עבור לתוכן

כל מה שקורה בימים האחרונים בעולם מתחיל לעצבן ולהדאיג

Featured Replies

פורסם

אתה שאלת את זה ברצינות או בסוג של :"פרט לי אני רוצה לדעת"

כי אם האפשרות הראשונה נכונה, זה ממש ממש ממש עצוב

שאל בריטי תמים מה הוא חושב על המוסלמים שחיים לו במדינה

אני אחזור על מה שאני אומר שוב בכל מקום

אין לי בעיה עם הערבים כבני אדם, מבחינתי הם בדיוק כמונו

פשוט לי אישית ולעוד הרבה שתמכו במה שאמרתי(בחיים הפרטיים) , לא מתאים לחיות עם ערבים ככה צמוד צמוד

בטח ובטח אחרי שאני שומע מאחורי הגב(אני מבין ערבית מאודדד טוב) שערבים חופשיייייי לא סובלים אותנו ומתים שנעוף מפה שיקחו את כל העוגה

ואגב, אני מדבר על הרוב הערבי, אני אישית מכיר ערבי, ערבי ראסמי, בנאדם זהב, יחיד סגולה, הלוואי כל הערבים וכל היהודים הכי כמוהו,

הוא בעצמו אומר, שהעם שלו נפל על כל הראש ואוהב מלחמות

לי זה הספיק.

מה שמדהים, שבכל פעם העולם שוכח את העבר, איינשטיין אמר:

העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו, לא בגלל האנשים שעושים רע, אלא בגלל אלו שלא עושים דבר בעניין.

הבריטים לא יודעים פשוט מה לעשות, ולא רק הם אלא כלל אירופה

אתה הולך היום באירופה כאילו אתה נמצא בערב הסעודית, מה חסר להם מדינות, מה קרה שהם משתלטים על כל חלקה יפה בעולם

שיאסרו הגירה של מוסלמים ?

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיאסרו הגירה של מוסלמים ?

Too little too late...

המוסלמים כבר אחוז לא מבוטל באירופה,הרי נסיון למנוע הגירה של מוסלמים לאירופה בלתי אפשרי...

זוכר מה הם עשו בגלל קריקטורה אחת ? אז מה נראה לך שהם יעשו שיגבילו אותם בצורה כזאת.

לא רק שזה כבר יגרום עוד המון נזק אלא שזה גם לא יעזור כי אותם מוסלמים מתרבים בקצב של שפנים (מישהו אמר מלחמה דמוגרפית?)

בנוסף לכך, צרפת ובריטניה ובכללי כל מדינה אירופאית אחרת הם נאורות (מדי...) ולא תעשה צעד כזה שכן זה צעד גזעני ולא הוגן.

בכל מקרה זה רק עניין של זמן עד שאירופה תהפוך לעוד שטח מחייה מוסלמי.

חזרה לנושא -

איך אני אוהב את הצביעות הבריטית...

הם שכחו שהם כבשו את איי פולקלנד מארגנטינה והם לא ממהרים להחזיר אותם.

וגם היחסים הלא חמימים מדי שלהם עם האירים ... מעניין מה היה קורה אם ליברמן היה אומר שלונדון צריך להיות גם העיר בירה של אירלנד , אבל אם הוא היה אומר את זה הוא היה נתפס שוב כקיצוני...

פורסם

אי אפשר, זה חוק גזעני. צריך שיאסרו הגירה לאירופה בכלל. ועונשים כבדים למהגרים לא חוקיים, אבל עדיין, כבר יש מיליוני מוסלמים חוקיים באירופה. אפשר כמובן לאסור יותר מילד/שניים למשפחה, שזה יפגע בהתרבות המוסלמים (לאירופאים בכלל זה לא כ"כ יפריע כי גם ככה מקובל שם ילד אחד או שניים מקסימום).

אפשר גם לתת עונשי מאסר כבדים/מוות לכאלה שיוצאים נגד המדינה (שריפת דגל של המדינה האירופאית בה הם חיים, הפגנות עם שלטים כמו "British Police go to hell" etc.).

וכמו שנתנו בכעמוד הקודם.

index.php?action=dlattach;topic=403226.0;attach=117588;image

ולסיכום:

eurabia.gif

Economist2006-EUrabia.jpg

עצוב, אבל מה שאירופה צריכה עכשיו זה שליט גזעני סגנון היטלר ש"ינקה" אותה.

וזה מה שיקרה, ואם לא אז עוד 50 שנה זה באמת תהיה Eurabia.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר, זה חוק גזעני. צריך שיאסרו הגירה לאירופה בכלל. ועונשים כבדים למהגרים לא חוקיים, אבל עדיין, כבר יש מיליוני מוסלמים חוקיים באירופה. אפשר כמובן לאסור יותר מילד/שניים למשפחה, שזה יפגע בהתרבות המוסלמים (לאירופאים בכלל זה לא כ"כ יפריע כי גם ככה מקובל שם ילד אחד או שניים מקסימום).

אפשר גם לתת עונשי מאסר כבדים/מוות לכאלה שיוצאים נגד המדינה (שריפת דגל של המדינה האירופאית בה הם חיים, הפגנות עם שלטים כמו "British Police go to hell" etc.).

וכמו שנתנו בכעמוד הקודם.

index.php?action=dlattach;topic=403226.0;attach=117588;image

ולסיכום:

eurabia.gif

Economist2006-EUrabia.jpg

יש 2 דברים שלא הפנמת, אתה יודע אותם אבל שוכח מחדש

1. מדינות אירופה משחקות אותה נאורות - לא לגזענות, לא לאי שוויון זכויות.

2. הדבר הכי קטן שילהיט את הערבים, והם ירוצו עם אבנים ומקלות אם צריך אל מול שוטרים חמושים בנשק חם, תשאל אותי? זה מספיק בשביל לחסל את כל המשטרה הבריטית-צרפתית.

הם פשוט יותר מדיי, השתלטו על כל חלקה בעולם

דמוקרטיה לא דמוקרטיה, צריך לעשות משהו לפני שהעולם ימצא את עצמו בים.

פורסם

יודע, ובגלל זה, כתבתי את שתי השורות האחרונות.

פורסם

הבעייה זה לא השוויון זכויות שזה דבר טוב.

בבעייה מתחילה שיש גופים סוציאליסטים שדוחפים לכיוון של "רב-תרבותיות" "אפליה מתקנת" וכו'. הערבים שמגיעים למדינות רווחה אירופאיות מגלים שבגלל כמות הילדים שלהם, למעשה הם אינם צריכים לעבוד.

הערבים באירופה הולכים ומתרבים ומקבלים עוד ועוד "זכויות" (וידוע, שבמדינה סוציאל-דמוקרטית הזכויות מחולקות לפי יכולת הקבוצה להזיק)

פורסם

I-Intolerant

S-Satanic

L-Loathing

A-Against

M-Mankind

פורסם

הבעייה זה לא השוויון זכויות שזה דבר טוב.

בבעייה מתחילה שיש גופים סוציאליסטים שדוחפים לכיוון של "רב-תרבותיות" "אפליה מתקנת" וכו'. הערבים שמגיעים למדינות רווחה אירופאיות מגלים שבגלל כמות הילדים שלהם, למעשה הם אינם צריכים לעבוד.

הערבים באירופה הולכים ומתרבים ומקבלים עוד ועוד "זכויות" (וידוע, שבמדינה סוציאל-דמוקרטית הזכויות מחולקות לפי יכולת הקבוצה להזיק)

הפאנטיות שלך הורגת אותי. החוקים האלה היו קיימים הרבה לפני שהם היגרו, הם סה"כ ניצלו אותם. אגב, אני לא מאחל לך בכלל להתחלף עם מוסלמי שיש לו 8 ילדים, שחי על קצבה "מנופחת", ואז תחזור אלי ותגיד לי אם היא באמת כזאת מנופחת.

מי שמקבל יותר ויותר זכויות הם הגופים שיש להם יותר כוח במקום שקובע את התקציב, לא מי שיכול לעשות יותר נזק.

פורסם

יודע, ובגלל זה, כתבתי את שתי השורות האחרונות.

אל תשכח שגם לנו (היהודים באירופה) עשו את זה.

זה לא במקום הערה הזאת.

פורסם
  • מחבר

הפאנטיות שלך הורגת אותי. החוקים האלה היו קיימים הרבה לפני שהם היגרו, הם סה"כ ניצלו אותם. אגב, אני לא מאחל לך בכלל להתחלף עם מוסלמי שיש לו 8 ילדים, שחי על קצבה "מנופחת", ואז תחזור אלי ותגיד לי אם היא באמת כזאת מנופחת.

מי שמקבל יותר ויותר זכויות הם הגופים שיש להם יותר כוח במקום שקובע את התקציב, לא מי שיכול לעשות יותר נזק.

ציפיתי שתכנס לדיון הזה עם תגובה כל כך מטופשת

מי שיכול לעשות יותר נזק מקבל יותר זכויות מסיבה אחת פשוטה, מפחדים מהנזק שהוא יכול להסב, אז פשוט מנסים להרגיע אותו במתן פריבלגיות/זכויות/מה שלא יהיה

בדיוקקק כמו שקורא עם ערביי ישראל, חרדים בישראל, ועוד קבוצות גדולות בעלות יכולת להזיק .

ככה העולם פועל לצערנו הרב, במקום לפעול בכוח , פועלים בפייסנות כל כך אידיוטית וכל כך הרסנית שזה מפחיד

איך צ'רצ'יל אמר , משפט גאוני

פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון.

כולם נותנים לערבים כל מה שירצו, בתקווה שכשהערבים ישתלטו על העולם, הוא יוקירו טובה, חחחחחחחחחחחח מי מאמין שזה יקרא?

[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 15:49:14

זה לא במקום הערה הזאת.

ישנם כמה עובדות כל כך שונותתתתת בין מה שעשו לנו , עובדות לא קטנות

א. היינו קבוצה מיזערית.

ב. לא עשינו שום צרות ופרובוקציות בריש גלי עם הרג ושטנה

ג. ידענו להוקיר טובה שכן ידענו שאנו חיים במדינות אירופה בחסד.

האנטישמיות הייתה דאז מסיבה אחת, השתלבנו יותר מדיי, הצלחנו יותר מדיי, הקנאה היא זאת שגרמה לאנטישמיות

הפתרן היה ברור ופשוט מאודדדדדדדד, פשוט היינו צריכים מדינה משלנו.

אם תיקח ילד ותכניס אותו לחבורת ילדים סגורה כזאת, הוא יהיה חכם מכולם, וינסה להתבלט, כולם ישנאו אותו.

זאת הייתה הטעות שלנו, שהשתלבנו במקום שלא היינו שייכים אליו.

אצל הערבים זה שונה, הם שם מסיבות שלמען האמת, אין לי שום הסבר.

לנו לא היה לאן ללכת, ואם היה, היינו רצים, בכל הזדמנות ברחנו מאירופה

הם לא, ואף אחד לא מת עליהם שם, חוץ מכמה שמאלנים כבדים ועברים שעוד חיים באשליה שכולם מקופחים.

אני אומר את האמת, אני מרגיש היום במדינת ישראל, שדוקא אני זה שמקופח ולא הערבים.

פורסם

החוקים האלה גורמים פחות נזק כשהאוכלוסיה הומוגנית. כשהאוכלוסיה לא הומוגנית (כמו בארץ, ובאירופה היום) לכל אוכלוסיה יש אינטרס להגדיל את החלק שלה בעוגה.

אף אחד לא רוצה להתחלף עם מוסלמי בצרפת שחי מקצבת ילדים - אבל הקצבת ילדים היא הגורמת לבעיה וגורמת לעוני ובורות בין-דורית.

העלאת קצבת ילדים לא תפתור את הבעייה. היא תגרום לה להיות חמורה יותר

לעומת זאת ביטול קצבאות ילדים (וחלוקת הכסף כתלושים לחינוך פרטי) תהיה כואבת מאוד בטווח הקצר אך תועיל לכולם בטווח הארוך.

זכויות במשטר סוציאל-דמוקרטי אכן נקבעות לפי יכולת הקבוצה להזיק. זו הסיבה שבארץ לוועד עובדי הנמלים ולוועד עובדי חברת החשמל יש יותר כח מ 20,000 נהגי מוניות ולהם יש יותר כח מלסטודנטים.

בהחלט אמירה לא במקום. מצד שני היהודים היו יצרניים, מצייתים לחוק ונאמנים למדינה והערבים לא.

אני לא בעד שיקום היטלר חדש ח"ו אבל בהחלט בעד שיקומו ממשלות שמרניות באירופה. וזה מתחיל לקרות.

אני מאמין שהשמרנים מתחזקים באירופה: צרפת (סרקוזי זה הביבי הכלכלי שלהם) איטליה (ברלוסקוני) ואפילו בשבדיה עלה מנהיג ימני אחרי עשרות שנים של שלטון שמאל. אני מאמין שהימין יבחר גם בבריטניה בבחירות הקרובות.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שהימין יבחר גם בבריטניה בבחירות הקרובות.

כן יהי רצון :xyxthumbs:

פורסם

אני מאמין שהשמרנים מתחזקים באירופה: צרפת (סרקוזי זה הביבי הכלכלי שלהם) איטליה (ברלוסקוני) ואפילו בשבדיה עלה מנהיג ימני אחרי עשרות שנים של שלטון שמאל. אני מאמין שהימין יבחר גם בבריטניה בבחירות הקרובות.

ולמרות זאת אין שום שינוי בגישה.

[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 15:49:14

ישנם כמה עובדות כל כך שונותתתתת בין מה שעשו לנו , עובדות לא קטנות

א. היינו קבוצה מיזערית.

ב. לא עשינו שום צרות ופרובוקציות בריש גלי עם הרג ושטנה

ג. ידענו להוקיר טובה שכן ידענו שאנו חיים במדינות אירופה בחסד.

האנטישמיות הייתה דאז מסיבה אחת, השתלבנו יותר מדיי, הצלחנו יותר מדיי, הקנאה היא זאת שגרמה לאנטישמיות

הפתרן היה ברור ופשוט מאודדדדדדדד, פשוט היינו צריכים מדינה משלנו.

אם תיקח ילד ותכניס אותו לחבורת ילדים סגורה כזאת, הוא יהיה חכם מכולם, וינסה להתבלט, כולם ישנאו אותו.

זאת הייתה הטעות שלנו, שהשתלבנו במקום שלא היינו שייכים אליו.

אצל הערבים זה שונה, הם שם מסיבות שלמען האמת, אין לי שום הסבר.

לנו לא היה לאן ללכת, ואם היה, היינו רצים, בכל הזדמנות ברחנו מאירופה

הם לא, ואף אחד לא מת עליהם שם, חוץ מכמה שמאלנים כבדים ועברים שעוד חיים באשליה שכולם מקופחים.

אני אומר את האמת, אני מרגיש היום במדינת ישראל, שדוקא אני זה שמקופח ולא הערבים.

אני מסכים איתך בכל מה שאמרת חוץ מהפתרון שאתה מציע.

מיותר לציין שהשואה היתה לא מוצדקת וכמו כן גם מיותר לציין שלהשאיר את המצב כמו שהוא היום זה מעשה קטלני.

אבל הפתרון שאתה מדבר עליו אינו תקין בשום אופן.

אפשר לפתור את הבעיה הזאת ע"י הטלת מכסות הגירה בתור התחלה אחרי זה בעזרת חקיקה ולבסוף טרנספר (לפני שמישהו בא להגיד שזה קיצוני נא לקרוא : http://he.wikipedia.org/wiki/טרנספר)

פורסם

החוקים האלה גורמים פחות נזק כשהאוכלוסיה הומוגנית. כשהאוכלוסיה לא הומוגנית (כמו בארץ, ובאירופה היום) לכל אוכלוסיה יש אינטרס להגדיל את החלק שלה בעוגה.

אף אחד לא רוצה להתחלף עם מוסלמי בצרפת שחי מקצבת ילדים - אבל הקצבת ילדים היא הגורמת לבעיה וגורמת לעוני ובורות בין-דורית.

העלאת קצבת ילדים לא תפתור את הבעייה. היא תגרום לה להיות חמורה יותר

לעומת זאת ביטול קצבאות ילדים (וחלוקת הכסף כתלושים לחינוך פרטי) תהיה כואבת מאוד בטווח הקצר אך תועיל לכולם בטווח הארוך.

אני אגיד לך דבר אחד - שהממשלות ה"שמרניות" בארץ נכנעו לדרישות החרדים, אין לך מה לעשות. הפוליטיקה מעל הכל, תקבל את זה. אבל, גם בטווח הארוך זה לא ממש יעזור (אתה יוצא מנקודת הנחה שכולם צריכים לקבל אותו חינוך בדיוק ולהכין את כולם ללימודים אקדמאיים, שזו תפיסה שגויה לחלוטין. החינוך צריך להיות שווה עד שלב מסוים שבו חלק ילכו לעבוד, חלק להכשרה מקצועית וחלק להכשרה אקדמאית. גם מנקי רחובות והנדסאים צריך, לא רק מהנדסים, מצטער, וגם אותם אנשים צריכים לקבל הכשרה לא זולה בכלל).

אגב, הממשלות השמרניות שנבחרות, ממש לא נבחרות מהשיקול הכלכלי, אלא בגלל שהם מציגות קו יותר ברור ותקיף נגד ההגירה של המוסלמים. אגב, זה יכול לעבוד גם נגד היהודים - כי בגדול, אותן מפלגות בעד הגדלת הלאומניות במדינות האלו.

פורסם

זה לא במקום הערה הזאת.

אני מודע לכך, שקלתי אם לכתוב או לכתוב את זה. לבסוף החלטתי להשאיר את זה. ההבדל זה שליהודים זה היה על בסיס גזעי נטו, פה מדובר על קבוצה גדולה של אנשים שבאופן פתוח עושה טרור במדינה שהיא נימצאת (כל מדינה באירופה במקרה הזה). אני לא אומר שאני תומך בזה, אבל זה מה שלדעתי בסופו של דבר יקרה, יקום משטר של ימניים קיצונים שישתלט (איות נכון?) על המדינה ופשוט יעיף בכוח את המסולמים. ואם זה לא יקרה אז אני לא רואה דרך אחרת למנוע את השתלטות האיסלם על אירופה (ומשם הדרך להתלטות על העולם כבר קצרה).

סתם מנהיג ימני לא יכול לעשות כלום בצורה דמוקרטית, כי הרי מה הוא יכול לעשות כש10% מאזרחים שלו הם כאלה?

שימו לב שהאיסלם לא תוקף בסין כרגע, בגלל שהוא יודע שסין לא מדינה דמוקרטית והיא פשוט מאוד תעיף את כל המסולמים לעזזל.

אגב, הממשלות השמרניות שנבחרות, ממש לא נבחרות מהשיקול הכלכלי, אלא בגלל שהם מציגות קו יותר ברור ותקיף נגד ההגירה של המוסלמים. אגב, זה יכול לעבוד גם נגד היהודים - כי בגדול, אותן מפלגות בעד הגדלת הלאומניות במדינות האלו.

כן, אבל בוספו של דבר באיחוד האירופאי יש עכשיו משהו כמו 1.5 מיליון יהודים (0.3% מכלל האוכלוסיה) והם פשוט כלום לעומת המוסלמים ויכולים להגר בקלות לישראל, וישר לקבל אזרחות וכו'. מה גם שם אירופה תפתח במלחמה נגד האסלם, יכול להיות שיהיה פה שיתוף פעולה בין ישראל לאירופה שכן יש אויב משותף, והלאומניות היא רק לגבי התושבים באותה מדינה, ואם היהודים יחיו בישראל, זה לא אמור ליצור בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים