עבור לתוכן

מימוש אחריות "לכל החיים" לזכרונות G.Skill

Featured Replies

פורסם

..שנקנו ב-eBay. [קיט של ג'יגה (2x512MB) מסוג DDR PC3200, דגם F1-3200DSU2-1GBFX ; CL2 2-2-5]

אחרי קניית HD חדש בניסיון להתקין מערכת הפעלה ללא הצלחה ולאחר מספר בדיקות בנוסף ל +memtest הבעיה נמצא בשני זכרונות הקיט.

- איך אני בדיוק ממש את האחריות עבורם? לשלוח לחברה בחו"ל? ליבואן?

- האם זה נכון שהמושג "אחריות לכל החיים" היא למעשה אחריות למוצר כל עוד הוא בייצור, מכיוון שסביר מאד להניח שדגם זה כבר לא בייצור...

תודה,

ריפר.

פורסם

שלח מייל לחברה ותשאר מה לעשות. בכל מקרה, אני בספק אם יתנו לך אחריות על זה...

פורסם

זיכרון עלול להציג שגיאות ב-Memtest כשהוא עובד בהגדרות שלא מתאימות לו.

תבדוק שהוא מקבל את המתח שהוא זקוק לו (חפש את הדגם שרשום על הזיכרון באתר של היצרנית, שם יהיה המידע המדויק ביותר)

וכמובן תזמונים ומהירות.

וחוץ מזה, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה,

התזמונים תחילה היו מעט נמוכים מהגדרות יצרן כי הם היו משולבים עם 2*256 hyperX.

את הבדיקות בmemtest+ עשיתי על זוג זכרונות הg.skill ללא הHyperX.

בנוסף ניסיתי להעלות את המחשב עם כל אחד מהזכרונות בנפרד, כל פעם בתושבת אחרת, והמחשב לא עלה או שעלה אבל המקלדת לא עבדה, (עם HyperX המחשב עלה ללא בעיות) כמובן שהתזמונים הותאמו.

אני לא זוכר בדיוק מה היו המתחים - היצרן מציין 2.7-2.8V כעקרון לא היה OC במערכת והמתח היה סטנדרטי.

פורסם

בקיצור, אני מציע שתתאים הכל כמו שצריך ותחזור על בדיקת ה-Memtest. ותוודא שאתה אכן על המתח והתדר המתאימים. (ואם רשום 2.6-2.9 אז תזרום עם 2.9.)

פורסם

בגלל זה כשקונים מוצרים מחו"ל, אפילו עם אחריות, צריכים לדעת מרגע הקנייה שדיי צריך לוותר עליה... (מחיר כל המשלוחים, שבוודאי יהיו על חשבונך, יעלו לך כבר כמו סטיק אחד של GB).

אני לא מכיר את הסוג הספציפי של הזכרונות אבל אני מאמין שכל קיט ג'יגה אחר ייעשה את העבודה בדיוק אותו דבר, במיוחד כשכל קטע התיזמונים הוא דיי בולשיט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים