פורסם 2009 באפריל 1016 שנים האם יש לה צילום רציף ? אם לא איזה מצלמה דומה ל sx10is יש עם פונקציית צילום רציף?היא תומכת ב 4gb ? כי פה יש טבלאות של 2gb ושל 8gb+שאלה על חנותhttp://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3956אין פה אפשרות לתשלומים וזה קצת מעורר חשד ...
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים יש לה צילום רציף.תומכת SD וגם SDHC עד 16GB עד כמה שידוע לי.אישית לא ביצעתי דרכם הזמנה, אבל חבר שהזמין נגן Cowon כלשהו פעם אמר שהכל היה בסדר.איך מספר תשלומים אמור לעורר חשד? זו זכותם לקובע כמה תשלומים שהם רוצים זה קודם, ודבר נוסף הוא שבד"כ כל בית עסק עובד עם חברת סליקה ושכניראה שזו גובה מחיר יקר מידי על מעל תשלום אחד, מה שלא ניראה לי כל כך כי הם חברה דיי גדולה.חוץ מזה, למה לך להזמין ממקום שאתה חושד בו? לא חסרות עוד חנויות שמוכרות את המצלמה הזו.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר קניתי אותה .. הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד שהוא דיי קריטיהמסך פועל רק במצב customשאר המצבים אני יכול לראות רק דרך העינית ...מה הבעיה ? משהו בהגדרות ? ניסיתי לחפש לא מצאתי כלום ...
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר תלחץ מספר פעמים על הכפתור DISP. מה הייתי עושה בלי hwzone ?? תודה, גדולים אתם ... עריכה: עוד שאלה קטנה קניתי איתה 8gb והא עובד יופי קיבלתי ב"קנון קיט" גם כרטיס של 2gb עם הסדנת צילום הזה (דבר נחמד מאוד ד"א) עכשיו כשאני מכניס אותו למצלמה הוא כותב memory card eror
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים כרטיס הזיכרון תקול, תחליף אותו באחריות מאיפה שקנית, או דרך קרט עצמם אם אפשר.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר בטוח ?? כי במחשב הוא עובד כרגיל ... קצת מוזר שבמחשב הוא עובד ובמצלמה הוא לא ......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.