עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך, בערך ב200$.

Featured Replies

פורסם

אני עדיין לא בטוח איזה מעבד זה יהיה, 2500 או 2800, יש מצב גם ל3000. הלוח הוא Abit NF-7 SL V2.0. הזכרון הוא Corsair twinx 512 ddr.

עכשיו, יש לי בערך 200 דולר לכרטיס+ - . על מה אתם ממליצים?

Radeon 9600p , אם אני יכול אז אולי איזה Radeon 9700 או 9800 NP!, או Nvidia בכלל? איזה FX 5600?

בבקשה תעזרו לי להחליט, אני מצפה שהמחשב יריץ משחקים חדשים בצורה נאותה, אפילו אם הוא לא יריץ את DOOM 3 לא נורא.

תודה ;D :o

פורסם

אני הייתי אומר לך לקנות את הראדון 9700 ואז אתה יכול לעשות לו אוברקלוק ולהפוך אותו לפרו

פורסם

אין יותר רדאון 9700 לא פרו

פורסם

לא מייצרים אותם

אבל זה לא אומר שהם כבר נעלמו מכל החנויות. אם תתאמץ מספיק אולי תמצא איפשהו.

אבל ב200$ לא תוכל לקנות אפילו חצי 9700. תצטרך להסתפק במשהו פחות טוב כמו GF4 TI4200

פורסם
  • מחבר

ומה עם ה9600?

אני לא סגור על המחירכי אני קונה בחול....

בעקרון אני רוצה לשאול מה יביא לי ביצועים יפים ונאותים, זה הכל.

פורסם

בארה"ב בהחלט אפשרי למצוא 9700 לא פרו ב200$ אם מחפשים ממש טוב...

פורסם

ספק אם מומלץ לקנות כרטיס ב200$ כשהוא עולה בדרך כלל300... זה הפרש לא קטן בכלל ומעורר חשדות

אני לא אומר שאי אפשר או שקניה כזאת תהיה לא טובה... אבל יש להתחשב שאולי הכרטיס פגום או משהו כזה...

פורסם

אם תוכל להרחיב קצת את התקציב ולקנות R9600 Pro - עשה זאת!

קיבלתי אותו היום ואני מאוד מרוצה מהביצועים (יש לי בעיה מסוימת עם הדרייברים, אבל הביצועים של הכרטיס מעולים) ...

כמובן שאם תוכל לקנות R9700 NonPro - מה טוב...

FX5600 - לא מומלץ. הוא סתם יקר ולא מציג ביצועים מי יודע מה... בגלל זה עכשיו nVidia מפתחת את ה- FX5700 שיתחרה ב- 9600P .

פורסם
  • מחבר

יש מצב ל9600 כי אני משיג אותו בהנחה קצת(לחבר של דוד שלי יש חנות בגרמניה, אז הוא עושה לי קומבינות ;D)

לדעתכם המחשב יריץ את המחקים החדשים והכבדים יחסית בצורה נאותה?

מצד אחד אני לא מצפה להפעיל את דום3 על פול דיטיילס, אבל אני מצפה שיריץ משחקים חדשים בצורה יפה.

תודה.

פורסם

יעבוד טוב מאוד.

פורסם

הוא מריץ את המשחקים הכי כבדים היום, על הגדרות הכי גבוהות (כולל כל האפקטים ובחלק מהמשחקים גם AA גבוה) חלק לחלוטין...

D3 לא יוצא השנה. בכל זאת אין ספק שגם אותו הוא יריץ לא רע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים