עבור לתוכן

ללא תקיפת מתקני הגרעין האיראניים ישראל צפויה להשמדה אטומית בתוך חצי שנה!!!

Featured Replies

פורסם

אז זהו, שרובם בורים שטופי מוח שמצווים כל יומיים ע"י אנשי הדת לצאת ולהפגין נגד ישראל... גם אם אין להם מושג איפה זה ישראל- הם עדיין שונאים אותנו (כמו שהייה עם הנוצרים...)

• תגובות 87
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המציאות הרבה יותר מסובכת ממה שניתן לתאר פה על פני כמה עמודים ועם ידע מאוד מוגבל בכל העולם הזה של האיסלם, ערב ועוד.

העולם הערבי עצמו מסוכסך מבפנים והעולם הערבי ברובו גם לא סובל את הפרסים והם מודאגים לא פחות מאיתנו לגבי האירנים.

אחד מהתרחישים האפשריים של מתקפה שלנו על אירן בשלב זה תגרום בעולם הערבי להנחת רווחה קלה אך לא מופגנת ומדינות מסויימות ינצלו

את זה נגדנו כדי להראות שאנחנו מדינה שמעוררת את היציבות במזה"ת ושאנחנו משוגעים לא פחות מאירן.

כמו כן סביר להניח שתהיה תגובה אירנית באמצעות טילים משטחה ומשטח לבנון, כניסה של סוריה למלחמה למרות שהם עכשיו מעדיפים להתקרב יותר

למערב מאשר לדבוק בקשרים שלהם עם האירנים וסביר להניח שיהיה גינוי של העולם עם סנקציות מסויימות (שאולי ארה"ב תוכל למנוע ע"י וטו).

שלא נדבר על זה שאנחנו נתקיף בנשק גרעיני.

זה יגרום לבידוד של מדינת ישראל וקשה לי לראות את האמריקאים מצליחים לעזור לנו בזה וזה אחרי מלחמה שתפרוץ פה באזור עם סיכוי מסויים לביטול

הסכמי השלום שלנו עם מצריים וירדן.

ואלו בכלל לא התסריטים הגרועים ביותר.

בקיצור, הולך להיות שמח.

פורסם

ואפילו אם זה 1.7 מיליארד איש, זה ממש לא נכון שיש 1.7 מיליארד איש שרוצים את ישראל מחוסלת בכל מחיר. סביר להניח שאת רובם זה לא מעניין (ויותר מזה, יודעים שהם נדפקים בגלל אותו מאבק מפגר של השלטון שמממן כל מיני גופים במקום להשקיע את הכסף הזה בציבור), אגב.

סעמק, חבל שאי אפשר לקנות איזה כוכב לכת ופשוט לרשום עליו (בענק - בגודל של כמה קילומטרים, שיראו מהחלליות) "No muslims allowed". :P

פורסם

אז זהו, שרובם בורים שטופי מוח שמצווים כל יומיים ע"י אנשי הדת לצאת ולהפגין נגד ישראל... גם אם אין להם מושג איפה זה ישראל- הם עדיין שונאים אותנו (כמו שהייה עם הנוצרים...)

אתה יוצא מנקודת הנחה שרובם דתיים לחלוטין ושאשכרה מעניין אותם מה הולך פה. למה שלמוסלמי מאינדונזיה יהיה אכפת מה קורה בחצי השני של כדור הארץ, לא משפיע עליו בשיט ורק מבזבז את הכסף שהוא משלם כמיסים במקום שיושקעו בתשתיות במדינה שלו (ואגב, לי אישית יצא להפגש פנים מול פנים עם שר החינוך של מלזיה ונאמר לי בפנים שהוא מאוד מקווה שיום אחד אני אוכל לבוא לבקר אצלנו במדינה, וזה לא נאמר באיזה מסגרת רשמית שמחייבת אותו, כמה שהסיפור הזה נשמע מונפץ)?

נכון שמדינות האיסלאם לא מתות עלינו (בהכללה כמובן, תמיד יש איזה יוצאת דופן), אבל מפה ועד לרצות השמדה הדרך ארוכה.

פורסם

מוסלמי חילוני הוא מבחינתי לא מוסלמי, אני לא כמו הנאצים שראו את היהדות כ-"גזע", אני לא מחפש להשמיד את ה"גזע" אלא רק את הדת הזאת.

כל מי שמאמין האיסלם - כלומר - דתי, ומכאן רוצה להשמיד את כל העולם עד שהאיסלם ישלוט ויהיה הדת היחידה (אין מה לעשות, זו מהות האיסלם ולא אני החלטתי אותה..) - כל אחד כזה צריך להיות מושמד.

מי שבמקרה נולד להורים מוסלמים אבל בכלל לא מאמין בזה - מה אכפת לי ממנו..

אבל כל מי שרוצה להשמיד את העולם - צריך להיות מושמד. נקודה.

פורסם

וזה לא נאמר באיזה מסגרת רשמית שמחייבת אותו, וזה ממש לא נאמר במסגרת רשמית או משו שמחייבת אותו

יש סיבה שרשמת את זה פעמיים? ???

פורסם

בעיה בעריכה :x

פורסם

תגגל קצת על יחסי אינדונזיה-ישראל.

בתכל'ס, לא בדיוק איכפת להם איפה אנחנו, מה אנחנו עושים וכו', הם בעיקר זורקים מדי פעם איזו הצהרה "בלה בלה בלה 2 מדינות ל 2 עמים" עמומה כזו בשביל ששאר מדינות האיסלאם לא יציקו להם.

למעשה כמעט מכרנו להם מזל"טים, לא זוכר למה העסקה לא יצאה לפועל.

פורסם

מה לא הייה מובן ב"רובם" ???

פורסם

אז לסיכום, מה יש לנו? רעידת אדמה, מחסור במים, זיהום סביבתי, פיצוץ אוכלוסין, משבר כלכלי, גרעין איראני, מדינות עוינות, עומסי תנועה, "משרד" החינוך ו...שכחתי משהו?

פורסם

ערסים.

פורסם

חח.. לא, הדבר הכי חשוב שכחת,

אנשים שאומרים שהכל יהיה בסדר(ישראלים) במקום לעשות שיהיה בסדר.

ושלא תחשבו שאני מתנשא או משהו, אני מדבר על אנשים בעלי השפעה יותר מאשר על אנשים פשוטים כמונו.

אבל בכללי התפיסה הזאת של כולנו (העולם ה"שפוי") תביא אותנו להפסד מול כוחות הרשע! :jump::P

פורסם

מוסלמי חילוני הוא מבחינתי לא מוסלמי, אני לא כמו הנאצים שראו את היהדות כ-"גזע", אני לא מחפש להשמיד את ה"גזע" אלא רק את הדת הזאת.

כל מי שמאמין האיסלם - כלומר - דתי, ומכאן רוצה להשמיד את כל העולם עד שהאיסלם ישלוט ויהיה הדת היחידה (אין מה לעשות, זו מהות האיסלם ולא אני החלטתי אותה..) - כל אחד כזה צריך להיות מושמד.

מי שבמקרה נולד להורים מוסלמים אבל בכלל לא מאמין בזה - מה אכפת לי ממנו..

אבל כל מי שרוצה להשמיד את העולם - צריך להיות מושמד. נקודה.

פשששי , אדון ארנב אני רואה שיש לך הבנה גדולה בדת האיסלם , כל הכבוד :xyxthumbs:

עכשיו בו תעזור לי להשמיד אותה :2gunsfiring: ,אני קורא לכל ערבי שרוצה עצמו חיי להפסיק לרצות להשמיד את העולם כולה בכללי ואותנו בפרט .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים