עבור לתוכן

מחפש אוזניות לגיימינג

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אוזניות השימוש העיקרי הוא גיימינג,התקציב הוא 300-400 שקל

אני לא צריך משהו מפוצץ אני יוכל להתספק גם באוזניות ב250 שיעשו את העבודה,

אני רק רוצה שהמחיר יהיה שווה את הביצועים מעדיף עם מיקרופון אבל לא חייב...

תודה מראש

פורסם

אוזניות גיימינג סביב התקציב הזה (כולן כוללות גם מיקרופון):

SteelSeries Siberia - מאד נוחות, טובות גם למוסיקה וגם למשחקים. כרית בד גדולה שמקיפה את כל האוזן ולכן לוחצת מעט מאד.

Razer Piranha - קטנות יחסית, מתאימות בעיקר למשחקים ופחות למוסיקה.

SteelSeries 5Hv2 - גדולות, נוחות מאד, מתאימות מאד למשחקים (הצלילים שלהן מותאמים למשחקי יריות) - פחות למוסיקה.

SteelSeries 4H - גרסה קטנה וזולה יותר של ה 5Hv2, אבל עם אותו מצלול שמתאים למשחקי יריות.

SteelSeries 3H - גרסה קטנה עוד יותר מה 4H. באסים מאד טובים.

Razer Carcharais - אוזניות חדשות של רייזר, גדולות וקלות משקל, והביקורות עליהן מאד טובות (אני לא ניסיתי אותן פיזית).

Everglide S-500 - אוזניות מותאמות לצלילים של משחקי יריות, גודל ענקי.

פורסם
  • מחבר

אוזניות גיימינג סביב התקציב הזה (כולן כוללות גם מיקרופון):

SteelSeries Siberia - מאד נוחות, טובות גם למוסיקה וגם למשחקים. כרית בד גדולה שמקיפה את כל האוזן ולכן לוחצת מעט מאד.

Razer Piranha - קטנות יחסית, מתאימות בעיקר למשחקים ופחות למוסיקה.

SteelSeries 5Hv2 - גדולות, נוחות מאד, מתאימות מאד למשחקים (הצלילים שלהן מותאמים למשחקי יריות) - פחות למוסיקה.

SteelSeries 4H - גרסה קטנה וזולה יותר של ה 5Hv2, אבל עם אותו מצלול שמתאים למשחקי יריות.

SteelSeries 3H - גרסה קטנה עוד יותר מה 4H. באסים מאד טובים.

Razer Carcharais - אוזניות חדשות של רייזר, גדולות וקלות משקל, והביקורות עליהן מאד טובות (אני לא ניסיתי אותן פיזית).

Everglide S-500 - אוזניות מותאמות לצלילים של משחקי יריות, גודל ענקי.

גלשת קצת מהתקציב שלי ה5Hv2 עולות 524 אצלכם,עכשיו תאכלס אני יכול לחרוג מהמחיר אבל מה שאני רוצה לדעת זה אם כבר במחיר הזה לא עדיף לקחת את הברקודה של רייזר?

ומה עדיף SteelSeries Siberia או SteelSeries 5Hv2 ?

ודבר אחד אחרון מה ההבדל בין שתי האוזניות האלו? שתיהן Siberia אבל יש אצלכם בחנות הפרש של כמעט 200 שקל בין שתיהן

http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1037

http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=9253

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים