עבור לתוכן

שאלה בקשר ל-Hp photosmart 850:

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את Hp photosmart 850 , הכל טוב ויפה. כבר שבוע וחצי אני מחכה, והיום התקשרו אליי מחנות שהזמנתי מהאינטרנט (הזמנתי מוואלה דרך איזה חברה, וידיאו 2 בי משהו כזה), ואמרו לי ככה:

"תשמע, יש למצלמה הזאת בעיה שהיא לא קוראת כרטיסי זיכרון של 128 מגה, זה בעיה שמופיעה אצל כל מיני סוגי זיכרונות, וכדי לפתור תבעיה (והוא אמר שהוא מקווה שככה הבעיה תיפתר)- HP הוציאו פאצ' באתר שלהם שאני צריך להוריד את זה למצלמה ואז כנראה שיעלמו לי הבעיות וזה יקרא תזיכרון".

השאלה שלי- מישהו נתקל בבעיה כזאת? זה לגיטימי כזה דבר? כיאלו אני קונה מצלמה עם באג, מה זה הטימטום?! שקלתי כבר לבטל תהזמנה או משהו, לא יודע זה הוריד לי תחשק מהמצלמה הזאת, אם למישהו שיש תמצלמה או יודע יכול לעזור ולהסביר לי אני אהיה מאושר ;)

פורסם

לא נתקלתי בבעיה הזאת במצלמות אלא ב MP3 (עם ה Rio 500) אבל גם בנושא של כרטיסי זכרון. זה לא באג, החברה מוציאה מכשיר MP3 שתומך בכרטיסי זכורן של עד 64 מגה ואחר כך מוציאה עדכון Firmware באתר שלה כדי שתוכל לקרוא 128. נראה לי שזה אותו הדבר עם המצלמה. אני לא מבין למה היו צריכים להתקשר אליך כדי להגיד לך שזה לא תומך בזכורן 128......נשמע קצת מוזר

באתר של HP יש את העמוד

http://h20015.www2.hp.com/en/softwareCategory.jhtml;jsessionid=IBW4H2DISX2XBQEXGRMENZQ?reg=&cc=us&pagetype=software&prodId=hpphotosma75971&lc=en&sw_lang=en&docparent=software

בו אתר בוחר את המערכת הפעלה שלך וזה מוביל אותך לעדכונים.

אני בחרתי XP. מופיעים שם שני עדכוני Firmware במאפיינים של הראשון, כתוב

Fixed the issue with not being able to recognize many of the MultiMedia Cards (MMC) memory cards.

אני מניח שה Firmware הזה יתקן את הבעיה

אבל כדאי שתחכה לעוד תגובות.....

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו בבקשה?

פורסם

אסור להקפיץ (למרות שלא ממש הקפצת את זה, אבל עדיין כתבת הודעה סתמית)!

פורסם

אני אישית חושב שאין לך מה לדאוג ואתה יכול ללכת על המצלמה. זה קורה (עידכוני בעיות) גם במצלמות של חברות הרבה יותר טובות כמו ניקון וסוני וזה דיי מתקבל על הדעת ולגטימי כל עוד אתה יכול לבצע את העידכון בעצמך ובקלות.

סה"כ המצלמה הזאת של HP היא לא רעה יחסית למחיר שלה ולמה שאתה מקבל , התמונות שהיא מפיקה הן לא רעות (אך גם לא מי יודע מה מעולות) והיא מגיעה עם זום אופטי פי 8 שזה מה שהופך אותה לכלכך מיוחדת ושווה (כמובן למי שמחפש זום טוב) בנוסף יש לה גם חיישן של 4 מגהפיקסל שזה מהווה רק יתרון. בכל שאר הדברים היתי אומר שהיא מתחת לממוצע אבל כזה זום עם חיישן 4 מגהפיקסל נורמאלי במחיר של 1800 ש"ח זה לא רע.

פורסם
  • מחבר

אוקי קיבלתי את המצלמה ועדכנתי את המצלמה עם דרייבר מהאינטרנט ואין לי בעיות! תודה על התגובות (:

ויש לי שאלה.

יש לי במצלמה אפשרות לקבוע את ה-ISO SPEED.

לא ממש הבנתי מה זה. כיאלו זה המהירות של הצמצם משהו. מישהו יכול להסביר לי על זה?

פורסם
  • מחבר

בעעע לא ממש הבנתי :-[

אתה או מישהו אחר יכול להסביר לי בשפה "קצת" יותר פשוטה מה זה אומר, על מה זה משפיע, ולמה למשל בתמונה חשוכה צריך ISO גבוה?

תודה רבה :D

פורסם

ככל שה-ISO יותר גבוה, כך החיישן יגיב יותר לאור שנכנס אליו. לדוגמא, בצילום לילה, כאשר כמות האור מועטה, כדאי להשתמש בהגדרת ISO גבוהה, 400 לדוגמא. אך יש בעיה: כלל שה-ISO יותר גבוה, כך נוצר "רעש" (נקודות צבעוניות קטנות) בתמונה. חלק מהמצלמות יכולות להפחית במידה כלשהי את הרעש הזה.

פורסם
  • מחבר

אז מה הקשר לזה שאם מישהו בתנועה צריך להשתמש בISO גבוה? או שאם מצלמים דבר דומם רצוי להשתמש בISO נמוך?

פורסם

אם מצלמים משהו בתנועה (ורוצים "להקפיא" את התנועה) , אז צריך להשתמש בחשיפה קצרה (1/100 של השניה לדוגמא). בחשיפה קצרה פחות אור פוגע בחיישן, ולכן צריך להעלות את הרגישות, כלומר את ה-ISO. שים לב שזה לא נכון בהכרח בכל המקרים: זה תלוי מאוד בתנאי התאורה ובמפתח הצמצם.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, תודה רבה.

בקיצור, אם אני מצלם משהו בתנועה או בחושך- רצוי להשתמש בISO גבוה, אם משהו דומם או באור(?) רצוי להשתמש בISO נמוך. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
  • מחבר

אחי יש לי שאלה אחרונה (:

הבנתי גם שה-ISO משפיע גם על מהירות הצילום, כיאלו זה ברור לי שאם רוצים לצלם מישהו זז אז צריך צילום מהיר ולכן גם כשאני מכוון את המצלמה ל-200 ISO אז הצילום מהיר, אבל מה הקשר לחושך? כיאלו כשאני מצלם כשחשוך אז מומלץ לי לצלם ב200 ISO (כיאלו אני יכול או 100 או 200, אז מומלץ לי ברגישות מירבית), אז הקיצר אם אני מצלם ב-200 זה מצלם לי מהר, אז השאלה שלי היא למה זה מהר? כיאלו למה רצוי לצלם בחושך מהר.

מקווה שהבנת דיי סיבכתי את השאלה.

פורסם

1. אם יש לך חצובה בחושך, אז אתה לא צריך ISO גבוה. כשעובדים עם חצובה, אפשר לעשות חשיפה ארוכה בלי רעידות שיטשטשו את התמונה, ובחשיפה ארוכה נכנס יותר אור ואין צורך ב-ISO גבוה.

2. אני לא קבעתי כלל מוחלט "בצילום תנועה או חושך השתמש ב-ISO גבוה". אני מציע לך לעשות הרבה צילומי נסיון עם המצלמה, כדי להכיר אותה ולהבין אילו הגדרות כדאי לשנות ומתי.

פורסם
  • מחבר

מאיפה אפשר לקנות חצובה? אפשר פשוט להשעין את זה על איפשהו לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים