עבור לתוכן

ללא תקיפת מתקני הגרעין האיראניים ישראל צפויה להשמדה אטומית בתוך חצי שנה!!!

Featured Replies

פורסם

^^^

צודק בוא נפתח במלחמה נגד האירנים, נגד הסורים נגד לבנון ונוסיף לזה את רוסיה ואת מצרים והסעודים ואם כבר את הירדינים למה לא? נכסח אותם תוך חודש

:kopfpatsch:

• תגובות 87
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק בוא נפתח במלחמה נגד האירנים, נגד הסורים נגד לבנון ונוסיף לזה את רוסיה ואת מצרים והסעודים ואם כבר את הירדינים למה לא? נכסח אותם תוך חודש

אני בעד. אבל אין לנו סיבה להשמיד את רוסיה וגם אם כן יש לה נשק גרעיני ויכולת לתת "מכה שנייה". להשמיד את כל השאר זה בסדר אבל למה תוך חודש? פשוט נשגר פצצות ניוטרון לכל מקום ותוך שעה-שעתיים מי שאנחנו נאבקים איתם ב100 שנים האחרונות הם היסטוריה ישאר לנו רק להרוג את ערביי ישראל והפלסטינים אבל זה לא בעיה נרכז אותם במקום אחד ונפזר נפל"ם.

פורסם

^^^

רק שכחת שאנחנו חיים על כדור הארץ :lol::screwy:

פורסם

אנשים זורקים פה את המילים "פצצת ניוטרון" על ימין ועל שמאל בלי לדעת מה זה בכלל ומה ההשלכות של נשק כזה... פשוט עצוב.

פורסם
  • מחבר

אנשים זורקים פה את המילים "פצצת ניוטרון" על ימין ועל שמאל בלי לדעת מה זה בכלל ומה ההשלכות של נשק כזה... פשוט עצוב.

אל תעשה הכללות,אני יודע טוב מאוד מה זה.

בוא נגיד,שיש לי קשר עקיף לנושא ומבחינתי זה משהו מוחשי הרבה יותר מאשר כתבה בעיתון\אתר אינטרנט.

אני מודע לכך שזה נשק זוועתי .

אני ממש לא מתלהב מלעשות בו שימוש ורואה בו מוצא אחרון בהחלט כדי למנוע מצב שבו מדינה

טוטליטארית,דיקטטורית אשר מונהגת על ידי משטר אסלאמי קיצוני שמאיים כל העת להשמיד אותנו,

באמת תחזיק בנשק שמסוגל לעשות זאת הלכה למעשה.

תחשוב בצורה הגיונית,איזה סינריו עדיף :

כמה אלפי איראנים מתים או מאות אלפים \ מיליונים של ישראלים ומדינה

חרבה.

היו כאן טענות לא מבוססות שבמקרה הגרוע ביותר האיראנים בטווח הזמן הקרוב יהיו מסוגלים לייצר

"רק" פצצות בעלות היקף הרס והשמדה מוגבלים של כ-5 קילומטר "בלבד".

ואני שואל אתכם בהנחה שאתם תושבי גוש דן ויתמזל מזלכם ואתם תימצאו מחוץ לאותו רדיוס של 5 קילומטר של הרס טוטאלי

שבו אנשים פשוט יתאדו ויהפכו לפחם תוך חלקיקי השנייה, ואתם תצאו רק בנזקים

כמו כוויות בדרגה שנייה על מרבית גופכם,פגיעה בלתי הפיכה ברשתית של העיניים שלכם

ובעוד הרבה סוגים של נזקים איומים ונוראים שאני נימנע בכוונה, לתאר את כולם כאן באופן גרפי,מפני שאני לא רוצה לגרום לכם לרצות להקיא ולאבד את התיאבון להרבה זמן.

(ממילא חיפוש קצר בגוגל של הערכים: נפגעי הירושימה ונאגאסקי יביא אתכם לתמונות ולמסמכים קשים לצפייה ולעיכול)

האם אתם תהיו מוכנים להישאר באזור שורץ נשורת רדיו-אקטיבית שתביא בסיכוי גבוהה מאוד למותכם

במוות איום ונוראי ביותר שאני לא מאחל אפילו לשונאיי?

או שתעדיפו לחיות באוהל, באזור מרוחק ולא נגוע?

אני חושב שהתשובה לכך ברורה לגמרי.

המשמעות של הפעלת נשק אטומי,אפילו בעוצמה נמוכה ,גם בתרחיש אופטימי ביותר,שבו רוב האוכלוסייה

תשרוד,היא הריסה דה-פקטו של הלב האמיתי של המדינה שממוקם בגוש דן עם כול המשמעויות הנלוות לכך.

במילים אחרות מדובר בקטסטרופה איומה שיהיה קשה עד בלתי אפשרי להתאושש ממנה

במדינה קטנה כול כך ,שרוב אוכלוסייתה נמצאת בגוש דן במשולש של

הרצלייה-ראש העין-ראשון לציון.

אגב,היות וכיוון הרוח במשך שעות היום הוא לכיוון מזרח אזיי צפויים גם נפגעים רבים גם בכיוון שאליו

ינוע הענן הרדיו-אקטיבי,כלומר לכיוון בית שמש,מודיעין וירושלים.

במילים אחרות,כל אזור המרכז יפגע קשות ברמה כזאת או אחרת בדומה לאסון צ'רנוביל שבו

הענן הרדיו אקטיבי נע עם כיוון הרוח ופגע גם בתושבי בלרוס המרוחקת קילומטרים רבים מצ'רנוביל אשר באוקראינה.

צאו "מהקופסא" והאטימות המחשבתית ,עצרו רגע וחישבו :

האם כדאי למנוע תרחיש כזה ראוי או לא להפעיל נשק מוגבל בהיקף הנזק שלו כמו פצצות נויטרון על מנת למחוק

את ההנהגה האיראנית ולהסיר את האיום הקיומי הנשקף לנו?

האם לא זאת המטרה, שלשמה הוקמה מלכתחילה המדינה,קרי להגן על העם היהודי שמחציתו הושמדה

לפני כמה עשרות שנים וכעת גם חציו השני נימצא בסכנת השמדה מוחשית בתוך מספר חודשים?

פורסם

דן, אני מבטיח לך שברגע שיהיה איום ממשי וברגע שלישראל תהיה היכולת לבצע את כל מה שאתה אומר (רמז: אין לנו את היכולת, כי זה שתזרוק פצצת ניוטרון לא אומר שהם לא יתקפו אותנו ב"סתם" מאות ואלפי טילים, ולא רק מתוך איראן, אם לא בנשקים יותר חזקים וקטלניים) אז זה אולי אולי יקרה. חבל, אבל באמת חבל, שאתה לא חושב על כל המסביב.

תפתח את העיניים וצא מהסרט שבו אתה חי. מטורפים או לא, האיראנים יודעים שלא כדאי להם לתקוף את ישראל, במיוחד לא בנשק אטומי (קיצוניים או לא, גם להם יש גבולות, תתפלא), ומדינת ישראל תגיע לסופה אם תנסה אפילו לבצע מכת מנע כזאת.

פורסם

טוב, בוא נזרום... זרקנו כמה פצצות גרעניות על איראן והשמדנו להם קליל את כל מתקני הגרעין.

מה עכשיו ?

פורסם

זה מאוד אנוכי מה שאתה אומר דן

"זה לא טוב שיהיה אזור נגוע בישראל וכדי למנוע זאת צריך לעשות בדיוק אותו הדבר לאירן קודם"

ואני היחיד שחושב שיש פוטנציאל לעולם stalkerי משהו?

פורסם

טוב, בוא נזרום... זרקנו כמה פצצות גרעניות על איראן והשמדנו להם קליל את כל מתקני הגרעין.

מה עכשיו ?

עכשיו, אחרי שהסרנו את האיום הקיומי המיידי, נשאר לטפל באיום הקיומי ארוך הטווח - השמדת האיסלם והעלמתו מעל פני כדור הארץ.

וזה כבר אינטרס של כל המין האנושי.

פורסם

שמאלי תורן:"אבל זה לא הומני!"

פורסם

עכשיו, אחרי שהסרנו את האיום הקיומי המיידי, נשאר לטפל באיום הקיומי ארוך הטווח - השמדת האיסלם והעלמתו מעל פני כדור הארץ.

יפה קיצרתהאת כל תורת החיים שלי .

פורסם
  • מחבר

דן, אני מבטיח לך שברגע שיהיה איום ממשי וברגע שלישראל תהיה היכולת לבצע את כל מה שאתה אומר (רמז: אין לנו את היכולת, כי זה שתזרוק פצצת ניוטרון לא אומר שהם לא יתקפו אותנו ב"סתם" מאות ואלפי טילים, ולא רק מתוך איראן, אם לא בנשקים יותר חזקים וקטלניים) אז זה אולי אולי יקרה. חבל, אבל באמת חבל, שאתה לא חושב על כל המסביב.

תפתח את העיניים וצא מהסרט שבו אתה חי. מטורפים או לא, האיראנים יודעים שלא כדאי להם לתקוף את ישראל, במיוחד לא בנשק אטומי (קיצוניים או לא, גם להם יש גבולות, תתפלא), ומדינת ישראל תגיע לסופה אם תנסה אפילו לבצע מכת מנע כזאת.

לכול טענותייך התייחסתי בעבר וסתרתי אותם אחד לאחד.

האם אתה באמת רוצה שאני אצטט את את עצמי שוב פעם?

זה מאוד אנוכי מה שאתה אומר דן

"זה לא טוב שיהיה אזור נגוע בישראל וכדי למנוע זאת צריך לעשות בדיוק אותו הדבר לאירן קודם"

ואני היחיד שחושב שיש פוטנציאל לעולם stalkerי משהו?

NOT FUNNY

תקרא קצת על פצצת ניוטרון ותפסיק לדבר שטויות.

ממך לא ציפיתי לשמוע בולשיט כזה.

1.ההיסטורייה מוכיחה שלא ניתן להכחיד דת ואפילו לא דת דפוקה ומטורללת (אנחנו הדוגמא הכי קלסית לכך)

2.ככול הידוע לי האיסלאם הוא הדת עם אחוז המאמינים הגדול ביותר-2 מיליארד ,שרובם אגב,נמצאים בכלל במזרח הרחוק.

(קשה להאמין אבל הדת הדבילית הזאת הגיעה עד מונגולייה).

פורסם

לכול טענותייך התייחסתי בעבר וסתרתי אותם אחד לאחד.

האם אתה באמת רוצה שאני אצטט את את עצמי שוב פעם?

והפעם גם תוכיח את מה שאתה אומר. לומר "לישראל יש טיל יריחו" זה טוב (להזכירך, יריחו 2 לא מגיע לאיראן ואף אחד לא יודע כלום על יריחו 3, וטוב שכך), או "מערכות הנ"מ מיושנות ולא פקטיביות", ואת זה אתה מבסס על סמך היכרות ארוכת שנים עם מערכות הנ"מ האיראניות ומערכות ההתחמקות של המטוסים הישראלים (מערכת מיושנת היא לאו דווקא לא טובה)?

מעבר לכך, בשום מקום לא נאמר מעולם שלישראל קיימות יכולות גרעיניות (למרות שכולנו רוצים להאמין שקייומת), ואם אתה טוען משהו אחר על בסיס דברים שידועים לך, אתה צריך ללכת לכלא מכיוון לכאורה גילית סודות שמורים ביותר של המדינה (וזה נכון גם לגבי כל מידע מסווג אחר שאתה לכאורה טוען פה).

במילים אחרות, תפסיק לז**ן בשכל ותתחיל להוכיח את מה שאתה אומר, ולחשוב על כל התוצאות, גם בטווח הרחוק, של המעשים שלך.

פורסם

2.ככול הידוע לי האיסלאם הוא הדת עם אחוז המאמינים הגדול ביותר-2 מיליארד ,שרובם אגב,נמצאים בכלל במזרח הרחוק.

(קשה להאמין אבל הדת הדבילית הזאת הגיעה עד מונגולייה).

המזרח הרחוק?

נכון, אינדונזיה זו המדינה המוסלמית בעלת הכי הרבה תושבים, אבל רוב מאמיני האיסלאם מרוכזים במזרח התיכון ואפריקה.

מספר האנשים שמאמינים בדת האיסלאם מוערך להיות בין 1.3 ל 1.7 מיליארד איש, לא 2. נכון להיום, זו הדת השניה בגודלה, אחרי הנצרות.

פורסם

ואפילו אם זה 1.7 מיליארד איש, זה ממש לא נכון שיש 1.7 מיליארד איש שרוצים את ישראל מחוסלת בכל מחיר. סביר להניח שאת רובם זה לא מעניין (ויותר מזה, יודעים שהם נדפקים בגלל אותו מאבק מפגר של השלטון שמממן כל מיני גופים במקום להשקיע את הכסף הזה בציבור), אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים