עבור לתוכן

ההתקנה של ויסטה נתקעת ותמיד באותו מקום

Featured Replies

פורסם

יש לי ויסטה 64 BIT HOME PREMIUM... הייתה לי בעיה שלמה עם הכונן קשיח, החלפתי אותו והכול עובד עם XP, מצוין.

עכשיו, אני מנסה להתקין את הVISTA והוא כול הזמן נתקע לי באותה נקודה להלן:

V006.jpg

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא פשוט לא נותן לי לסמן את הוי.. ברגע שאני לוחץ על העכבר בקטע הזה (לא משנה איפה) המסך פשוט נתקע.

פורסם

יש דיסק קשיח יש לך? יש תוכנות יצרן שבודקות את תקינותו.

דבר שני אפשר לבדוק זיכרון עם תוכנת memtest86+

אם הכול נמצא תקין יכול להיות שהדיסק פגום,תיצור קשר עם מייקרוסופט ותברר מה ניתן לעשות,אך קודם בצע את הבדיקות הללו.

פורסם

ניסית את הדיסק התקנה על מחשב אחר/DVD אחר?

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי על מחשב אחר.. אבל כן ניסיתי דיסק אחר. חבר שלי, צרב לי, VISTA ULTIMATE והוא אמר לי שהVISTA יזהה את הסריאל ויתקין לי רק HOME PREMIUM ככה שזה בסדר.. וגם הדיסק הזה, שהוא צרב, נתקע בדיוק באותו מקום.

יש לי על המחשב 2 כוננים קשיחים האחר 160GB של WD שבו אני משתמש כרגע ועוד 500GB AAKS WD שקניתי מלפני יומיים מTMS שמותקן במחשב.

2 הכוננים הקשיחים מזוהים ע"י הXP שכרגע מותקן פה (בצורה חוקית) אולם ל500GB טרם עשיתי אתחול.

יכול להיות שבגלל שהכונן הקשיח, ה500GB שהיה מותקן עליו דאז הVISTA עם הסריאל הנ"ל, נהרס.. הסריאל לא תקף או משהו?

זה נראה בעיה עם הסריאל, כי העמוד של ה"תנאי שימוש" מופיע בדיוק אחרי העמוד של הסריאל.

פורסם

אתה מתקין על הXP את הויסטה? כי אם אתה עושה 2 מערכות הפעלה אחת תשב אל 500 ואם הוא לא מאותחל יכול להיות שתיהיה בעיה תפרמט אותו ושיהיה NTFS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים