עבור לתוכן

ניטנדו מול PSP? יתרונות חסרונות

Featured Replies

פורסם

מה עדיף? כיביכול למשחקים בעיקר

• תגובות 74
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

PSP-מסך גדול יותר 4.3 ורחב,לראות בו סרט באיכות DVDRIP לפעמים זה נידמה כאילו זה HD ומספר אנשים שאלו אותי אם זה HD.

אפשרות לראות סרטים מוסיקה.

גרפיקה כמו של סוני 2.

משחקי אקשן,מרוצים אשר ניראים רצינים יותר מאשר המשחקים של נינטדו שניראים שפונים לקהל בגילאים נמוך יותר.

יש חריץ SD.

DS-סוללה מחזיקה יותר זמן.

ספריית משחקים גדולה יותר.

בDSI יש גם אופציה לשמוע מוסיקה אך הגירסה הזאת עדיין לא משווקת בארץ.

פיצר של 2 מסכים כאשר אחד מהם מגע.

בסופו של דבר אתה צריך לחשוב מה יותר חשוב לך?

1-משחקים רצינים יותר ומסך גדול יותר,ובעצם מכשיר מולטימדיה שלם?

2-מכשיר בעל ספריית משחקים גדולה יותר,סוללה חזקה יותר,בתכלס נטו מכשיר למשחקים?

פורסם

קודם כל יש פה טעות בPSP זה לא חריץ SD אלה חריץ בפורמט של סוני

והם יקרים יותר מהSD

שנית פותח הדיון זה לא ניטנדו (אם כבר נינטנדו ) נינטנדו זה רק השם של החברה

המכשיר שאתה מתכוון אליו זה הנינטנדו DS

יותר נכון היום זה בעיקר הנינטנדו DSL (דגם משופר ודק יותר ) או הDSI (הדגם החדיש ביותר)

האבדלים העיקרים הם כאלו

PSP

PSP_Console_1xxx_Second_Hand_Preowned_Video_Game_Player.jpg

1-מסך טוב יותר וגדול יותר ומותאם לסרטים (רחב )

2-יכולות גרפיקה\מוזיקה טובות יותר משמעותית

3-שטח אכסון למשחקים (הUMD שזה כמו מיני DVD ) לרוב גדול יותר משמעותית שזה יתרון למפתחים

4-יכולות מולטימדיה גדולות יותר כולל בדגמים החדשים אפשרות לחבר למסך גדול

5-משחקים בלעדים של סוני

6-נוב אנלוגי-למרות שהוא מסריח

DSL (אני לא ידבר על הDSI כי הוא חדש ויקר יותר וגם עשינו דיון אליו לא מזמן )

507274611_c33cf8463c_o.jpg

1-2 מסכים שזה תורם הרבה למשחקים מסוימים

2-מסך מגע כמו ה2 מסכים גם פה זה מאפשר דברים חדשים כמו טראומה סנטר לדוגמה

3-מיקרופון מובנה -גימיק אבל נחמד

4-תמיכה אחורית במשחקי GBA

5-זמן בטריה ארוך משמעותית

6-תמיכה גדולה יותר משמעותית של חברות צד שלישי

7-זמני טעינה זניחים (אני מדבר על UMD מול כרטיסי משחק רגילים ולא הרצה לא חוקית של משחקי PSP )

פשוט בPSP יש משחקים אם זמני טעינה ובDS לרוב זה הרבה יותר מהר בגלל השימוש בכרטיסי זיכרון למשחקים

וגם גרפיקה פחותה

8-משחקים בלעדים של נינטנדו

9-מתקפל -מה שעוזר מאוד בנידות

בכל מקרה לPSP יש יתרונות ברורים במשחקים מסוימים (מרוצים \ספורט)

ולDS יתרונות ברורים באחרים (פלטפורמות \JRPG ועוד )

אני חושב שקודם כל תגיד מה אתה רוצה לשחק במכשיר ואז נידע מה עדיף

בעיקרון הDS "נייד" יותר אבל זה על חשבון גרפיקה ומולטימדיה ככה שתידע מה חשוב לך יותר תידע את התשובה

פורסם

"-נוב אנלוגי-למרות שהוא מסריח "

המון אנשים אמרו שהוא בסדר גמור, למעשה, אתה היחידי כאן בפורום שבכל דיון VS אומר את זה, אם לכולם זה בסדר ורק לך זה לא נוח יכול להיות (ולא כהעלבה או משהו) שהכפות ידיים שלך גדולות בצורה מפחידה/ יש לך איזשהי בעיה באצבע, כי אם לי שהכפות ידיים שלי די גדולות וטיפה עקומות אין בעיות עם זה אני לא רואה שום סיבה שלאחרים לא יהיה נוח.

עוד משהו, השנה סוני החליטה להרים את הכפפה ויפותחו לPSP המון משחקים טובים (25 בערך, אבל כולם אחד אחד משחקים שאני מחכה להם בקוצר רוח), וחוץ מזה לDS אולי יש ספריית משחקים גדולה יותר אבל מה שאני לא אוהב זה שגם חלק גדול ממנה זה מריו/ סוניק וכולי, ורוב המשחקים של הDS קצרים יותר משל הPSP.

לגבי סוללה, הDS נחזיק בערך 8 שעות על בהירות מקסימלית והSLIM PSP (שדרך אגב אני לא מבין למה שמת תמונה של 1000) עם סוללה מורחבת לא גדולה במיוחד נותן את אותו הזמן בערך,

(מראים כאן שזאת בערך אותה בהירות אפילו עם יתרון לPSP).

לדעתי כדאי לך לחכות עוד קצת אם בא לך, בE3 השנה (יוני) הולך כנראה לצאת PSP2 עם המון שיפורים משמעותיים (וזה לפי סוני).

פורסם

לי דווקא הג'ויסטיק נוח,יכול להיות צריך קצת זמן להתרגל אליו.

פורסם

השמועות החזקות (ממש לא לפי סוני... זה רק בגדר שמועות...) מדברות על זה שב-E3 יכריזו על ה PSP2.

הוא אמור לצאת (עוד פעם, לפי השמועות) לקראת נובמבר/דצמבר.

פורסם

השמועות החזקות (ממש לא לפי סוני... זה רק בגדר שמועות...) מדברות על זה שב-E3 יכריזו על ה PSP2.

הוא אמור לצאת (עוד פעם, לפי השמועות) לקראת נובמבר/דצמבר.

OK, משום מה היה זכור לי שקראתי בגיימספוט/ IGN ראיון עם מנכ"ל סוני שבו רמזו שיצא PSP2 בE3.

פורסם

אם כבר סוני מכחישים בכל פה...

פורסם

"-נוב אנלוגי-למרות שהוא מסריח "

המון אנשים אמרו שהוא בסדר גמור, למעשה, אתה היחידי כאן בפורום שבכל דיון VS אומר את זה, אם לכולם זה בסדר ורק לך זה לא נוח יכול להיות (ולא כהעלבה או משהו) שהכפות ידיים שלך גדולות בצורה מפחידה/ יש לך איזשהי בעיה באצבע, כי אם לי שהכפות ידיים שלי די גדולות וטיפה עקומות אין בעיות עם זה אני לא רואה שום סיבה שלאחרים לא יהיה נוח.

עוד משהו, השנה סוני החליטה להרים את הכפפה ויפותחו לPSP המון משחקים טובים (25 בערך, אבל כולם אחד אחד משחקים שאני מחכה להם בקוצר רוח), וחוץ מזה לDS אולי יש ספריית משחקים גדולה יותר אבל מה שאני לא אוהב זה שגם חלק גדול ממנה זה מריו/ סוניק וכולי, ורוב המשחקים של הDS קצרים יותר משל הPSP.

לגבי סוללה, הDS נחזיק בערך 8 שעות על בהירות מקסימלית והSLIM PSP (שדרך אגב אני לא מבין למה שמת תמונה של 1000) עם סוללה מורחבת לא גדולה במיוחד נותן את אותו הזמן בערך,

(מראים כאן שזאת בערך אותה בהירות אפילו עם יתרון לPSP).

לדעתי כדאי לך לחכות עוד קצת אם בא לך, בE3 השנה (יוני) הולך כנראה לצאת PSP2 עם המון שיפורים משמעותיים (וזה לפי סוני).

1-הנוב האנלוגי קטן ויותר מזכיר נוב של סלולרי מאשר ידית אנלוגית רצינית

ובנוסף לזה יש רק אחד שזה סיוט במשחקים שצריכים אחד נוסף כי גם המיקום של הנוב לא נותן אפשרות לישתמש בD-PAD

שמשתמשים בו

2-מהרשימה של סוני אין באמת הרבה משחקים טובים

יש כמה משחקי צד ראשון ושני טובים זה נכון ואת זה יש גם לנינטנדו

הבעיה שלהם בPSP זה משחקי צד שלישי שרוב הפיתוח היום עבר לDS כולל אפילו GTA שקיבל ציונים בשמים

3-בעניין סוניק ומאריו וכו

קודם כל המשחקי סוניק ה2D לא מסריחים

שנית יש ויש

יש גם קסטליווניה \GTA \נינגה גידן וכו -יש סיפריה מכובדת מהרבה סיגנונות כולל אפילו FPS כמו COD4-5

נכון שלPSP יתרונות גדולים בסיגנונות מסוימים בעיקר בגלל חומרה מותאמת יותר כמו מרוצים

אבל גם לDS יש את היתרונות שלו

4-בעניין האורך חיים יש לך הוכחות ?

ברור שלא אחד מהמשחקים הטובים ביותר של הPSP זה GOD OF WAR

הוא מוערך באיזה 5 שעות בערך

לשם השווה זלדה לDS 15-20 שעות

וזה בלי לדבר על משחקים כמו אדוונס אור ואחרים

או משחקים שחוזרים אליהם הרבה כמו מאריו קארט

אני לא אומר שאין לPSP משחקים ארוכים אבל להגיד שיש לו יתרון באורך חיים ? בולשיט כל משחק לגופו

וגם לשתי הקונסולות יש הרבה משחקים אם מצב מולטי מקוון שאת זה אפילו לא ניתן למדוד

5-דיפולט מול דיפוט לDS יש זמן בטריה הרבה יותר ארוך

נכון שלPSP אפשר לקנות בטריה משודרגת אבל בדגם 2000 ו3000 זה בולט אחוצה ומוסיף למשקל

ואם רוצים בטריה שתחזיק פחות או יותר כמו הDSL אז צריך לקנות בטריה אבו נפחה ששוקלת 200 טון

ונייד זה לא תחפש ביוטיוב יש סירטון על הבטריה הזאת

אינה תראה -

http://www.youtube.com/watch?v=sTQ6MjSTbbI&feature=related

אולי תיקנה אולטרה נייד וזהו :lol: :lol: :lol:

פורסם

1.עדיין, אפשר להשתמש בנאב והיד לא מחליקה או משהו, זה לא שהוא חורק הצידה בכל פעם שאתה משתמש בו, חוץ מזה, כמו שרשמתי אתה היחידי שאומר את זה בפורום.

2.לPSP יש יותר משחקים ממה שאתה חושב (GOW ומירוצים, זה פשוט כל מה שאתה יודע לומר עליו) ואפילו לי עכשיו יש במה לשחק בו (אחרי יותר משנה שיש לי אותו),

Final Fantasy VII: Crisis core

God of war chains of olympus

ratchet &clanck size matters

DAxter

Resistance retribution

syphon filter logans shadow

syphon filter dark mirror

secret agent clank

tekken dark ressuruction

SOCOM

SOCOM 2 (שחכתי את השם המלא)

Midnight club3

midnight club L.A remix

Patapon

Patapon2

LocoRoco

LocoRoco2

כמה Monster hunterים

Killzone Liberation

Gta VCS

GTA LCS

Metal Gear Solid Portable Ops

Techu shadows assasin

בקרוב אפילו יתווספו לכאן עוד המון משחקים, בE3 הולכים לבכריז על עוד איזה 20 משחקים לפחות וכבר הכריזו על משחק חדש של ג'ק ודקסטר לPSP, לזה אני מאוד מחכה.

ואני יכול להמשיך, אני בטוח שזה יותר מהמשחקים שאי פעם הזכרת כאן של DS.

והמשחקים האלו ארוכים מאוד.

3. לא אמרתי שהם מסריחים, אבל יש מחקי דפדפן שנראים יותר טוב, ומה לעשות, יש גבול לכמה שאני יכול להתפשר, מבחינתי זה לא אפשרי לשחק עם הגרפיקה של הDS, מזכיר לי יותר מדי את הGBC שהיה לי בגיל 6.

אתה יכול להמשיך להגיד שלPSP מתאימים רק משחקי מרוצים וספורט אבל אם אנשים נהנים ממשחקים בו ורק אתה אומר את זה כמו המון נקודות אחרות רק שלך כנראה שאתה ספציפית לא מסתדר עם הPSP.

4. אל תבחר את GOW שהוא כבשה שחורה גם מבחינת הפירוט בגרפיקה וגם מבחינת האורך, למה שלא נשווה את FFVIICC שאם אתה עושה משימות אפשר בקלות להגיע ל100 שעות/ 30-40 אם לא עשית משימות בכלל?

גם לGOW חוזרים הרבה וגם לFFVIICC חוזרים הרבה (לפחות אני בתור FFVII FAN).

לא הבנתי אותך לגבי אורך חיים.

5. אתה יכול להשוות ככה, אבל מבחינתי אם הייתי צריך זמן סוללה ארוך הייתי הולך עם PSP עם סוללה מורחבת (וזה לא מה שאתה נתת), קל מאוד לתת סירטון עם סוללה שרשום עליה 3600MAH שלא נותנת שליש מזה אבל נראית כמו בלטה, מה עם- http://www.youtube.com/watch?v=-HaH2Pzqn5I

זה מה שדיברתי עליו, נראה הרבה יותר נורמלי ולי אין בעיה עם כזה דבר.

ביקורות עליה אתה יכול לראות כאן (רק שאומרים שזה 13 שעות בערך ואם הרגילה שלי נותנת לי 7 על 2, אני מאמין שזה על 3). http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=68598

פורסם

אני מבקש להוסיף את Star ocean: The second evolution, שאורך החיים שלו בשביל 2 ה scenarios ביחד הוא מעל 50 שעות ::)

בקיצור, כל מי שרוצה לשאול לגבי קונסולה כלשהי של סוני... אל תקשיבו לקרירין.

פאנבוי של נינטנדו בחיים לא יתן דעה אובייקטיבית לגבי משהו......

קרירין- היה לך פעם PSP? יצא לך לשחק ב PSP יותר משעה? וביותר מ 2-3 משחקים?

או שהכל שוב מבוסס על "ביקורות"? ::)

פורסם

קרירין אתה יכול לדבר עד מחר על האנלוג של הPSP 1000 אבל של ה3000 ממש נוח וממש כיף לשחק איתו.

פורסם

בתור אחד שיש לו PSP1000, האנלוגי שם בסדר גמור כל עוד אין לך גפיים של אנטילופה.

פורסם

1.עדיין, אפשר להשתמש בנאב והיד לא מחליקה או משהו, זה לא שהוא חורק הצידה בכל פעם שאתה משתמש בו, חוץ מזה, כמו שרשמתי אתה היחידי שאומר את זה בפורום.

מניסיון שלי אישית וגם מחלק מהביקורות הנוב האנלוגי מסריח

זה שיש אנשים שיתרגלו ואוהבים זה כבר עניין אחר

אבל בו נגיד ככה ותגיד את האמת הוא נוח כמו אנלוגית רגילה ? לא חסר לך אנלוגית נוספת ? אם 2 התשובות אם כן צדקתי

דרך אגב חיפשתי ביקורת ווידיאו ובמקום זה מצאתי המון סירטונים על איך לתקן אנלוגית שבורה

כניראה לא רק אני חשבתי שזה יכול לישבר בקלות

2

.לPSP יש יותר משחקים ממה שאתה חושב (GOW ומירוצים, זה פשוט כל מה שאתה יודע לומר עליו) ואפילו לי עכשיו יש במה לשחק בו (אחרי יותר משנה שיש לי אותו),

Final Fantasy VII: Crisis core

God of war chains of olympus

ratchet &clanck size matters

DAxter

Resistance retribution

syphon filter logans shadow

syphon filter dark mirror

secret agent clank

tekken dark ressuruction

SOCOM

SOCOM 2 (שחכתי את השם המלא)

Midnight club3

midnight club L.A remix

Patapon

Patapon2

LocoRoco

LocoRoco2

כמה Monster hunterים

Killzone Liberation

Gta VCS

GTA LCS

Metal Gear Solid Portable Ops

Techu shadows assasin

בקרוב אפילו יתווספו לכאן עוד המון משחקים, בE3 הולכים לבכריז על עוד איזה 20 משחקים לפחות וכבר הכריזו על משחק חדש של ג'ק ודקסטר לPSP, לזה אני מאוד מחכה.

ואני יכול להמשיך, אני בטוח שזה יותר מהמשחקים שאי פעם הזכרת כאן של DS.

והמשחקים האלו ארוכים מאוד.

קודם כל לא כל המשחקים ארוכים שנית לDS יש טונות של משחקים טובים כולל ארוכים מאוד

רק תבדוק איזה כמות עצומה של

JRPG

יש לDS

וזה כולל הרבה פינל פנטזי וגם דרגון קווסט בין היתר

פלטפורמות יש גם הרבה יותר

אקשן יש מספיק

.

לא אמרתי שהם מסריחים, אבל יש מחקי דפדפן שנראים יותר טוב, ומה לעשות, יש גבול לכמה שאני יכול להתפשר, מבחינתי זה לא אפשרי לשחק עם הגרפיקה של הDS, מזכיר לי יותר מדי את הGBC שהיה לי בגיל 6.

אתה יכול להמשיך להגיד שלPSP מתאימים רק משחקי מרוצים וספורט אבל אם אנשים נהנים ממשחקים בו ורק אתה אומר את זה כמו המון נקודות אחרות רק שלך כנראה שאתה ספציפית לא מסתדר עם הPSP.

נו אתה באמת משווה GBC לDS

תפסיק אם הבולשיט הגרפיקה לא כמו הPSP אבל היא כן מספיק טובה לנידות ולא מגיעה על חשבון זמני טעינה

ובנוגע למרוצים וספורט אמרתי את זה כיתרון מול הDS

ולא כ"רק" לזה תלמד לקרוא

4. אל תבחר את GOW שהוא כבשה שחורה גם מבחינת הפירוט בגרפיקה וגם מבחינת האורך, למה שלא נשווה את FFVIICC שאם אתה עושה משימות אפשר בקלות להגיע ל100 שעות/ 30-40 אם לא עשית משימות בכלל?

גם לGOW חוזרים הרבה וגם לFFVIICC חוזרים הרבה (לפחות אני בתור FFVII FAN).

לא הבנתי אותך לגבי אורך חיים.

כבשה שחורה ? הוא נחשב אחד המשחקים הטובים ביותר של המכשיר וגם הגרפיקה נחשבת מצוינת

או קצר אבל בטח משחקים בו כמה פעמים רק נתתי אותו כי אתה זרקתה כמה משחקי הDS קצרים שיש מספיק מסחקים ארוכים

בנוגע לפינל פנטזי אם אתה באמת אוהב את הסידרה אתה בקונסולה הלא נכונה

על כל JRPG שסקוור איניקס זורקת לPSP היא זורקת כמה לDS

רוצה תחבר את אורך החיים של הJRPG הטובים לPSP מול אלו של הDS

הDS לוקח בהליכה

(אני לא חושב שככה בודקים קונסולה ניידת אבל אם כבר זרקתה את זה בבקשה )

5. אתה יכול להשוות ככה, אבל מבחינתי אם הייתי צריך זמן סוללה ארוך הייתי הולך עם PSP עם סוללה מורחבת (וזה לא מה שאתה נתת), קל מאוד לתת סירטון עם סוללה שרשום עליה 3600MAH שלא נותנת שליש מזה אבל נראית כמו בלטה, מה עם- http://www.youtube.com/watch?v=-HaH2Pzqn5I

זה מה שדיברתי עליו, נראה הרבה יותר נורמלי ולי אין בעיה עם כזה דבר.

ביקורות עליה אתה יכול לראות כאן (רק שאומרים שזה 13 שעות בערך ואם הרגילה שלי נותנת לי 7 על 2, אני מאמין שזה על 3). http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=68598

אם אתה זורק משהו שהוא לא דיפולט בהשווה אתה לא יכול לזרוק את העניין שהמכשיר השני בלי דיפולט

בדיפולט וזה נבדק הPSP LITE והרגיל הם בערך בין 6-3 שעות תלוי במשחק

הDSL משהו כמו 17-15 שעות עד כמה שאני זוכר

זה שאתה זורק בהירות הכי גבוה זה בולשיט וגם אז זה ניבדק הDS LITE (לא השמן) בהיר יותר

אבל בדרך כלל לא עושים בזה שימוש

ואני די בטוח שגם לDS יש בטריות לא רישמיות אם מישהו צריך את זה

אבל זה מוסיף לתקציב

אני מבקש להוסיף את Star ocean: The second evolution, שאורך החיים שלו בשביל 2 ה scenarios ביחד הוא מעל 50 שעות Roll Eyes

בקיצור, כל מי שרוצה לשאול לגבי קונסולה כלשהי של סוני... אל תקשיבו לקרירין.

פאנבוי של נינטנדו בחיים לא יתן דעה אובייקטיבית לגבי משהו......

קרירין- היה לך פעם PSP? יצא לך לשחק ב PSP יותר משעה? וביותר מ 2-3 משחקים?

או שהכל שוב מבוסס על "ביקורות"?

היה לי PS1-2 ושיחקתי גם בPS3 וגם בPSP וכן אני גם קורא ביקורות

בעניין JRPG כבר עניתי -לDS פשוט יש הרבה יותר כולל טובים יותר כי סקוור איניקס מפתחת לה הכי הרבה

ודרך אגב תנסה למצוא את כל הפוקימונים ניראה כמה זמן זה יקח ;D

פורסם

עכשיו פה ההבדל- זה פשוט משעמם.

בנוסף, אתה קופץ מנושא לנושא-

לא שאלנו "לאיזו קונסולה יש יותר JRPG טובים"

אתה טענת שהמשחקם ב PSP קצרים משמעותית, ואז הביאו לך מליון דוגמאות שפשוט מראות שאתה מחרטט, לחלוטין.

אני קניתי PSP כי רציתי משחקים מסוימים, ומי שרוצה DS יקנה DS בשביל משחקים אחרים.

להתחיל לנסות לשכנע מישהו למה קונסולה אחת טובה יותר מהשניה------->פיגור.

אני בת'רד הזה רק בשביל לסתור את הבולשיט שאתה פולט בכמויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים