עבור לתוכן

פרוייקט חדש, בית חדש למחשב.

Featured Replies

פורסם

לכבוד הקירור מים שיגיע בקרוב החלטתי לצ'פר את המחשב בבית חדש.

יש לי בחדר ארונית קטנה עם שלוש מגירות. לאחר בדיקה מהירה גיליתי שלוח האם נכנס למגירה בלי בעיות ואז עלה לי הרעיון:

מגירה עליונה: דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים, ספק כוח.

מגירה אמצעית: לוח אם וכל מה שעליו.

מגירה תחתונה: משאבה, רדיאטור, מיכל מים.

בנוסף: בשתי המגירות העליונות מאוורר 120MM מכניס מקדימה ו-120MM מוציא מאחורה (לכל מאוורר מפסק 12/7 וולט).

בשתי המגירות העליונות תעלה מרכז המגירה לכל אורכה כך שאפשר יהיה לפתוח את המגירה בלי לתלוש חוטים וצינורות.

בעיות כרגע: מפסקים יפים ל-POWER ו-RESET.

STEALTH לכוננים, המגירות מעץ מלא, נראה לי שפלטת עץ תהיה קצת כבדה לכוננים.

רעיונות יתקבלו בברכה.....

פורסם

חשבתי אולי אתה יכול לשים איזה לד , בתור כפתור לחשמל , לחבר לרגליים שלו את הכבלים.

ולעשות חור במגירה, או במקום המפתח כאילו אם יש נעילה אז תוציא את המנגנון.

פורסם
  • מחבר

אין מפתח למגירות.... אני רוצה איזה מפסק מתכת רצוי מכרום.... לא יודע איפה אפשר לקנות.

פורסם

בדקת חנויות חשמל שונות?

אמור להיות שם מה שאתה מחפש...

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב. אני אתן קפיצה....

מה לגבי ה- STEALTH? יש רעיונות? או שלוותר על זה ולצבוע אותם בשחור?

פורסם

שים עליהם פלטה יותר דקה, זה בטוח יעבוד לך כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

פלטה דקה יותר אומר:

א. להשיג עץ מאותו סוג רק דק יותר. יהיו הבדלי צבע ואני לא רוצה....

ב. לחתוך את הפלטה העבה ולעשות אותה דקה יותר.... קשה אבל אפשרי... שווה לנסות.

במידה ואני באמת עושה STEALTH עם פלטת עץ, איך אני פותח/סוגר את הכוננים (לא רוצה רק דרך WINDOWS)

פורסם

ראיתי שמישהו הצליח לחבר לCD שני חוטים וכשהוא מקצר אותם הכונן נפתח. הבעיה היא שאני לא זוכר איזה תראד...

בכל מקרה תדע שזה אפשרי ואם תצליח לחבר שני חוטים כאלו אז כל מה שתצטרך לעשות זה לחבר להם מתג או כפתור הפעלה פשוט...

פורסם

ההסבר הוא כאן. אני מתאר שההמשך של המדריך והסרטון יהיה בעיתיים מדי, במיוחד במגירה

פורסם

סחתיין על הרעיון - מעניין,

יש לי כמה הצעות : (אחת היא יותר תהייה...)

1. את הספק לשים במגירה אחרת מהמשאבה ומאגר המים וכך בודדת למעשה את החלק המסוכן יותר של מערכת המים (רוב הדליפות משם)

מכל מה שחשמלי...

2. איזה משאבה יש לך ומה גודל כל הארונית - כי תתכל בעיית הזרמה לגובה גבוהה אם מדובר במשאבה חלשה מהבחינה הזאת...

3. אני דווקא אהבתי את רעיון המפתח - תתקין מנעול שהוא יהיה בעצם המפסק...

4. או לחלופין יש לי דעיון למעגל שרציתי לנסות כבר כמה פעמים שיש בו 2 יציאות בלתי נראות ממשל של מתכת (קרובות מאוד אחת לשניה)

וברגע שאתה נוגע במקום עם אצבע אתה בעצם מקצר אופטוקפלר שמדליק את המחשב - למי שלא בוחן מאוד מקרוב זה נראה כאילו

פשוט נגעת במגירה והמחשב נדלק ;D

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

סחתיין על הרעיון - מעניין,

יש לי כמה הצעות : (אחת היא יותר תהייה...)

1. את הספק לשים במגירה אחרת מהמשאבה ומאגר המים וכך בודדת למעשה את החלק המסוכן יותר של מערכת המים (רוב הדליפות משם)

מכל מה שחשמלי...

2. איזה משאבה יש לך ומה גודל כל הארונית - כי תתכל בעיית הזרמה לגובה גבוהה אם מדובר במשאבה חלשה מהבחינה הזאת...

3. אני דווקא אהבתי את רעיון המפתח - תתקין מנעול שהוא יהיה בעצם המפסק...

4. או לחלופין יש לי דעיון למעגל שרציתי לנסות כבר כמה פעמים שיש בו 2 יציאות בלתי נראות ממשל של מתכת (קרובות מאוד אחת לשניה)

וברגע שאתה נוגע במקום עם אצבע אתה בעצם מקצר אופטוקפלר שמדליק את המחשב - למי שלא בוחן מאוד מקרוב זה נראה כאילו

פשוט נגעת במגירה והמחשב נדלק ;D

בהצלחה...

1. הספק אכן יהיה במגירה העליונה בעוד שמערכת הקירור תהיה בתחתונה.

2. משאבה של 2000 ליטר בשעה, ארונית בגובה של מארז מידי TOWER וברוחב פי 2.5 בערך.

3. אני ממש לא מעוניין במנעול, רק חסר לי שאני אאבד את המפתח.....

4. אופטוקפלר? מה זה?

תודה.

פורסם

אופטוקפלר - מעגל משולב שתפקידו לקשר בין שני מעגלים אבל לבודד אותם אחד מהשני - וכך אתה יכול לקצר צד אחד שלו בלי לחטוף שוק של 220V - שזה עפ"י ממצאיי מפרוייקטים קודמים...

"כואף" :'(

לגבי המשאבה - בהחלט מספיק - תשכח ממה שאמרתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים