עבור לתוכן

ניטנדו מול PSP? יתרונות חסרונות

Featured Replies

פורסם
אתה טענת שהמשחקם ב PSP קצרים משמעותית

לא לא טענתי את זה בכלל

הייתה טענה לא נכונה שהמשחקים בDS קצרים משמעותית ואני ניפצתי את זה

ואחרי זה אמרתי כל משחק לגופו -תלמד לעקוב אחרי הדיון

להתחיל לנסות לשכנע מישהו למה קונסולה אחת טובה יותר מהשניה------->פיגור.

נתתי יתרונות וחסרונות

הדיעה שלי על הנוב האנלוגי כל אחד והטעם שלו

אבל ביתר זה היה דברים בגדר עובדות

יותר מאוחר זה יתפתח לוויכוח

אבל אני בכל זאת אומר שצריך לראות מה הצרכים של פותח הדיון

מבחינת גם משחקים וגם נידות -לא שלחתי אותו לקנות DS או PSP כי הוא לא אמר מספיק פרטים

• תגובות 74
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מניסיון שלי אישית וגם מחלק מהביקורות הנוב האנלוגי מסריח

זה שיש אנשים שיתרגלו ואוהבים זה כבר עניין אחר

אבל בו נגיד ככה ותגיד את האמת הוא נוח כמו אנלוגית רגילה ? לא חסר לך אנלוגית נוספת ? אם 2 התשובות אם כן צדקתי

תגיד את זה כמה שבא לך' date=' בפורום אתה היחידי שאומר את זה, נכון שזה לא כמו של PS3/ אקסבוקס, אבל זה רחוק מאוד מגרוע, זה שחסר זה רק בסייפון פילטרים מורגש.[/color']

דרך אגב חיפשתי ביקורת ווידיאו ובמקום זה מצאתי המון סירטונים על איך לתקן אנלוגית שבורה

כניראה לא רק אני חשבתי שזה יכול לישבר בקלות

הPSP שלי נפל הרבה פעמים וזה לא קרה לו, זה שיש אנשים שלא שומרים במיוחד על הדברים שלהם זה משהו אחר.

2

קודם כל לא כל המשחקים ארוכים שנית לDS יש טונות של משחקים טובים כולל ארוכים מאוד

רק תבדוק איזה כמות עצומה של

JRPG

יש לDS

וזה כולל הרבה פינל פנטזי וגם דרגון קווסט בין היתר

פלטפורמות יש גם הרבה יותר

אקשן יש מספיק

המשחק היחידי הקצר שם הוא GOW. גם לא כל המשחקים של הDS ארוכים, רק תבדוק איזו כמות עצומה של משחקי פעולה שהיית מת לראות על הDS הצולע יש לPSP.

.

נו אתה באמת משווה GBC לDS

תפסיק אם הבולשיט הגרפיקה לא כמו הPSP אבל היא כן מספיק טובה לנידות ולא מגיעה על חשבון זמני טעינה

ובנוגע למרוצים וספורט אמרתי את זה כיתרון מול הDS

ולא כ"רק" לזה תלמד לקרוא

אני מעדיף לחכות עוד 10 שניות לתפריט, כי משם, הכל מקרה מUMD לדוגמה דקסטר שהוא משחק כבד מספיק לדעתי, לא מקרטע בכלל וזמן הטעינה הוא משהו שאני לא נתקל בו כמעט מכיוון שרוב הזמן הPSP על מצב שינה ואני לא מכבה אותו כיבוי מלא כמעט (ואני לא מבין למה לכבות אותו ככה)

מה שאמרתי על מירוצים וספורט שזה הדבר שיחידי שאתה אומר שאפשר לשחק על הPSP כשבפועל בכל הרשימה שנתתי יש המון אנשים שמשחקים.

אם לא הבנת ההשוואה הייתה להראות שיש גבול לכמה שאני יכול להתשר בגרפיקה, חיפשתי ביוטיוב גיימפליי של כמה משחק טובים לDS כמו נינג'ה גיידן וטראומה סנטר וזה לא נראה לי ממש כיף לשחק עם כזאת גראפיקה עם מסך קטן.

כבשה שחורה ? הוא נחשב אחד המשחקים הטובים ביותר של המכשיר וגם הגרפיקה נחשבת מצוינת

או קצר אבל בטח משחקים בו כמה פעמים רק נתתי אותו כי אתה זרקתה כמה משחקי הDS קצרים שיש מספיק מסחקים ארוכים

בנוגע לפינל פנטזי אם אתה באמת אוהב את הסידרה אתה בקונסולה הלא נכונה

על כל JRPG שסקוור איניקס זורקת לPSP היא זורקת כמה לDS

רוצה תחבר את אורך החיים של הJRPG הטובים לPSP מול אלו של הDS

הDS לוקח בהליכה

התכוונתי שהוא שונה מהשאר, אבל עם עלילה לא ממש מעניינת שלא קשורה ל1-3, בקשר לFFV אני אוהב את VII ולא ניסיתי אחרים, אבל זה לא קשור לדיון.

מה קשור JRPG? יכול להיות שלקונסולה א יש 2 JRPG לדוגמה ומלא משחקים אחרים לעומת אחת אחרת עם 8 JRPG וכמה משחקים צולעים, ההשוואות האלו ממש לא קשורות, להיות עם DS זה לחיות JRPG, יש עוד זאנרים כיפיים.

(אני לא חושב שככה בודקים קונסולה ניידת אבל אם כבר זרקתה את זה בבקשה )

אם אתה זורק משהו שהוא לא דיפולט בהשווה אתה לא יכול לזרוק את העניין שהמכשיר השני בלי דיפולט

בדיפולט וזה נבדק הPSP LITE והרגיל הם בערך בין 6-3 שעות תלוי במשחק

הDSL משהו כמו 17-15 שעות עד כמה שאני זוכר

זה שאתה זורק בהירות הכי גבוה זה בולשיט וגם אז זה ניבדק הDS LITE (לא השמן) בהיר יותר

אבל בדרך כלל לא עושים בזה שימוש

ואני די בטוח שגם לDS יש בטריות לא רישמיות אם מישהו צריך את זה

אבל זה מוסיף לתקציב

15 שעות על הבהירות הכי נמוכה, בסירטון שנתתי מיוטיוב רואים שזה פחות או יותר אותה רמת בהירות, ואני גם לא משתמש כמעט במקסימום בהירות בPSP והסוללה השחוקה שלי עדיין נותנת לי 7 שעות, אז עם כזאת הייתי יכול לשחק בסביבות ה15 שעות, מספיק, לא?

ההבדל הוא שלDS לא יהיה נוח להוסיף סוללה מורחבת וגם אין צורך, הסוללה המורחבת של סוני ככה שלא הבנתי את הקטע עם הרישמיות.

היה לי PS1-2 ושיחקתי גם בPS3 וגם בPSP וכן אני גם קורא ביקורות

בעניין JRPG כבר עניתי -לDS פשוט יש הרבה יותר כולל טובים יותר כי סקוור איניקס מפתחת לה הכי הרבה

סליחה על הגסות אבל לי זה נשמע כאילו שאתה קורא ביקורות בגיימספוט.

ודרך אגב תנסה למצוא את כל הפוקימונים ניראה כמה זמן זה יקח ;D

את זה עשיתי עם GBC, פוקימון כבר לא ממש מעניין אותי בגיל 14.

בשורה התחתונה לPSP ולDS יש פחות או יותר כמות זהה של משחקים פשוט אתה לא מודע להמון משחקים על הPSP ועוד המון משחקים הולכים לצאת השנה לPSP בסביבות 50 שמתוכם אני אשמח לשחק ב35 לפחות.

אני בת'רד הזה רק בשביל לסתור את הבולשיט שאתה פולט בכמויות.

+1

תפסיק עם השוואות מטומטמות.

פורסם

ori14 אתה מוציא חלק מהדברים מהקשר ובחלק אתה פולט שטויות

טראומה סנטר זה לא הגרפיקה של הDS זה משחק מצוין בגלל המישחקיות

שמתבססת על המסך מגע ורק אם תשחק תבין עד כמה המשחק טוב

את הגרפיקה בDS אתה יכול לראות במשחקים כאלו לדוגמה

http://www.youtube.com/watch?v=JcVXk4jiNQU

נכון זה 2D אבל זה ניצול מעולה של החומרה ותראה את זה בזמן אמת תבין

גם מאריו קארט עושה שימוש מצוין בחומרה שבמקום גרפיקה ראליסטית יש גרפיקה מצוירת ויש עוד מספיק משחקים אם גרפיקה טובה

ואמרתי כבר שהPSP מוביל בגרפיקה אבל לא צריך לזלזל בDS

גם לא כל המשחקים של הDS ארוכים, רק תבדוק איזו כמות עצומה של משחקי פעולה שהיית מת לראות על הDS הצולע יש לPSP.

תעשה לי טובה רוב הפיתוח היום זה לDS

התכוונתי שהוא שונה מהשאר, אבל עם עלילה לא ממש מעניינת שלא קשורה ל1-3, בקשר לFFV אני אוהב את VII ולא ניסיתי אחרים, אבל זה לא קשור לדיון.

מה קשור JRPG? יכול להיות שלקונסולה א יש 2 JRPG לדוגמה ומלא משחקים אחרים לעומת אחת אחרת עם 8 JRPG וכמה משחקים צולעים, ההשוואות האלו ממש לא קשורות, להיות עם DS זה לחיות JRPG, יש עוד זאנרים כיפיים.

יש מספיק סיגנונות אבל אתה הכנסתה את פינל פנטזי כיתרון שבפועל יש יותר פינל פנטזי לDS ויותר JRPG

15 שעות על הבהירות הכי נמוכה, בסירטון שנתתי מיוטיוב רואים שזה פחות או יותר אותה רמת בהירות, ואני גם לא משתמש כמעט במקסימום בהירות בPSP והסוללה השחוקה שלי עדיין נותנת לי 7 שעות, אז עם כזאת הייתי יכול לשחק בסביבות ה15 שעות, מספיק, לא?

ההבדל הוא שלDS לא יהיה נוח להוסיף סוללה מורחבת וגם אין צורך, הסוללה המורחבת של סוני ככה שלא הבנתי את הקטע עם הרישמיות

הרישמיות זה מוסיף לתקציב

תראה יש לי "כרטיס " לDS שתאורטית אני יכול לקנות לו כרטיסי זיכרון SDHC מיקרו של 32 גיגה ולדחוף לו סרטים ומוזיקה ועוד ...

אבל זה לא רישמי רישמית רק לDSI יש חריץ לSDHC וגם אז זה מוגבל ולא מאפשר להריץ סרטים והרבה דברים אחרים

אז אני לא יבוא ויגיד לך איך הDS טוב כי הוא גם מנגן סרטים ובולשיט אחר כי זה לא רישמי או מגיע בדיפולט

כמו שהמצלמה והGPS לPSP שזה פיצר מאוד נחמד לא מגעים בחבילה

סליחה על הגסות אבל לי זה נשמע כאילו שאתה קורא ביקורות בגיימספוט.

גם וגם

אני כרגע מחכה לDSL שיגיע אבל יהיה לי אותו רק לקצת כי הוא ילך לאחי לצבא

שיחקתי כמה פעמים בPSP

אבל בDS רק באמולטור

פורסם

ori14 אתה מוציא חלק מהדברים מהקשר ובחלק אתה פולט שטויות

טראומה סנטר זה לא הגרפיקה של הDS זה משחק מצוין בגלל המישחקיות

שמתבססת על המסך מגע ורק אם תשחק תבין עד כמה המשחק טוב

את הגרפיקה בDS אתה יכול לראות במשחקים כאלו לדוגמה

http://www.youtube.com/watch?v=JcVXk4jiNQU

נכון זה 2D אבל זה ניצול מעולה של החומרה ותראה את זה בזמן אמת תבין

גם מאריו קארט עושה שימוש מצוין בחומרה שבמקום גרפיקה ראליסטית יש גרפיקה מצוירת ויש עוד מספיק משחקים אם גרפיקה טובה

ואמרתי כבר שהPSP מוביל בגרפיקה אבל לא צריך לזלזל בDS

בסדר, יש אנשים שלא יכולים לשחק ב2D ובגלל זה הם קונים PSP, והם מרוצים ממנו.

חוץ מזה, אני יכול לקחת את הGBA שהיה לסבתא שלי לשחק טטריס ולומר שזה ניצול מעולה של החומרה, מה זה עוזר לי? בשורה התחתונה DS מיושן יותר ואל תנסה ליפות את זה עם תירוצים לא קשורים כאלו, וזו גם הוצאה מהקשר.

תעשה לי טובה רוב הפיתוח היום זה לDS

יש מספיק סיגנונות אבל אתה הכנסתה את פינל פנטזי כיתרון שבפועל יש יותר פינל פנטזי לDS ויותר JRPG

הכנסתי אותו כמשחק טוב לPSP וכדוגמה למשחק ארוך לPSP.

הרישמיות זה מוסיף לתקציב

תראה יש לי "כרטיס " לDS שתאורטית אני יכול לקנות לו כרטיסי זיכרון SDHC מיקרו של 32 גיגה ולדחוף לו סרטים ומוזיקה ועוד ...

אבל זה לא רישמי רישמית רק לDSI יש חריץ לSDHC וגם אז זה מוגבל ולא מאפשר להריץ סרטים והרבה דברים אחרים

אז אני לא יבוא ויגיד לך איך הDS טוב כי הוא גם מנגן סרטים ובולשיט אחר כי זה לא רישמי או מגיע בדיפולט

כמו שהמצלמה והGPS לPSP שזה פיצר מאוד נחמד לא מגעים בחבילה

PSP SLIM עולה 170$ + הסוללה 45$= 215$ בשביל קונסולה עם גרפיקה טובה יותר ומסך גדול יותר שלא חסרים לה משחקים. DS עולה 200$, לא? ה15 דולר לא נראה לי סיבה ללכת על DS.

גם וגם

אני כרגע מחכה לDSL שיגיע אבל יהיה לי אותו רק לקצת כי הוא ילך לאחי לצבא

שיחקתי כמה פעמים בPSP

אבל בDS רק באמולטור

מה זאת אומרת? כאילו שיחקת באימולטור שלו במחשב? שמעתי גם הרבה תלונות על הפינות השפיציות שלו.

ודרך אגב, לומר שנתתי את FFVIICC כיתרון ואז להשוות לזה שיש יותר FFים לDS זאת גם הוצאה מהקשר חוץ מזה שהוא שונה יחסית מלדוגמה שני הFFים האחרים לPSP שלא ניסיתי בגלל הגרפיקה, גם אתה פלטת שטויות כמו השוואה של JRPG.

עריכה: ראיתי שDS עולה 130$ וSLIM 155$, עדיין לא נראה לי סיבה ללכת על DS.

פורסם

בסדר, יש אנשים שלא יכולים לשחק ב2D ובגלל זה הם קונים PSP, והם מרוצים ממנו.

חוץ מזה, אני יכול לקחת את הGBA שהיה לסבתא שלי לשחק טטריס ולומר שזה ניצול מעולה של החומרה, מה זה עוזר לי? בשורה התחתונה DS מיושן יותר ואל תנסה ליפות את זה עם תירוצים לא קשורים כאלו, וזו גם הוצאה מהקשר.

אתה אומר שטויות בלי לנסות את הDS בכלל

המסך מגע מוסיף הרבה יותר מימה שאתה חושב

לא ניסיתה משחקים כמו טראומה סנטר ואתה שופט אותו לפי תמונות שזה טימטום

תנסה תבין

ומשחקי 2D הרבה פעמים טובים יותר ממשחקי 3D

תלוי במשחק תלוי בסגנון

ויש גם 3D שעושים שימוש יצירתי בחומרה כמו זלדה לDS

PSP SLIM עולה 170$ + הסוללה 45$= 215$ בשביל קונסולה עם גרפיקה טובה יותר ומסך גדול יותר שלא חסרים לה משחקים. DS עולה 200$, לא? ה15 דולר לא נראה לי סיבה ללכת על DS.

DS 200$ ? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

בארצות הברית הLITE עולה 130$ והDSI (דגם משופר ) 170$

וגם הרבה משחקים זולים יותר בבערך 10$ בDS

ככה שאם הסוללה יצא לך הרבה יותר ואתה חייב גם כרטיס זיכרון גדול להנות מאופציות המולטימדיה

בלי זה אין לך גם כל קח יתרון במולטימדיה ככה שתוסיף איזה ממורי סטיק של 16 גיגה לחשבון

פורסם

ערכתי עוד לפני שהגבת, היית יכול לטרוח לקרוא את כל התגובה.

לגבי מולטימדיה על הPSP וכרטיס 16GB, זה די מיותר בשביל זה יש נגן נייד שנותן סאונד טוב יותר, הPSP נחמד לסרטים אבל אין טעם כשאתה יכול לשחק בו.

ולגבי המשחקים כל אחד והטעם שלו, אני אישית מעדיף את של הPSP, יצא לי פעם אחת להשתמש בDS אבל עם N+, בכללי לא היה לי נוח בגלל הפינות השפיציות אבל כמו שאמרתי יש לי כפות ידיים גדולות.

פורסם
ערכתי עוד לפני שהגבת, היית יכול לטרוח לקרוא את כל התגובה.

לגבי מולטימדיה על הPSP וכרטיס 16GB, זה די מיותר בשביל זה יש נגן נייד שנותן סאונד טוב יותר, הPSP נחמד לסרטים אבל אין טעם כשאתה יכול לשחק בו.

למה אין טעם ?

אני בניגוד למה שאתה חושב לא מנסה לתקוף את הPSP

אני אומר יתרונות וחסרונות

מולטימדיה=יתרון ברור

וכרטיס ממורי סטיק 16 גיגה עולה הרבה פחות מנגן סרטים ברמה של הPSP

ככה שאם מישהו קונה PSP ולא רוצה ליסתמך על סירטי UMD יכול לקנות 16 גיגה ויש לו גם נגן סרטים נייד איכותי

יש בזה חיסרון של המחיר ויתרון של המולטימדיה -לDS אין אפשרות רישמית לנגן סרטים וגם אז המסך פחות גדול ולא רחב

אבל היתרון של הDS הוא במחיר

לגבי המשחקים כל אחד והטעם שלו

אין וויכוח על זה

פורסם

באמת היתרון הגדול שהוא שהוא גם מולטמדיה,אני לוקח לשמירה הרבה סרטים ,זה מוצג באיכות מעולה,גם הסאונד שלו טוב,רק אם יש לך אוזניות עם התנגדות 64 בחלק מהשירים קצת קשה לו להגביר,אך יש לPSP גם אווליזיר ככה שזה מכשיר מולטמדיה מעולה.

פורסם

למה אין טעם ?

אני בניגוד למה שאתה חושב לא מנסה לתקוף את הPSP

אני אומר יתרונות וחסרונות

מולטימדיה=יתרון ברור

וכרטיס ממורי סטיק 16 גיגה עולה הרבה פחות מנגן סרטים ברמה של הPSP

ככה שאם מישהו קונה PSP ולא רוצה ליסתמך על סירטי UMD יכול לקנות 16 גיגה ויש לו גם נגן סרטים נייד איכותי

יש בזה חיסרון של המחיר ויתרון של המולטימדיה -לDS אין אפשרות רישמית לנגן סרטים וגם אז המסך פחות גדול ולא רחב

אבל היתרון של הDS הוא במחיר

אין וויכוח על זה

לדעתי 8 מספיק, כמה סרטים אפשר לראות כבר בפעם אחת?

ואם אתה אומר את זה שהוא יותר זול מנגן סרטים ברמה הזאת אז יהיה יותר נכון להשוות מול DS + PMP, לא?

פורסם

אני אומר שאם אתה כבר קונה קונסולה כמו הPSP וצריך גם PMP לקנות איזה 16-32 גיגה יעלה זול יותר מלקנות PMP באיכות כזאת

ואני לא משווה DS לPMP פשוט כי יכולות המולטימדיה הרישמיות שלו זניחות

רישמית הוא אפילו לא מנגן MP3

לשמן ולLITE אפשר לקנות מוצר של נינטנדו שמאפשר לך לנגן מוזיקה בפורמט מסוים ולDSI אפשרות מובנת כזאת

אבל אם אתה רוצה סרטים יש את זה רק לא רישמי ...

פורסם

אבל לקנות כרטיס זיכרון כזה גדול זה מיותר ואף אחד לא חייב.

לרוב האנשים מספיק 8GB לסרטים ומקסימום תמיד אפשר להחליף כשאתה בבית.

אחרי הכל אני לא מאמין שמישהו באמת יספיק לראות 8GB של סרטים ויסיים כמה UMDים ביציאה אחת אלא אם כן הוא בטיול כלשהוא.

פורסם

תחשוב על אנשים בצבא\טיול וכו לא סתם זה מכשיר נייד

ו8 גיגה זה לא הרבה היום

פורסם

בסדר, אבל מה הנקודה כאן? אני מבין מזה שהוא חוסך קניית PMP אפילו עם המחירים של MSPD, ובגלל שזה לא חובה, זה לא בהכרח מייקר אותו עוד בהשוואה לDS.

פורסם

זה כן מיקר אם אתה רוצה את היתרון הזה

בכלל הייתה פעם שמועה שיתבררה כלו נכונה שיצא PSP אם 8 גיגה זיכרון פנימי לשמירות

דבר כזה היה משדרג את המכשיר משמעותית אבל זה לא יצא לפועל

ככה שצריך לקנות בנפרד והמכשיר גם ככה יקר יותר משמעותית מהDS LITE

אם משווים אותו מול הDSI שבאותו המחיר אז יש לDSI גם את היתרונות שלו

לDSI יש 2 מצלמות (למרות שמסריחות) וגם דפדפן מובנה שאם שימוש במסך מגע הרבה יותר נוח מהדפדפן בPSP (למרות שאין פלאש או עברית )

יש גם חריץ לכרטיסי זיכרון SD וSDHC שיותר זולים ונפוצים מהממורי סטיק המקבילים

וגם קצת זיכרון מובנה לשמירות מה שאין לPSP לא מבין למה

פורסם

הדפדפן המובנה בDSI לא יהיה כזה טוב, למרות ששידרגו מעבד אחד (בDSL היו שניים, לא?) ויש 16MB ראם, הגלישה תהיה נוראית, עדיין אין פה מה להשוות לPSP עם 64MB ראם שגם איתו באתרים עם הרבה תמונות לפעמים הראם פשוט לא מספיק, לי זה נשמע כאילו הDSI לא יהיה נוח למשהו מעבר לRSS.

ככה משבחינת אינטרנט, לא נראה לי שאפשר להגיד שיהיה יותר נוח. ולא יהיה פלאש, המכשיר לא יוכל לקודד את הוידאו למסך שלו בזמן אמת, שזה גם הPSP עם הומברו מתקשה לעשות בחלק מהאתרים אבל סירטונם באיכות ממוצעת מיוטיוב הוא מריץ טוב.

המצלמות של הDSI ממש גרועות כמו שאמרת, ואני לא רואה טעם לצלם בהן כש כל טלפון מ3 השנים האחרונות עם המצלמה הכי גרועה נותן תמונה יותר טובה (ומי לא מסתובב היום עם טלפון?).

SD יותר זול מMS, נכון, אבל זה כמעט חסר שימוש עם הDSI בגלל איכות הסאונד, גם בPSP, רק שבPSP זה יכול לשמש לסרטים.

לרוב האנשים היום מספיק 8GB לסרטים כי הם לא בצבא/ טיול, מי שכן צריך הרבה זיכרון עדיין יצא לו 16-32 יותר זול מנגן PMP ייעודי וזה לא חובה כי 8GB מספיק (וגם ה8GB ב200 שקל זה לא חובה, מספיק אפילו 1 לשמירות), והייתרון הזה עדיין שימושי מאוד עם 8GB, ככה שלהגיד שהוא לא מנוצל מהבחינה הזאת לא נראה לי נכון, במיוחד כשסרט באיכות טובה מאוד לPSP 300-400MB (קידוד ב xvid4psp(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים