עבור לתוכן

בעיה|טבעת המוות

Featured Replies

פורסם

גם לי יש בעיה של חימום...אחריי 20-30 דקות של משחק הקונסולה מכבה את עצמה ומראה שתיי נורות אדומות.

פתחתי את המכשיר,ניקיתי אבק,חיזקתי ברגים,מחזיק 45 דקות....

בקיצור פתחתי אותו שוב ותוך כדיי שהוא מפורק אני שם עליו מאוורר רצפתי קטן ואז אפשר לשחק 3-4 שעות אפילו בלי בעיה.

בקיצור מומחה אני לא אבל אני לא מפחד להתעסק עם שלי כי עוד שבוע שבועיים אני קונה JASPER :)

דרך אגב ה360 שלי הוא 90NM עם צלעות קירור משופרות ולוח כמו שיש בפאלקון. (הלוח שעמיד יותר בחום)

פורסם

לא תאמינו אבל אתמול שיחקתי עם האיקס בוקס שלי. הוא חזר לחיים 8)

יש מצב מקודם שהמשחק ששמתי באיקס בוקס פשוט לא היה טוב? כי הוא כל הזמן נתקע לי באותם 2 משחקים (tomb raider & star wars)?

טוב, אני מקווה שזה ימשיך ככה כי היה כיף לחזור לשחק בו בלילה.

פורסם

יש מצב מקודם שהמשחק ששמתי באיקס בוקס פשוט לא היה טוב? כי הוא כל הזמן נתקע לי באותם 2 משחקים (tomb raider & star wars)?

אם המשחק נתקע לך ואי אפשר לעשות כלום ואין טבעת וישר אחריי שאתה מכבה אותו ומדליק הוא נדלק בלי בעיה אז כניראה הדיסק דפוק\הקונסולה יושבת קצת באלכסון.

הכונן דיסקים שלו מאוד רגיש,ושהוא לא מצליח לקרוא משהו רק ממש לשבריר שניה אז הכל נתקע....

פורסם

שיחקתי בעשרות משחקים בקונסולה ופתאום הוא נתקע לי בשני המשחקים ששיחקתי.

הוא נתקע בצורה מוזרה - לפעמים הוא פשוט כבה, לפעמים התמונה קפאה ולפעמים היו עיוותים בגרפיקה. לפי הקצת שאני יודע די חששתי שזה הסימנים הראשונים של טבעת מוות אדומה וחשבתי לתומי שהנה עוד שניה והקונסולה מתה לחלוטין.

ואז שמתי את 2 המשחקים החדשים והופלה הכל עובד....

אני לא שואל שאלות - אם זה עובד אז אני לא נוגע :xyxthumbs:

פורסם

עיוותים בגראפיקה לא צריך ליהיות..

אם תקרה לך איזה שהיא בעיה אני מציע שתבדוק אם הלוח שלך התקפל פנימה איפה שנמצא הכרטיס מסך.

ב90NM הישנים (מה שיש לך אני חושב) יש בעיה שמהחום הלוח מתעקם וניהיה שקע איפה שהGPU ונוצר נתק,ואז זה כיאילו שאתה מנסה להפעיל את הקונסולה בלי הכרטיס מסך = טבעת.

פורסם

נכון לעכשיו האיקס בוקס עובד, שיחקתי שעתיים רצופות בשני משחקים בלי בעיה כל שהיא.

בנוסף, יש לי 2 ידיים שמאליות לחלוטין אז אין מצב שאני פותח את האיקס בוקס ומנקה שם בפנים.

אני בתקווה שמה שהיה לי נגרם בגלל המשחקים שבהם זה נתקע, ועכשיו שאני משחק עם משחקים אחרים אז אין בעיה יותר.

אם תחזור בעיית הטבעת האדומה אז אני אצטרך איזה מישהו מומחה שייתקן לי את המכשיר.

אני מקווה שזה לא זמני ושהמכשיר יחזיק הרבה זמן כי חודש הבא יוצאים כמה משחקים שאני מאוד רוצה לשחק בהם, במיוחד PROTOTYPE.

חג שמח לכולם

פורסם

אחרי שקראתי "איקס בוקס" כלכך הרבה פעמים, אני באמת מקווה שתחטוף עוד RROD והפעם הקונסולה תתפוצץ ותהרוג אותך.

פורסם

אחרי שקראתי "איקס בוקס" כלכך הרבה פעמים, אני באמת מקווה שתחטוף עוד RROD והפעם הקונסולה תתפוצץ ותהרוג אותך.

:kopfpatsch:

פורסם

חחחח, אכזרי ביותר :P

שמח אם המדריך עזר לך :)

פורסם

אחרי שקראתי "איקס בוקס" כלכך הרבה פעמים' date=' אני באמת מקווה שתחטוף עוד RROD והפעם הקונסולה תתפוצץ ותהרוג אותך.

[/quote']

:smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

גם לי זה קרה לפני חודשיים בערך. כבר הזמנתי קונסולה ב- ebay, אבל בסוף אחרי בלאגן בהזמנה והכל, חיברתי לחשמל ומאז (טפו טפו) היא עובדת, גם עם אותו משחק.

מה שכן - מאז התקנתי את ה- NBA 2K9 לדיסר, כי זה המשחק העיקרי שאנחנו משחקים בו.

מאז דרך אגב - גם קיבלתי Wii

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים