עבור לתוכן

אנא עזרתכם בהתקנת AC FREEZER PRO 7

Featured Replies

פורסם

חג שמח לכולם

יש ברשותי את הגוף קירור שבכותרת

1) איך מפרקים את הגוף קירור הישן המקורי של אינטל ומרכיבים את החדש . בישן המתוקן כעת ראיתי שיש 4 חיבורים ללוח בתצורת פינים עם ראש שעליהם סימון של חץ (כביכול אינדיקציה לסיבוב) .כנ"ל גם בחדש . האם צריך לבצע בלחיצה וסיבוב ע כיוון החץ , ע"מ לנתק את החיבורים מהלוח ? ואיך לבצע את הרכבת החדש, האם בלחיצה בלבד של חיבורי הפינים או לחיצה וסיבוב ע"מ שייתפס בלוח .

2) הגוף קירור של AC ישב אצלי בארון כמעט שנתיים :silly:. יש עליו בבסיס כבר משחה תרמית המרוחה כהלכה (כל הקירור בקופסא המקורית) .האם צריך בכל זאת לנקות אותה ולשים חדשה במקומה שאין תפוגה וכל עוד לא הרכבתי , היא יכולה להיות יעילה גם אחרי כמה שנים ?

תודה לי שעוזר

פורסם

עם אין נסיון בפירוק המעבד לא הייתי ממליץ לך לגעת בזה

אולי תגיד לנו מאיפה אתה ובארץ נונסה לכוון אותך למעבדה ... ::)

או שאחד מהגולשים שכאן שגר בעיר שלך יעזור לך ..

בהרכבה

פורסם

עם אתה באמת הולך להתקין לבד .. אז תעשה את זה בזהירות וכך עצה על תוציא את המעבד מהתושבת

ללא צורך עדיף לא להוציא אותו בכלל !

אני כבר ראיתי איך בן אדם הרס לעצמו לוח בפורום אחר.

חבל ! ורק בגלל זה הייתי בדעה של שלילית של

לא יודע לא נוגע !

פורסם

לכאורה, אין תאריך תפוגה למשחה תרמית, בדוק את המצב שלה, כעיקרון מדובר בחומר נוצץ שכזה, אם אין ברק, אז זה כבר התייבש ויש להחליף.

ניתוק הקיים:

1. מחשב כבוי - מנותק מהחשמל או שהMSATER בספק על כבוי.

2. ניתוק כבל המתח של גוף הקירור - הכבל שיוצא ממנו אל הלוח - 3-4 גידים תלוי בגוף הקירור.

3. לסובב בכיוון החץ את כל ארבעת ה"יתדות" (בלי ללחוץ עליהם).

4. למשוך אותן בעדינות (אך בנחישות) כלפי מעלה. כל הארבע צריכים לצאת כך שהגוף מתנתק וכל מה שמחזיק אותו זה המשחה.

5. להרים ולהוציא את גוף הקירור. (יש לוודא כמובן שכל 4 היתדות כבר לא מחוברות).

פעולות ביניים:

נקה את המשחה התרמית באמצעות נייר יבש, יש להיזהר שלא לתת לה להיכנס אל תוך הסוקט.

התקנת הגוף החדש:

1. וודא שכל 4 היתדות מסובבות נגד כיוון החץ.

2. מקם את הFREEZER כך שכיוון המאורר שלו, הוא כלפי קדמת המארז, (מאחר והמאורר "שואב אוויר, כך הוא ידחף אותו אל עבר אחורי המארז והחוצה).

3. כל יתד צריך להיות בדיוק מעל אחד מארבעת החורים, לאחר המיקום שבו ראשי היתדות כבר נמצאים בתוך החורים, יש ללחוץ עד לקבלת צליל "קליק" מכל יתד.

כך שהיתדות במצב שהיו בגוף הקירור הקודם (כל גוף והיתדות שלו כמובן).

4. חבר את כבר 4 הגידים של המאורר לשקע בלוח.

הערה: בפריזר 7 פרו, נוח יותר לא פעם להתקין את הגוף בלי המאורר, ורק אז להרכיב את המאורר עליו.

אין אפשרות להוציא את המעבד מהסוקט בתושבות 775.

בכל מקרה, אם משהו עושה צליל של נשבר, תפסיק באותו רגע ופנה למישהו שמבין בזה.

פורסם

לכאורה, אין תאריך תפוגה למשחה תרמית, בדוק את המצב שלה, כעיקרון מדובר בחומר נוצץ שכזה, אם אין ברק, אז זה כבר התייבש ויש להחליף.

ניתוק הקיים:

1. מחשב כבוי - מנותק מהחשמל או שהMSATER בספק על כבוי.

2. ניתוק כבל המתח של גוף הקירור - הכבל שיוצא ממנו אל הלוח - 3-4 גידים תלוי בגוף הקירור.

3. לסובב בכיוון החץ את כל ארבעת ה"יתדות" (בלי ללחוץ עליהם).

4. למשוך אותן בעדינות (אך בנחישות) כלפי מעלה. כל הארבע צריכים לצאת כך שהגוף מתנתק וכל מה שמחזיק אותו זה המשחה.

5. להרים ולהוציא את גוף הקירור. (יש לוודא כמובן שכל 4 היתדות כבר לא מחוברות).

פעולות ביניים:

נקה את המשחה התרמית באמצעות נייר יבש, יש להיזהר שלא לתת לה להיכנס אל תוך הסוקט.

התקנת הגוף החדש:

1. וודא שכל 4 היתדות מסובבות נגד כיוון החץ.

2. מקם את הFREEZER כך שכיוון המאורר שלו, הוא כלפי קדמת המארז, (מאחר והמאורר "שואב אוויר, כך הוא ידחף אותו אל עבר אחורי המארז והחוצה).

3. כל יתד צריך להיות בדיוק מעל אחד מארבעת החורים, לאחר המיקום שבו ראשי היתדות כבר נמצאים בתוך החורים, יש ללחוץ עד לקבלת צליל "קליק" מכל יתד.

כך שהיתדות במצב שהיו בגוף הקירור הקודם (כל גוף והיתדות שלו כמובן).

4. חבר את כבר 4 הגידים של המאורר לשקע בלוח.

הערה: בפריזר 7 פרו, נוח יותר לא פעם להתקין את הגוף בלי המאורר, ורק אז להרכיב את המאורר עליו.

אין אפשרות להוציא את המעבד מהסוקט בתושבות 775.

בכל מקרה, אם משהו עושה צליל של נשבר, תפסיק באותו רגע ופנה למישהו שמבין בזה.

התכוונתי שלא יחשוב סתם לפתוח תסוגר של המעבד ולהוציא את המעבד מהסוקט !

פורסם
  • מחבר

חברים תודה רבה על התגובות ולך YZ101 על הפירוט..ממש מושקע :xyxthumbs:

בעיקרון פירקתי עכשיו את הגוף קירור סטוק של המעבד . כמובן שאני לא מפרק את המעבד..אין צורך בכך :silly:

מנקה עכשיו עם קיסם אוזניים ספוג באלכוהול את המשחה היבשה מהחלק העיון של המעבד ומתחתית הגוף קירור.

עכשיו אין לי משחה טרמית למרוח על הגוף קירור של AC וציינתי שיש עליו כבר משחה והוא באריזה המקורית חדש דנדש בקופסא . לא פתחתי את הקופסא מאז שרכשתי לפני כשנתיים ולא נראה לי שהיא יבשה . היא מרוחה בשיכבה אחידה על כל תחתית ההיטסינק .

בכל זאת להמתין ליום ראשון ולרכוש משחה להחלפה ?

פורסם

תבדוק לפני שאתה משקיע עוד כסף :o

פורסם

פותח התרד...תרכיב את הקירור עם המשחה "הישנה"..במקרה הכי גרוע תקנה ותרענן..עניין של דקה/שתיים..

פורסם
  • מחבר

תודה הסתדרתי..אין עליכם .. אגב, ממש לא מסובך כמו שנראה תחילה (פעם ראשונה מחליף קירור :P)

אגב , נעזרתי גם ב-YOUTUBE יש שם אחלה סירטונים שמראים איך מפרקים ומרכיבים ..איך לא חשבתי על זה לפני..מאוד ברור שזה בוידאו.

מריץ עכשיו PRIME במאמץ ..אם יזייף אחליף משחה שבוע הבא.

אחלה ,תודה לכולכם :yelclap: לילה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים