עבור לתוכן

מפרט למשחקים ואוברקלוק ב11 אלף

Featured Replies

פורסם

מה אתה אומרים על המפרט שלי מה אפשר לשפר או לשנות בערך באותו תקציב של 11 אלף

את ההיטסינק אני אקנה מפנדה הax478

הוא יהיה בעיקר למחשקים ואני מתכוון לעשות עליו גם אוברקלוק גדול כדי שיחזיק להרבה זמן

פורסם

למה בדיוק מיועד המחשב? אני מניח שאתה מתכנן אוברקלוק.

המעבד והHD בסדר.

הזכרונות, אם אתה לא מתכנן אוברקלוק אז אין סיבה לקחת כאלה, גם ככה הם מאוד יקרים לביצועים שהם נותנים.

בקשר לכרטיס מסך, הייתי אומר לך לא לקנות כזה אבל כבר אין סיבה לא לקנות אותו... במיוחד בתקציב הזה.

המסך, בחירה מעולה! ישאר איתך לעוד הרבה שנים טובות.

בקשר למארז וספק, אתה באמת צריך ספק ומארז ב1000 שקל?? אני חושב שזה בזבוז...תחפש משהו יותר זול שלא נופל באיכות ויש הרבה כאלו.

אני חושב שיותר כדאי לקנות DVD במקום CD (תקנה של BENQ או LITE-ON) וצורב גם של LITE-ON.

אתה צריך עוד כרטיס רשת? יש שם כבר כרטיס של GBPS...

זהו פחות או יותר.. שכחתי משהו?

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן אוברקלוק ואני רוצה לעשות די חזק וצודק בקשר לכרטיס רשת שכחתי שיש על הלוח תודה שהזכרת לי

פורסם

אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק חזק כדאי שתקנה גם קירור מתאים למארז ולמעבד

פורסם

אין צורך לקנות קירור לפני שהתחלת לעשות אוברקלוק.

תתחיל ותראה לכמה מעלות המעבד מגיע... אם חם לו אז תקנה לו קירור

פורסם
  • מחבר

אני קונה את הax478 extreme עם הדלטא ואני חושב שזה מספיק

פורסם

אין טעם לקנות את ה IC7-G, הרגיל בתוספת כרטיס רשת פשוט כמו הGenius יספיק

הזכרונות שבחרת צריכים המון מתח, וברמות שה IC7 יכול לספק (עד 2.8v) לא יהיו אוברקלוקרים טובים בכלל.

מעבר לזאת, אין ממש טעם לזכרונות 3700 עם מעבד 2.6C. במקומם הייתי הולך על פעמיים Corsair XMS 3500 C2, או, אם יש לך עוד כמה שקלים, Corsair TwinX 3200LL

אם יש איפה שאתה קונה את המארז Antec SX1040BII בתוספת הספק Antec SL400W, הייתי הולך עליו, יעלה פחות ויספיק לחלוטין.

כוננים אופטיים הייתי לוקח של Lite-On

פורסם

אין צורך לקחת ספק של 430W שכן ספק של 300W אמור להחזיק את המערכת הזו. במידה ואתה חושש ניתן לקחת ספק של 350W שבטוח יחזיק את המערכת ויעלה הרבה פחות. קניית הקירור מיותרת כרגע שכן הקירור המקורי שבא עם מעבדי אינטל הוא מצויין ויכול להחזיק מערכות שעברו אוברקלוק רציני ביותר ולכן מומלץ לנסות להמהיר קודם כל את המערכת לקצה היכולת ואם הטמפ' יהיו גבוהות מדי - רק אז לקנות קירור.

בקשר לכונני LG, לא מומלץ לקחת אותם, אלא להחליף את הצורב לאחד הצורבים של LITE ON או TEAC ואת ה-CDROM לאחד של חברת LITE ON/ASUS/AOPEN/BENQ.

פורסם

DUAL DDR מפריע ל-OC, לא?

פורסם
  • מחבר

לא ממש אכפת לי מהסי די והצורב ואני לא הולך לקנות קירור אחר כך הכל אני אקנה עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים