלא יוצאים לDS, לא פלא שכל הפורום חושב שלPSP יש ספריית משחקים דלה.

לגבי GTA, בIGN לדוגמה נכון שהGTA של DS קיבל 0.5 יותר מLCS וVCS, אבל הגרפיקה ושאר היתרונות של הPSP מפצים על זה, יש משחקים שלדעתי לא מתאימים לDS.

פורסם

קודם כל לא אמרתי שאין משחקים לPSP

אבל כל העולם יודע שרוב הפיתוח לנידות עבר לDS

פעם היה מנהג כמו שהיה גם אם הWII לקחת משחקי PS2 ולדחוף אותם לPSP ולWII כמולטיפלטפורם

אבל בגלל שכבר לא יוצאים גדולים לPS2 והוא די מת אז גם המנהג הזה יחסית נפסק -לפחות בגדולים מינוס המשחקי ספורט שעדיין מקבלים את זה

היום מה שקורה זה שהDS מקבל את רוב התמיכה ורוב המשחקים גם בלעדים

והPSP מקבל הרבה פחות תמיכה

אתה גם תראה שLBP והמשחק מרוצים שלהם לPSP יקבל גם פורט לPS2

כי סוני לא פראירים

חברות צד שלישי בקושי נותנות אהבה למכשיר היום ואם כל הכבוד לסוני

היא לא יכולה להחזיק את המכשיר לבד בטח לא מול המשחקים שמפותחים לDS

תזכור גם שהרבה משחקים לא נמכרים טוב על הPSP וגם הPS2 הפסיק למכור טוב משחקים

לאומת זאת הDS משגשג בתחום הזה מה שמושך חברות פיתוח אליו

פורסם

מה זה קשור הגודל של המשחק, ומה אתה מנסה להגיד?

חוץ מזה, רק השנה צריכים לצאת עוד כ40 משחקים טובים לPSP ואתה מוזמן לעבור על הרשימה שעשיתי כאן באחד העמודים, זה שאתה קורא שאנשים אומרים שלPSP אין הרבה משחקים ואתה לא ממש מתמצא בו זה לא אומר שהמצב דומה למה שאתה מתאר.

יכול להיות 40 משחקים

אבל רק 10 מהם נורמלים

30 מהם משחקים יפנים מסריחים

חוץ מזה לDS יוצאים מאות משחקים בשנה

בקיצור מה שאני מנסה לעשות פה זה לא דיון על איזה מכשיר טוב יותר

אלא שלDS יש הרבה יותר משחקים ואם הוא מתכוון לחרוש על הPSP בבית כל היום אז זה לא משתלם לקנות כי יגמרו לו המשחקים מהר מאוד

אני נגיד ממש התלהבתי מהPSP בהתחלה יש לי אותו שנה

3 חודשים ראשונים שיחקתי בו הרבה וסיימתי הרבה משחקים ואז נגמרו לי המשחקים ולא היה לי מה לעשות איתו אחרי זה ש3 חברים שלי קנו PSP אז החייתי אותו והיה ממש כיף לשחק בו במולטיפלייר בשיעורי היסטוריה :P

ועכשיו כל פעם שיוצא משחק חדש אני לא מסיים אותו תוך יומיים אלא מושך אותו וככה אני מנצל את הPSP כי אם הייתי משחק בו אפילו שעתיים ביום תוך ממש קצת זמן הייתי צריך לחכות למשחק חדש לשחק בו שלא יוצא הרבה משחקים לPSP ו70% מהמשחקים שיוצאים לPSP זה משחקים מסריחים ביפנית והמשחקים הרציניים יותר כמו RESISTENCE וכאלה בקושי יוצאים

יתרון נוסף בDS זה שאתה יכול לאחסן בו איזה 30 משחקים ככה שיש לך מבחר גדול ואתה לא תשחק כל הזמן במשחק אחד

PSP אתה מאחסן בו גג איזה 8 משחקים ואני עוד עם כרטיס של 4GB ואני מאחסן 4 משחקים ואין לי מבחר

אם יש לו חברים עם PSP אז בלי לחשוב שילך על הPSP

גם אם הוא לא מתכוון לחרוש אז שילך על הPSP

אבל אם הוא מתכוון לחרוש על הקונסולה הניידת אז DS זה בשבילו

להגיד לכם תאמת PSP קונסולה נידחת וזה עצוב כי יש לה פוטנציאל הרבה יותר גבוהה משל הDS לדעתי

פורסם

stropic, תאמין לי שאלו משחקים שצריכים להיות מאוד טובים, ודרך אגב, משחקים יפנים "מסריחים" יש יותר לDS אם כבר.

והמשחקים של הPSP ארוכים (ולא, GOW, הוא לא כל המשחקים שיש לPSP) ככה שבכל מקרה זה מספיק (וברצינות, מי לעזאזל יכול לסיים מאות משחקים טובים בשנה? [תמיד קיימת האפשרות שרובם מסריחים....])

פורסם

stropic, תאמין לי שאלו משחקים שצריכים להיות מאוד טובים, ודרך אגב, משחקים יפנים "מסריחים" יש יותר לDS אם כבר.

והמשחקים של הPSP ארוכים (ולא, GOW, הוא לא כל המשחקים שיש לPSP) ככה שבכל מקרה זה מספיק (וברצינות, מי לעזאזל יכול לסיים מאות משחקים טובים בשנה? [תמיד קיימת האפשרות שרובם מסריחים....])

מסכים שלDS יש הרבה זבל יפני

אבל לDS גם יוצאים מלא משחקים טובים כמו AC וכאלה

חוץ מזה רבע מהמשחקים הטובים לPSP הם פורטים של PS2

ואני לא מכיר אף משחק ארוך לPSP חוץ מFFVIII

כל המשחקים החדשים שיוצאו:

Resistence

secret agent clank

daxter

gow

וכל אלה בסיגנון הם משחקים של 3-5 שעות משחק שזה נחשב סופר קצר

משחקי מרוצים קצת יותר ארוכים אבל גם די קצרים

בקיצור כל משחק עלילתי הוא קצר לPSP

יש באמת משחקים שהם ארוכים עם המון אפשרויות:

GTA VCS-אבל הוא פורט

GTA LCS-כנ"ל

FFVIII

האמת חוץ מאלה אני לא מכיר אף משחק ארוך לPSP

לDS המשחקים יותר ארוכים

ותבינו אני לא בעד הDS

אני שונא את הDS בדם ואני בעל PSP שמעדיף PSP על DS

אבל יש אנשים שלא מתאים להם PSP כי זאת קונסולה נידחת ואין מה לעשות נגד זה

פורסם

אבל אם הוא מתכוון לחרוש על הקונסולה הניידת אז DS זה בשבילו

להגיד לכם תאמת PSP קונסולה נידחת וזה עצוב כי יש לה פוטנציאל הרבה יותר גבוהה משל הDS לדעתי

מסכים שיש לה יותר פוטנציאל תאורטי אבל זה לא מומש בפועל

פורטים מהPSP זה לא הדרך לקונסולה נידת

GTA VCS-אבל הוא פורט

GTA LCS-כנ"ל

הם לא בדיוק פורט ולא בדיוק רימאק

הם במובן מסוים כמו חבילות הרחבה

הכניסו שם עלילה אחרת באותם ערים

דרך אגב מהקצת ששיחקתי בGTA לDS למרות שהתמונות והסירטונים ניראים מוזר הוא משחק מאוד טוב

קשה להסביר צריך לשחק

ליביו ממליץ לך מאוד לקנות אותו

פורסם

מסכים שלDS יש הרבה זבל יפני

אבל לDS גם יוצאים מלא משחקים טובים כמו AC וכאלה

חוץ מזה רבע מהמשחקים הטובים לPSP הם פורטים של PS2

ואני לא מכיר אף משחק ארוך לPSP חוץ מFFVIII

כל המשחקים החדשים שיוצאו:

Resistence

secret agent clank

daxter

gow

וכל אלה בסיגנון הם משחקים של 3-5 שעות משחק שזה נחשב סופר קצר

משחקי מרוצים קצת יותר ארוכים אבל גם די קצרים

בקיצור כל משחק עלילתי הוא קצר לPSP

יש באמת משחקים שהם ארוכים עם המון אפשרויות:

GTA VCS-אבל הוא פורט

GTA LCS-כנ"ל

FFVIII

האמת חוץ מאלה אני לא מכיר אף משחק ארוך לPSP

לDS המשחקים יותר ארוכים

ותבינו אני לא בעד הDS

אני שונא את הDS בדם ואני בעל PSP שמעדיף PSP על DS

אבל יש אנשים שלא מתאים להם PSP כי זאת קונסולה נידחת ואין מה לעשות נגד זה

AC יוצא גם לPSP בקרוב, תהיה בטוח שיהיה הרבה יותר טוב מעל הDS, כמו שאמרתי יש משחקים שלא מתאימים לDS.

איך אני אשאל את זה... נכון שלא שיחקת בדקסטר SAC ורזיסטנס? כי הם ממש לא משחקים של 5 שעות ותמיד אפשר לקרוא ביקורת של מישהו שסיים משחק על הרמה הכי קלה עם צ'יטים ולהתפלא שהמשחק קצר אחרת אני לא מבין איך הגעת לזה שהם משחקים של 5 שעות מקסימום.

אז מה אם LCS וVCS הם פורטים? זה הופך אותם למשחקים פחות טובים? הרבה פחות מרבע מהמשחקים של הPSP הם פורטים מPS2 ולמעשה לPS2 יש יותר פורטים מהPSP מאשר להיפך.

זה שאתה אומר שאין משחקים ארוכים חוץ מאלה זה כנראה כי יש לך טעם מרובע במשחקים, אם לא אתה יכול לעבור על הרשימה שלי כמה עמודים קודם ולראות מה אתה אוהב.

פורסם

LCS ו VCS הם לא פורטים, הם נבנו ל PSP- ומשם העבירו אותם ל PS2.

פורסם

AC יוצא גם לPSP בקרוב, תהיה בטוח שיהיה הרבה יותר טוב מעל הDS, כמו שאמרתי יש משחקים שלא מתאימים לDS.

איך אני אשאל את זה... נכון שלא שיחקת בדקסטר SAC ורזיסטנס? כי הם ממש לא משחקים של 5 שעות ותמיד אפשר לקרוא ביקורת של מישהו שסיים משחק על הרמה הכי קלה עם צ'יטים ולהתפלא שהמשחק קצר אחרת אני לא מבין איך הגעת לזה שהם משחקים של 5 שעות מקסימום.

אז מה אם LCS וVCS הם פורטים? זה הופך אותם למשחקים פחות טובים? הרבה פחות מרבע מהמשחקים של הPSP הם פורטים מPS2 ולמעשה לPS2 יש יותר פורטים מהPSP מאשר להיפך.

זה שאתה אומר שאין משחקים ארוכים חוץ מאלה זה כנראה כי יש לך טעם מרובע במשחקים, אם לא אתה יכול לעבור על הרשימה שלי כמה עמודים קודם ולראות מה אתה אוהב.

אוקיי דבר ראשון בנוגע לAC מסכים ב100% שהוא יהיה הרבה יותר טוב לPSP וזה בדיוק מה שאני אומר שלPSP יש פוטנציאל הרבה יותר גדול

דקסטר סיימתי על רמה בינונית בלי שום צ'יט תוך יומיים ושעתיים משחק כל יום

ורזיזטנס קצת יותר ארוך הוא 6 שעות בערך, אם אתה גרוע במשחקים אז אל תחשוב שכל אחד צריך לשחק על רמה נמוכה עם צ'יטים כדי להתקדם במשחק במהירות

אישית סיימתי GOW על רמה בינונית תוך 3 שעות

SAC לא יודע מה זה אולי תגיד לי של מה הקיצור ואז אדע

וGTA LCS וVCS יצאו קודם לPS2 ואז לPSP לא איכפת לי מהתכנון ולא מכלום אם הם יצאו לPSP אחרי הPS2 אז הם נחשבים לפורטים של PS2

אגב רק שתדעו שהגרסא של הPS2 של VCS(אולי גם של LCS)עם יותר אפשרויות ונראה לי איזה 3-4 משימות יותר(לא עלילתיות) וגם יש לה יותר UNIQUE JUMPS וכאלה דברים בקיצור זאת גרסאת ההרחבה של הPSP בוא נגיד ככה וחוץ מזה לא אמרתי שזה משחק לא טוב, אני אישית מאוד אוהב אותו אבל זאת לא דרך להחזיק קונסולה

הרבה משחקים הם גם REMAKE של משחקים לסוני אחד לדוגמא STAR OCEAN SECOND EVOLUTION וכל הFF הPSP זאת קונסולה שהוכיחה את עצמה כקונסולה תלויה בPS2 וPS1 יש אפילו יותר משחקים לPSX מאשר לPSP עצמו וזה עצוב ולPS2 אין פורטים מהPSP אל תחיו בסרט ואין לי טעם מרובע במשחקים, אפילו לא רמזתי מה הטעם שלי במשחקים וכמה משחקים סיימתי לPSP אז אל תנסה לעודד את הרצון שלך לחשוב שהPSP זאת קונסולה מצליחה יותר מהDS אתה יודע מה היחס מחירות?

NITENDO מכרו יותר מ120 מיליון DS, אתה יודע כמה PSP סוני מכרו? בסביבות ה40 מיליון היחס פה אחד 1:3 לטובה הDS.

WII מכרו כמו PSP אתה מבין? קונסולה נייחת מכרה כמו קונסולה ניידת והWII עוד חדש יותר באיזה שנתיים מהPSP

המכירות של הPSP עלובות ולכן אף חברה לא משקיעה בקונסולה הזאת כל כך

כי זה גם יותר יקר להכין משחקים לPSP וגם יש יותר אנשים עם DS ככה שיותר אנשים יקנו משחק לDS ולא לPSP

אתם צריכים להבין שהקונסולה שלכם כזאת, קונסולה טובה מאוד עם חרא יצרן

עד שסוני לא יתחילו להשקיע בשיווק משחקים לPSP במקום להוציא דגמים חסרי משמעות כמו הPSP BRITE ולזיין תמוח על PSP2 שכל בעל PSP חכם יחשוב פעמיים למה לקנות את זה אם לPSP שלך לא יצאו משחקים אז למה שיצא לPSP עם מפרט טכני חזק יותר משחקים? וזה עוד שלכולם יש DS שבטח יעלה לכל החברות פי 10 זול יותר לעשות לו משחקים, אפילו הPS3 לא הולך להם כי הם הוציאו קונסולה עם מפרט טכני חזק כמעט כמו מחשב אבל עם ביצועים זההים ואפילו פחות טובים מהXBOX

דרך אגב עכשיו בדקתי את הרשימה שלך

הרשימה היא לא משחקים של השנה אלא של השנה וגם השנתיים לפניה

MIDNIGHT CLUB 3 יצא ב2007/8 DAXTER AND CLANK SIZE MATTERS יצא ב2006/7 GTA LCS וVCS יצאו ב2006/7 גם ועוד הרבה לא יצאו ב2009 בכלל חצי מהרשימה שם זה משחקים ישנים תאכלס הרשימה שם ועוד כמה שהייתי מוסיף זאת הרשימה של המשחקים הנורמליים לPSP מתוך איזה 1000 משחקים שקיימים לPSP אני יכול להוציא לך איזה 50 משחקים שהם באמת נורמליים ואתה תהנה לשחק בהם וגם ה50 משחקים האלה הם מכל הז'אנרים וסביר להניח שתאהב רק איזה 30 מהם או אפילו פחות וככה כל בן אדם

בDS יש לך 30 משחקים חדשים כל שנה לשחק בהם(משחקים נורמליים אני מתכוון אחרי סינון)

אה ואם כבר מדברים על AC עד שייצא הAC לPSP כבר ייצא AC2 לכל הקונסולות האחרות

פורסם

LCS ו VCS הם לא פורטים, הם נבנו ל PSP- ומשם העבירו אותם ל PS2.

הם כמו הרחבה כמו שאמרתי מיקודם

המשחקים האלו בפועל לא באמת חדשים לקחו את המשחקים הקודמים שינו כמה דברים והכניסו עלילה אחרת

אבל אין לך שם לא ערים חדשות ולא יותר מידי דברים חדשים

בכל מקרה הם קיבלו ביקורות טובות כי המשחקים שהם מבוססים אליהם היו מאוד טובים לזמנם

זה שיותר מאוחר המשחקי "הרחבה" האלו גם קיבלו פורט לPS2 זה כבר סיפור אחר

אני יתכוונתי שהם הרחבה לVC ולLC הרגילים

הS בסוף מסמן סיפור אחר שזה תכלס מה שהם

אבל תראה מה רוקסטר עשו בDS משחק חדש דנדש

שמתאים במיוחד לDS אולי העיר תאורטית כמו בGTA4 אבל כל חלקיק במשחק עשו במיוחד לDS ומרגישים את זה

ובינתיים המשחק גם מוכר טוב והם יהיו לו רגלים ארוכות כמו הרבה משחקי DS תיהיה בטוח שרוקסטר תפתח עוד משחקים לDS

פשוט לא משתלם להם לעשות משחק GTA חדש באמת לPSP ואת ה"הרחבות" הם כבר עשו

AC היה מסריח במחשב ועוד שיחקתי אם גימפאד 360 והגדרות גבוהות

בלי הגרפיקת HD אז בכלל יסריח בPSP

אולי הובי מתכננת להוציא אותו גם לWII ולPS2 בגרפיקה נחותה ובינתיים פירסמה רק את גירסת הPSP

כי יש מפתחות שעדיין עושות את זה

בכל מקרה אני לא מחכה למשחק הזה

וגם אז עד שהוא יצא כבר 2AC יהיה קרוב ליציאה או יצא כבר לפלטפורמות הHD

בכל מקרה תבדוק ציונים של המשחקים הגדולים האחרונים לDS מול אלו של הPSP

תראה מי מנצחת

פורסם

המשחקים האלו בפועל לא באמת חדשים לקחו את המשחקים הקודמים שינו כמה דברים והכניסו עלילה אחרת

בכל מקרה הם קיבלו ביקורות טובות כי המשחקים שהם מבוססים אליהם היו מאוד טובים לזמנם

שמתאים במיוחד לDS אולי העיר תאורטית כמו בGTA4 אבל כל חלקיק במשחק עשו במיוחד לDS ומרגישים את זה

ובינתיים המשחק גם מוכר טוב והם יהיו לו רגלים ארוכות כמו הרבה משחקי DS תיהיה בטוח שרוקסטר תפתח עוד משחקים לDS

אולי הובי מתכננת להוציא אותו גם לWII ולPS2 בגרפיקה נחותה ובינתיים פירסמה רק את גירסת הPSP

תראה מי מנצחת

מזה כל הבילבלוי מוח האלה?

כל המשחקים האלה שאתה עומד לרשום עכשיו הם הרחבות לGTA 3:

GTA VC

GTA SA

GTA VCS

GTA LCS

כל המשחקים האלה בנויים על המנוע של GTA3 עם שיפורים בגראפיקה(אבל זה עדיין אותו מנוע עם שיפור), עם שיפורים במשחקיות, עם שיפורים באפשרויות וכאלה

אולי LCS וVCS מתרחשים באותם ערים של 3 וVC אבל זה בכלל לא אותו משחק

בכלל אם תחפש את ההבדלים בין 3 וLCS אז תמצא מלא

ואחרי הכל שינו את המקומות בערים אז זה לא כזה משנה רק המפה היא אותה מפה

ותאמין לי אם יצא GTA מיוחד לPSP הוא יצליח מאוד והוא אפילו יהיה המשחק הכי מצליח לPSP בגלל שהמולטיפלייר של VCS מאוד כיפי ואם יוציאו אחד לPSP שהוא לא פורט והוא באמת מושקע רק לPSP אז הוא יצליח מאוד והוא יהיה משחק לטווח ארוך(אפילו בלי המולטיפלייר כי זה יהיה משחק ממש ארוך)

ואם אתה אומר שהAC למחשב מסריח אז אתה לא מבין במשחק בגרוש ואני מבין עכשיו למה אתה מבלבל פה את המוח כל כך הרבה

אם אתה בכלל משווה את הAC של הDS לAC של המחשב אז אתה באמת פאן בוי של ניטנדו ברמה לא מובנת בכלל

הAC למחשב הוא משחק ענק ובין המשחקים היותר טובים שיצאו למחשב בגלל העלילה,הגראפיקה,המשחקיות

החיסרון היחיד במשחק AC הוא שהמשימות חוזרות על עצמן זה הכל

המשחק של AC לDS זה זבל אמיתי עם עלילה מטומטמת שלא קשורה לכותר הראשי בכלל

פורסם

גם צ'יינהטאון מבוסס על הGTAים הקודמים והוא סוג של שילוב, אתה אמרת בביקורת, לא?

עד כמה שאני יודע (וסלח לי אם אני טועה, אבל אני לא בקיא בGTA) המפות בVCS וLCS שונות ומבחינתי אם זה לא אותו משחק אין לי בעיה לשחק, אתה בעצמך אמרת פה איפשהו שיש משחקים שחוזרים אליהם הרבה וGTAים ישנים הם דוגמה, אתה לא היית חוזר אליהם לדוגמה בגלל כל הנימוקים שלך?

מילא אם היית אומר שליטת מקלדת+עכבר, הייתי מבין אותך, אבל עם גיימפאד של 360? אני אישית קניתי לא מזמן גיימפאד של 360 והתחלתי לשחק AC, תענוג.

אני זוכר בערך את המפרט שלך, אז אולי בגלל ששיחקת על הגדרות גבוהות היו לך לאגים שעשו את המשחק נורא?

תראה מי מנצחת

לא נאמר שום דבר לגבי העלילה של AC לPSP, אז אל תהיה בטוח.

חוץ מזה משחק שעד כמה שהבנתי ממך הוא טוב- נינג'ה גיידן שהוא די מדובר גם בפורומים של DS, קיבל 8.6 בIGN,אבל GOW קיבל (ועכשיו תקטול אותו כי הוא קצר ולא מגיע לו 9.4...)9.4, גם טראומה סנטר קיבל הראשון 8 והשני 8.4, למרות שעדיין להשוות לפי ציונים זה מטומטם, אני משחק במשחק ונהנה בלי שום קשר לציון בביקורת, לדעתי אם שני משחקים עומדים על 8.5 + נגיד ולאחד יש 0.2 יותר זה לא אומר שהוא יותר טוב, לגיימר אחד הוא יהיה יותר טוב ולשני פחות.

פורסם

מזה כל הבילבלוי מוח האלה?

כל המשחקים האלה שאתה עומד לרשום עכשיו הם הרחבות לGTA 3:

GTA VC

GTA SA

GTA VCS

GTA LCS

כל המשחקים האלה בנויים על המנוע של GTA3 עם שיפורים בגראפיקה(אבל זה עדיין אותו מנוע עם שיפור), עם שיפורים במשחקיות, עם שיפורים באפשרויות וכאלה

אולי LCS וVCS מתרחשים באותם ערים של 3 וVC אבל זה בכלל לא אותו משחק

בכלל אם תחפש את ההבדלים בין 3 וLCS אז תמצא מלא

ואחרי הכל שינו את המקומות בערים אז זה לא כזה משנה רק המפה היא אותה מפה

ותאמין לי אם יצא GTA מיוחד לPSP הוא יצליח מאוד והוא אפילו יהיה המשחק הכי מצליח לPSP בגלל שהמולטיפלייר של VCS מאוד כיפי ואם יוציאו אחד לPSP שהוא לא פורט והוא באמת מושקע רק לPSP אז הוא יצליח מאוד והוא יהיה משחק לטווח ארוך(אפילו בלי המולטיפלייר כי זה יהיה משחק ממש ארוך)

ואם אתה אומר שהAC למחשב מסריח אז אתה לא מבין במשחק בגרוש ואני מבין עכשיו למה אתה מבלבל פה את המוח כל כך הרבה

אם אתה בכלל משווה את הAC של הDS לAC של המחשב אז אתה באמת פאן בוי של ניטנדו ברמה לא מובנת בכלל

הAC למחשב הוא משחק ענק ובין המשחקים היותר טובים שיצאו למחשב בגלל העלילה,הגראפיקה,המשחקיות

החיסרון היחיד במשחק AC הוא שהמשימות חוזרות על עצמן זה הכל

המשחק של AC לDS זה זבל אמיתי עם עלילה מטומטמת שלא קשורה לכותר הראשי בכלל

1-יש הבדל בין ענק להשתמש באותו מנוע גרפי לבין להשתמש בהמון דברים מהמשחק הקודם

ובGTA לPSP ישתמשו באותם ערים בדיוק פה ושם שינו דברים ושינו גיבור ועלילה אבל לא שינו את זה למצב כזה שהם יהיו משחק באמת חדש

אלה זה יותר כמו חבילת הרחבה -רק שבקונסולות מסיבות ברורות אין חבילות הרחבה אז זה כאילו משחקים חדשים

ואולי אם יצא GTA חדש מקורי לPSP הוא יצליח מאוד וגם הS הצליחו

השאלה אם בכלל יצא שהGTA לDS כרגע מוכר טוב ויש רק שאלה עד כמה ימכור בחודשים הבאים

אני חושב שאם הוא ימכור מספיק טוב רוקסטר תעבור כמו הרבה אחרות לתת אהבה בעיקר לDS

גם צ'יינהטאון מבוסס על הGTAים הקודמים והוא סוג של שילוב, אתה אמרת בביקורת, לא?

הוא מבחינת רעיונות כן מבוסס על הקודמים +כמה דברים מיוחדים לDS

אבל כל פיפס בו הוכן במיוחד לDS ורואים את זה שמשחקים

זה לא סתם משחק דפוק כמו שחשבתי שיצא אלה משחק מאוד מוצלח שעשו לו התאמה גם לנידות וגם לחומרה \שליטה של הDS

בGTA לPSP לא עשו התאמה מספיק טובה וחבל

עד כמה שאני יודע (וסלח לי אם אני טועה, אבל אני לא בקיא בGTA) המפות בVCS וLCS שונות ומבחינתי אם זה לא אותו משחק אין לי בעיה לשחק, אתה בעצמך אמרת פה איפשהו שיש משחקים שחוזרים אליהם הרבה וGTAים ישנים הם דוגמה, אתה לא היית חוזר אליהם לדוגמה בגלל כל הנימוקים שלך?

לפי מה שהבנתי מהביקורות זה אותם מפות \ערים רק אם שינוים מסוימים

אבל לא מה שניקרא "ריבוט" ככה שיש אותה גרפיקה\מבנים\רכבים וכו

בDS עשו הכל חדש

מילא אם היית אומר שליטת מקלדת+עכבר, הייתי מבין אותך, אבל עם גיימפאד של 360? אני אישית קניתי לא מזמן גיימפאד של 360 והתחלתי לשחק AC, תענוג.

אני זוכר בערך את המפרט שלך, אז אולי בגלל ששיחקת על הגדרות גבוהות היו לך לאגים שעשו את המשחק נורא?

לא לאגים ולא בטיח פעל חלק

המשחק פשוט חוזר על עצמו ברמות על

ובעניין הAC לDS לא ניסיתי והוא גם לא הבריק בביקורות

לא אמרתי שהוא טוב רק אמרתי שלצפות למשהו גדול מגרסת הPSP שיש גם סיכוי טוב לגירסת PS2 וWII

יכול להוליד אכזבה גדולה

חוץ מזה משחק שעד כמה שהבנתי ממך הוא טוב- נינג'ה גיידן שהוא די מדובר גם בפורומים של DS, קיבל 8.6 בIGN,אבל GOW קיבל (ועכשיו תקטול אותו כי הוא קצר ולא מגיע לו 9.4...)9.4, גם טראומה סנטר קיבל הראשון 8 והשני 8.4, למרות שעדיין להשוות לפי ציונים זה מטומטם, אני משחק במשחק ונהנה בלי שום קשר לציון בביקורת, לדעתי אם שני משחקים עומדים על 8.5 + נגיד ולאחד יש 0.2 יותר זה לא אומר שהוא יותר טוב, לגיימר אחד הוא יהיה יותר טוב ולשני פחות.

לא אמרתי כלום על נינגה גידן מחוץ לביקורות ולא אמרתי שGOW לPSP רע

אני אהבתי מאוד את GOW 1-2 ובטח גם לPSP הוא טוב

אולי מגיע לו 95 -יכול להיות

אבל תבדוק בכללי טובים מול טובים לDS יש הרבה יותר זה מה שאני אומר

פורסם

תן דוגמאות למשחקים טובים לDS.

ובכללי יש אנשים שיעדיפו את המשחקים של הPSP ולהיפך, ביקורת באיזה אתר + הסיכוי שהכותב פאנבוי של PSP/DS לא ממש עוזר להחליט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים