פורסם 2009 באפריל 916 שנים לילה טוב לכולםתקשיבו יש לי את המעבד q9650 שהוא בסטוק עכשיו המעבד אמור להגיע ל 3 גיגה הרץ אבל הבעיה היא שהוא לא עובר את ה2.66 הוא עובד על מכפלה 8 ב 333 ככה שהוא לא מגיע למכפלה 9 מה אפשר לעשות..?הבדיקה נעשתה ב occt כשהמעבד על 100% והטמפרטורה לא עוברת את ה 50 מעלות...תודה לכול העוזרים...
פורסם 2009 באפריל 916 שנים ניסית להעלות מתחים למעבד \ FSB \ גשר צפוני \ להוריד את המכפלה של הזכרונות?AKA לקרא את הסטיקי בנושא?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר לא ניסיתי את כול הדברים האלה....אתה חושב שזה יכול להשפיע..?ולעלות מתחים לא גורם לאיבוד אחריות?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים לא הבנתי.אתה לא מצליח להגדיר את המעבד שיעבוד ב-3 ג'יגה, או שהוא לא יציב ב-3 ג'יגה?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר אני מנסה שהמעבד יהיה על 3 גיגה הרץ לא ליצב אותו על 3 גיגה הרץ(לא עשיתי oc ככה הוא אמור להיות בסטוק)
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר ואיי אחי ממש תודה לך אתה צודק המכפלה הייתה על 8יש לי שאלה בשביל לדעת משהו על החנות שממנה קניתי...פוקס pcשמרכיבים את המחשב ומפעילים אותו בפעם הראשונה המכפלה צריכה להיות על המקסימום..?כי את המעבד לא קניתי מהם ורציתי לדעת הם הם נגעו לי במשהו סתם כדי לדעת על האמינות שלהם...כי היו הרבי אנשים שערערו על השרות שלהם...תודה לך
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים שמרכיבים את המחשב ומפעילים אותו בפעם הראשונה המכפלה צריכה להיות על המקסימום..?כשמרכיבים מעבד/מערכת חדש/ה קובעים בביוס שיטען הגדרות אופטימליות. במקרה הזה ובמידה והמעבד נתמך ע"י הלוח אז התשובה היא כן, הוא אמור להיות על המקסימום. אם לא איפסת ביוס או טענת הגדרות אופטימליות (פוקנציה כזו בביוס Load Optimized Settings או משהו דומה), אז אני לא מתפלא שההגדרה הייתה לא במקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.