עבור לתוכן

ללא תקיפת מתקני הגרעין האיראניים ישראל צפויה להשמדה אטומית בתוך חצי שנה!!!

Featured Replies

פורסם

אם יש לך את כתובות ה-E-MAIL של 120 המפגרים שמייצגים אותנו בכנסת (ובמיוחד של אלו היושבים בוועדת החוץ והביטחון)

120 המפגרים? יש כמה שהם בהחלט לא מגיע להם להיות בכנסת (או במדינה: אחמדטיבי) אבל מפה ועד לביזוי כל מוסד הכנסת יש מרחק אדיר, ועדיף שתלמד אותו מהר.

• תגובות 87
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעת תיסכול / מורת רוח / פריקת לחץ ... מעניין

anything practical with that ?

לא משנה כרגע אם אתה צודק או טועה בעניין כה חשוב, מה שכן משנה זה המיקום שבו בחרת " להביע " את " מה שעל ליבך "

כן ?

גם אם כל חברי הפורום ( בכל הגילים / מינים / צבעים / בעלי נטיות / אחר ) יסכימו איתך ברגע זה, כאן ועכשיו, מה יצא לך מזה ?

" אם יש את כתובות האימייל ... " ?!

מה מצב אח שלי ? אני מבין שאתה לא אוהב לעבוד קשה ...

אתה מאלה שעולים על גבעה רנדומלית ( פורום מחשבים , באותה מידה זה יכל להיות פורום הריון ובישול ),

צועק לרוח, מחכה להד, וחוזר לחיים הפשוטים ? יופי לך, שמענו ( קראנו ), מרגיש יותר טוב ?

פורסם
  • מחבר

אתה יודע, לדוגמה, שאין טעם להתווכח עם מישהו בקשר לדעת שלו כי הוא משוכנע ב 500% שהוא צודק ושזה נכון, כן?

מאותה סיבה בדיוק, אין לי טעם אפילו להתחיל לנסות להסביר לך איפה אתה טועה ולמה, עד שתקרא את הפוסטים של עצמך בת'רד הזה ותשים לב לזה.

לגבי מח/מוח/מייח-

http://www.cancer.org.il/template/default.asp?catid=318&maincat=6&textSearch=

האגודה למלחמה בסרטן כותבת "מח", ובבתי החולים בפוסטרים להעלאת המודעות לתרומות כתוב מח.

אפשר לכתוב גם וגם, אני לא הולך לפתוח על זה דיון.

בא לך לנהל דיון (שפוי, נטול פרנויה, שנצמד לעובדות שלא תלושות מהמציאות)? תקרר קצת את הראש קודם.

לא ירדתי לפסים אישיים איתך, ואני לא מתכוון לעשות את זה. כדאי שתעשה אותו דבר.

עניין הכתיבה הנכונה של המילה הוא אזוטרי לחלוטין.

העניין הזה קרוב מאוד לליבי מסיבות שזה לא המקום לפרטן.

בתור מילואימניק שעושה בטש"ים לאורך הגבולות הדרומיים שלנו עם מצריים וירדן,אני יכול להגיד לך שהם די פרוצים.

בתור אחד שמתעסק בשייט ויש לו רישיון של SKIPPER ,אני יכול להגיד לך בוודאות שגם הגבול המערבי שלנו פרוץ.

ניתן ועוד איך להכניס פצצות אטום קטנות דרך שני הגבולות הללו ,במבצע מתואם היטב שארגונים כמו אל-קעידה\חיזבאללה

החמאס או כמו משמרות ההפיכה האיראניים,מסוגלים לבצע וכבר ביצעו בהצלחה רבה ברחבי העולם.

במיוחד מדאיג אותי תסריט אפשרי של יאכטה שבתוך הבילג' שלה הוסתרה פצצת אטום.

האמן לי שפצצת אטום לא חייבת להתפוצץ במרכז תל אביב על מנת ליצור קטסטרופה של מאות אלפי הרוגים

מספיק שיאכטה כזאת תשוט לכיוון מזרח ותעלה על שרטון בסמיכות לקו החוף של תל אביב או עיר

אחרת לאורך קו החוף ובמיוחד אזור חיפה ששם מרוכזים מכלי אכסון עצומים בגודלם של כלור,דלק(בז"ן) ותתפוצץ.

כמו כן יש לאיראנים את האפשרות להשתמש בצוללות ננסיות(דוגמת אלו של ארגון ה-PLO ,יענו הפתח שתפסנו בלבנון במלחמת שלום הגליל )

ושנושאות בבטנן פצצות אטום (מבריחי הסמים מדרום אמריקה לארצות הברית משתמשים בהם על בסיס קבוע בהצלחה רבה להברחת טונות של הרואין

וכל זאת,מתחת לאמצעי התצפית המשוכללים ביותר של הצבא ומשמר החופים האמריקאי).

צוללת ננסית כזאת אפשר להחביא על אוניית סוחר ששטה תחת דגל זר ,ולהוריד אותה למים מחוץ למים הטריטוריאליים של

מדינת ישראל,ונגד זה אין לנו הרבה מה לעשות באמצעות טכנולוגיית הסונאר הקיימת העומדת לרשותנו.

איך שלא נסתכל ונהפוך את הנושא,בסופו של דבר נגיע לאותה מסקנה בלתי נמנעת שכל

אחד שעיניו בראשו מבין היטב,וזה שתקיפת מנע עכשיו שתבוצע בצורה מוגבלת ומבוקרת הינה

האופציה היחידה העומדת לרשותנו.

גם השמאלנים יפי הנפש כאן ,שמתנגדים לשימוש בנשק אטומי כלשהוא נגד השלטון האיראני\מתקני הגרעין שלו

חייבים להסכים שיש לפחות לתקוף בנשק קונבנציונאלי (טילי יריחו עם ראש קרבי נושא חומר נפץ מרסק)

את מתקני ההעשרה בנתנז ואת מגדלי קידוח הנפט+אסדות הקידוח האיראניות ברחבי המפרץ הפרסי,

שהרי החרם העולמי התברר,כפי שהאו"ם עצמו הודה ,כלא אפקטיבי.

אגב,לאחר תום מלחמת העולם השנייה בוצעו תחשיבים מפורטים שבהם נבדקה מידת הנזק שהייתה נגרמת ליפן ולחיילי הברית

במלחמה קונבנציונאלית ארוכה ומתישה מסביב לאיי יפן ובתוכה.

התברר שהאבידות כתוצאה מהשימוש בנשק האטומי היו עשרות מונים פחות מהחללים שהיפנים(וגם בעלות הברית) היו סופגים

במלחמה "רגילה" .

פורסם

אתה מסרב להאמין שאנחנו בשלב שבו כדי לחסל את תוכנית הגרעין האיראנית צריך לא פחות מלכבוש אותה (או להשמיד אותה טואטלית), שתי אופציות לא ריאליות, נכון?

פורסם
  • מחבר

אתה מסרב להאמין שאנחנו בשלב שבו כדי לחסל את תוכנית הגרעין האיראנית צריך לא פחות מלכבוש אותה (או להשמיד אותה טואטלית), שתי אופציות לא ריאליות, נכון?

האם אתה רומז לכך שבעצם האיראנים עברו כבר את "נקודת האל חזור" ושהמידע הזורם באמצעי

התקשורת פשוט לא רלבנטי ולא משקף את ההתקדמות האמיתית שלהם בתחום?

פורסם

האיראנים עברו את נקודת האל חזור לפני שנים, תחיה עם זה. אני לא רומז, אני אומר. ממתיאתה מאמין לכל מה שכתוב בתקשורת?

הכורים ושאר המתקנים בנויים בצורה כזאת שבעזרת הפצצה מהאוויר כמעט ולא תוכל לחסל אותם (או במילים אחרות, הם קברו אותם טוב טוב), וגם ככה אמצעי הנ"מ שלהם יכולים לעשות הרבה צרות למטוסים שלנו.

פורסם

האינטואיציה שלי(שהוכיחה עצמה פעם אחר פעם כ-רנדומלית לחלוטין, לעיתים נכונה ולעיתים לא) אומרת לי שאירן לא תשגר נשק גרעיני על ישראל.

אבל, הנימוקים שחלק מהאנשים נותנים כאן פשוט לא נכונים.

לומר שאירן לא תתקוף את ישראל מכיוון שהיא "יודעת" שהיא תותקף ואף תושמד בתגובה, זה פשוט לא נכון בעליל.

אתם חושבים בהיגיון של המלחמה הקרה ולא בהיגיון של האיסלם הפנאטי, מדובר בשני דברים שונים לחלוטין.

דוגמא להלך החשיבה במלחמה הקרה:

מי שראה את הסרט המצויין(חוץ מהקטע הרומנטי המצוץ מהאצבע שיש שם), War Games(אשר מתוכו לקוח המשפט המפורסם: Shall we play a game?) - האמריקאים חושבים שבריה"מ תוקפת אותם ומתכוננים לתקוף גם כן ואז המדען של המחשב הראשי(שבעצם מבצע תקיפה "וירטואלית") אומר:

General, have you made it absolutely clear to the enemy that if he attacks he will be completely annihilated?

"of course"!

Then tell me general, why would he attack you? it's a game no side can win, so no side will even start playing.

זה(^) ההיגיון של המלחמה הקרה, זה מה שנקרא "מאזן האימה" - זה מה ששמר על כדוה"א "בחיים" - שני הצדדים ידעו שבמקרה שיתקפו, הם יושמדו, שני הצדדים רצו להישאר בחיים, ולכן לא תקפו.

האיסלם הפנאטי לא חושב כך.

אתם באמת חושבים שאפשר לומר למחבל מתאבד - "שמע, אם תהרוג אנשים אנחנו נהרוג אותך" - ושזה ירתיע אותו?! הרי גם כך הוא מוכן "למות למען המטרה"!

המטרה של המוסלמים הקיצוניים מקדשת את כל האמצעים - אין להם שום בעיה למות ולהתחסל לחלוטין, כל עוד הם השמידו לחלוטין את "האויב הציוני" וטבחו בכל יהודי.

לצערנו הרב ממשלת אולמרט כבר נפלה, חבל שאנחנו לא מתקרבים לשלושה שבועות לפני תום הכהונה שלה, אולי אז היינו יכולים לעשות משהו.

פורסם

ועכשיו, דן, שהגבת בצורה רגועה ועקבית, אני יכול להגיב למה שאמרת.

כן, הגבולות שלנו פרוצים, מאוד אפילו. אין בעיה להכניס דברים בגודל מזוודות בלי שישימו לב מכל גבול בארץ.

אבל מפה ועד הכנסת נשק גרעיני מאיראן לגבולות ישראל, יש עוד מרחק לא קטן.

דבר ראשון, איראן לא יכולים להשלים את הפצצה הראשונה שלהם בחצי שנה. זה תהליך ארוך הרבה יותר.

דבר שני, סביר להניח שהתפוקה (Yield, אין לזה מילה בעברית) של הנשק הגרעיני הראשון שלהם תהיה נמוכה מאוד.

דבר שלישי, בוא נניח שהם עקפו את כל המכשולים האפשריים, קיבלו סיוע ממליון מקומות, ואיכשהו הצליחו לייצר פצצה ראשונה עם תפוקה של חצי מגטון, דבר שקשה אפילו לחשוב שיכול לקרות- אבל אני נותן מצב היפוטתי.

אותה פצצה תהיה גדולה מדי בשביל לסחוב ביד, בעגלה, ואפילו ברכב נורמלי- אתה תצטרך משאית. אז לעבור את הגבול על גמל זה דבר אחד, לעבור אותו על משאית.... זה כבר לא ממש קל. כל נשק כזה שיכול לגרום נזק לישראל כמדינה פשוט גדול מדי בשביל להבריח פנימה, ומתוסבך מאוד לתפעל.

אם יצליחו להבריח לפה "ארגז גרעיני" כלשהו עם נשק קטן יחסית, אין בזה טעם-

אז כן, הם יכולים להרוס שכונה או 2 ככה, זו תהיה טרגדיה, זה יהיה אסון נוראי, אבל זה רחוק שנות אור ממה שצריך לעשות בשביל להפיל את ישראל כמדינה, או לגרום לישראל נזק שלא תוכל/שיקח שנים על גבי שנים להתאושש ממנו.

גם במידה והם משגרים עלינו את אותו ראש דמיוני של חצי מגטון שהם הצליחו להפיק בדרך פלא, בהנחה שהוא הצליח להגיע לפה על הטילים הלא אמינים בגרוש שלהם, חדר את מערכת ההגנה שלנו, והצליח לפגוע-

גם עם אסון בקנה מידה כזה, אנחנו עדיין נישאר על הרגליים. אחרי הכל, הם יצטרכו לבחור:

או שמנסים לפגוע במרכז השלטון (ירושלים), או שמנסים לפגוע במרכז הכלכלי (ת"א)

בלתי אפשרי להפיל את 2 המקומות בבת אחת, במיוחד לנוכח העובדה שירושלים מוקפת הרים.

לגבי הצוללות הננסיות- אתה צריך צוללת אם בשביל לשגר אחת כזו, זה אומר שהאיראנים יצטרכו להגניב צוללת בגודל מלא למרחק קטן מ 25 ק"מ מחופי ישראל, להסתובב ולהתחפף מפה בזמן.

בנוסף, גם אם הפלת פצצה על אחד מחופי ישראל- אוקיי, מה עכשיו? אז הרסת לישראל את אחד החופים, סביר להניח שכמה קניונים ובתי מלון בדרך, וגרמת להרבה הרוגים, אבל עם כל זה- בזבזת פצצה גרעינית על "פיגוע המוני" שאין לו השפעה ניכרת על ישראל כמדינה.

אף מדינה שפויה, ואפילו מדינות לא שפויות, לא יסתכנו בהשמדה מוחלטת וודאית שלהן, בשביל "סיכוי" לפגוע קשות במדינת אויב, אבל עם נזק שהיא כנראה תוכל להתאושש ממנו.

לתקוף בנשק גרעיני את המדינה שמחזיקה את המחסן הכי גדול באיזור של הנשק המדובר זה הדבר הכי דבילי שמדינה כלשהי תוכל לעשות.

ובכל זאת- מה אפשר לעשות בשביל לשפר את המצב?

ההימור הטוב ביותר הוא לזרוק גפרור על חבית הנפץ שיושבת באיראן- מתנגדי השלטון.

אותה קבוצה כבר לא מונה "כמה סטודנטים פה ושם", זה הגיע למצב שרוב העם האיראני לא רוצה את השלטון הנוכחי.

אם יצליחו לעורר מספיק מהומות, בין אם בעזרת "שתולים" או בעזרת פרופגנדה חיצונית, יהיה לאחמדינג'אד והחבר'ה הרבה מה להתעסק בו לפני שהם בכלל חושבים על ישראל.

פורסם
  • מחבר

האיראנים עברו את נקודת האל חזור לפני שנים, תחיה עם זה. אני לא רומז, אני אומר. ממתיאתה מאמין לכל מה שכתוב בתקשורת?

הכורים ושאר המתקנים בנויים בצורה כזאת שבעזרת הפצצה מהאוויר כמעט ולא תוכל לחסל אותם (או במילים אחרות, הם קברו אותם טוב טוב), וגם ככה אמצעי הנ"מ שלהם יכולים לעשות הרבה צרות למטוסים שלנו.

נכון ,זאת אפשרות שקיימת,באותה מידה,אנחנו יכולים להניח שברגע זה ממש ,פצצות אטומיות מהסוג שמחקו את הירושימה ונגאסקי

נימצאות סמוך:

לקיריה בתל-אביב

לכנסת

ובעיקר סמוך לבסיסים שבהם ממוקמים ה-"סילואים" של טילי היריחו שלנו.

אם כך המצב אז אנחנו כבר :

SCROWED BIG TIME

ולא נותר לנו דבר מאשר להסתמך על יכולת "המכה השנייה" באמצעות הצוללות שלנו ,שמסוגלות למחוק כמה פעמים

את איראן.

אולם,אין לי מושג על מה אתה מסתמך והאם זה נכון ,כך שאני חייב לצאת מתוך הנחה שעדיין יש מה לעשות על מנת לעצור או

לפחות לשבש את תוכניתם להשיג נשק גרעיני.

נכונה גם טענתך שחלק ממרכזי העשרת האוראניום שלהם נמצאים במקומות ששום פצצה, אפילו לא פצצה חודרת בונקרים

יכולה להרוס כמו למשל בתוך מנהרות עמוקות מאוד בתוך הרים.

אולם אתה שוכח שיש לנו היכולת לפגוע בהם באמצעות פצצות דלק אוויר שפשוט גורמות לקריסתם הפנימית ולחנק של

כל אלו הנמצאים בהם.

כמו כן יש לנו פצצות נויטרון שאין שום אפשרות מעשית להתגונן מפניהם ,גם אם מתחבאים בתוך מרכזו של הר.

אבל לפני כל זאת,אני מציע קודם כול לתקוף את מתקני הפקת הנפט שלהם.

להערכתי צעד כזה לבדו, יביא אותם תוך זמן קצר ל"כרוע על ברכיהם".

לגבי הנ"מ שלהם:

הוא מבוסס על טכנולוגיה רוסית עתיקה (כל זאת כמובן בהנחה שהאיראנים לא קיבלו \יקבלו את סוללות הטילים

החדשות מדגם SS100 אם אני זוכר נכון) ,שאנחנו יכולים לשבש בנקל וגם אם לצורך השגת המטרה נאבד מספר מטוסים

או אפילו את כולם ,עדיין זאת פעולה שראויה להקרבה ואני אישית הייתי מוכן לשבת בקוקפיט,

בדומה לטייסים שתקפו את הכור העירקי ב- 1982 וממש לא היו בטוחים לגבי חזרתם בשלום.

האינטואיציה שלי(שהוכיחה עצמה פעם אחר פעם כ-רנדומלית לחלוטין, לעיתים נכונה ולעיתים לא) אומרת לי שאירן לא תשגר נשק גרעיני על ישראל.

אבל, הנימוקים שחלק מהאנשים נותנים כאן פשוט לא נכונים.

לומר שאירן לא תתקוף את ישראל מכיוון שהיא "יודעת" שהיא תותקף ואף תושמד בתגובה, זה פשוט לא נכון בעליל.

אתם חושבים בהיגיון של המלחמה הקרה ולא בהיגיון של האיסלם הפנאטי, מדובר בשני דברים שונים לחלוטין.

דוגמא להלך החשיבה במלחמה הקרה:

מי שראה את הסרט המצויין(חוץ מהקטע הרומנטי המצוץ מהאצבע שיש שם), War Games(אשר מתוכו לקוח המשפט המפורסם: Shall we play a game?) - האמריקאים חושבים שבריה"מ תוקפת אותם ומתכוננים לתקוף גם כן ואז המדען של המחשב הראשי(שבעצם מבצע תקיפה "וירטואלית") אומר:

זה(^) ההיגיון של המלחמה הקרה, זה מה שנקרא "מאזן האימה" - זה מה ששמר על כדוה"א "בחיים" - שני הצדדים ידעו שבמקרה שיתקפו, הם יושמדו, שני הצדדים רצו להישאר בחיים, ולכן לא תקפו.

האיסלם הפנאטי לא חושב כך.

אתם באמת חושבים שאפשר לומר למחבל מתאבד - "שמע, אם תהרוג אנשים אנחנו נהרוג אותך" - ושזה ירתיע אותו?! הרי גם כך הוא מוכן "למות למען המטרה"!

המטרה של המוסלמים הקיצוניים מקדשת את כל האמצעים - אין להם שום בעיה למות ולהתחסל לחלוטין, כל עוד הם השמידו לחלוטין את "האויב הציוני" וטבחו בכל יהודי.

אני מסכים בהחלט עם מה שאמרת.

הבעיה שחלק גדול מהמגיבים כאן ולצערי גם חלק מהמנהיגים שלנו פשוט לא מדברים "ערבית"

(הכוונה למנטאליות השיעית הפונדמנטליסטית) וחושבים שהם חיים באירופה ולא בים שורץ פיראנות וכלבים חולי כלבת

שהדרך היחידה לטפל בהם היא באמצעות הכנסת עופרת לגולגולותיהם או vx \sarin לריאותיהם והכי טוב

קרינת GAMA מרוכזת לכל גופם באמצעות פצצות ניטרון.

האינטרס שלנו ושל כל העולם המערבי היא לדאוג להביא אותם במהרה ל-70 הבתולות שמחכות להם והמטרה

מקדשת את כול האמצעים כולל,אם אין ברירה אחרת שיגור כולל של כל טילי יריחו והשמדה שיטתית של כל ערי איראן

ובסיסיה הצבאיים לפני שיהיה מאוחר מדי לבצע זאת.

מבחינתי התמונה ברורה לחלוטין ואני ממש לא מבין מדוע הדבר לא ברור ליתר האנשים כאן ולנהגה שלנו.

ברור שהתרחיש שתיארתי קודם צריך להיות האמצעי האחרון שיש לנקוט בו ויש עוד הרבה דרכים שיש למצות קודם

אבל חייבים לעשות הכול,אבל ממש הכול כדי שאיראן לא תחזיק בנשק גרעיני וזה כולל את השמדתה המלאה אם צריך.

פורסם

דן, אתה אומר את זה כאילו מדובר בדבר פשוט

אתה חושב שזה כל כך פשוט להשמיד?

אני מסכים אם מה שאתה אומר ואז אני חוזר למציאות ורואה שהדברים הם לא כל כך פשוטים הם הרבה יותר מורכבים ומסובכים

אבל לפני כל זאת,אני מציע קודם כול לתקוף את מתקני הפקת הנפט שלהם.

להערכתי צעד כזה לבדו, יביא אותם תוך זמן קצר ל"כרוע על ברכיהם".

אולי, ואז תקבל מדינה אחרת כי הרי הביקוש לנפט יגדל > המחירים יעלו המטוסים לא טסים על מי ים אתה יודע.............

החדשות מדגם SS100 אם אני זוכר נכון) ,שאנחנו יכולים לשבש בנקל וגם אם לצורך השגת המטרה נאבד מספר מטוסים

או אפילו את כולם ,עדיין זאת פעולה שראויה להקרבה ואני אישית הייתי מוכן לשבת בקוקפיט,

איזה מטרה? אירן בלי נשק גרעיני

אולי , אולי לא

ומה תעשה לגבי הסורים אחרי האבדות הכבודות שנספוג?

הם, החמאס והלבנונים יצאו המנצחים הגדולים בלי שירו טיל אחד אפילו

פורסם

אם אתה קורא להשמדת אירן לפני שהם לכאורה ישמידו אותנו על סמך ספקולציה שהם מייצרים פצצה גרעינית להשמדה שלנו אתה לא שונה מאחמדינג'אד.

(הכוונה בספקולציה היא כפי שהעולם רואה את זה, שאין הוכחות חותכות שהם מיצרים נשק גרעיני).

וד"א, גם האירנים לא מדברים ערבית (והם בכלל לא ערבים).

פורסם

אם אתה קורא להשמדת אירן לפני שהם לכאורה ישמידו אותנו על סמך ספקולציה שהם מייצרים פצצה גרעינית להשמדה שלנו אתה לא שונה מאחמדינג'אד ג'ורג' בוש.

חוץ מזה, מה הקשר? הוא לא קורא להשמדת האיראנים בגלל שהם איראנים, אלא בגלל שהמנהיג שלהם צועק כל בוקר "ישראל צריכה להמחק מהמפה" ובאותו זמן מפתח טכנולוגיה גרעינית.

פורסם
  • מחבר

דן, אתה אומר את זה כאילו מדובר בדבר פשוט

אתה חושב שזה כל כך פשוט להשמיד?

אני מסכים אם מה שאתה אומר ואז אני חוזר למציאות ורואה שהדברים הם לא כל כך פשוטים הם הרבה יותר מורכבים ומסובכים

אולי, ואז תקבל מדינה אחרת כי הרי הביקוש לנפט יגדל > המחירים יעלו המטוסים לא טסים על מי ים אתה יודע.............

איזה מטרה? אירן בלי נשק גרעיני

אולי , אולי לא

ומה תעשה לגבי הסורים אחרי האבדות הכבודות שנספוג?

הם, החמאס והלבנונים יצאו המנצחים הגדולים בלי שירו טיל אחד אפילו

באמת שלא ירדתי לסוף דעתך.

יש אמברגו על איראן ולמיטב ידיעתי הם מוכרים את הנפט שלהם בשוק השחור,כך שהדבר לא ישפיע מהותית על מחירי הנפט

ובכלל מה עדיף, מדינה חרבה ומעשנת או שמחיר הדלק יהיה 10 שקל במקום 6 לליטר?

היקף האבדות הצפוי לנו במקרה של התקפת טילים קונבנציונאלית (ואפילו של חל"כ אם האוכלוסיה והעורף האזרחי מוכן )

מסיבית מצד עזה,לבנון ואיראן ביחד נאמדת במאות הרוגים,שאנחנו בתור אוכלוסיה של מיליונים יכולים לספוג בלי להתמוטט.

ראבק ,כול שנה יש כ-600 הרוגים בתאונות דרכים.מישהו מכם העלה בדעתו להפסיק לנסוע בכביש?

אם אתה קורא להשמדת אירן לפני שהם לכאורה ישמידו אותנו על סמך ספקולציה שהם מייצרים פצצה גרעינית להשמדה שלנו אתה לא שונה מאחמדינג'אד.

(הכוונה בספקולציה היא כפי שהעולם רואה את זה, שאין הוכחות חותכות שהם מיצרים נשק גרעיני).

וד"א, גם האירנים לא מדברים ערבית (והם בכלל לא ערבים).

תגיד,אתה מקשיב למה שאתה פולט מפיך, נו באמת ,בן אדם תתאפס על עצמך.

אתה מזכיר לי את אותו ניצול מאושוויץ שהצליח בדרך לא דרך לברוח בשארית כוחותיו ממחנה ההשמדה

עם 4 קליעים נעוצים בגבו ,וראשי הקהילה היהודית לא האמינו שהגרמנים "הנאורים" מסוגלים לבצע זוועות שכאלו....

אין בכלל שום ויכוח שתוכניתם הגרעינית נועדה להשיג אוראניום ברמה הדרושה להרכבת

פצצות אטום (weapons grade uranium )

http://en.wikipedia.org/wiki/Enriched_uranium

על כך יש הסכמה גורפת מקיר לקיר ,אפילו בקרב מומחי הגרעין שלא אוהדים את מדינת ישראל ,בנהיים אותו מצרי ששכחתי את שמו

שממונה על נושא הפיקוח על הגרעין באו"ם.

ולגבי "ערבית",תחזור ותיקרא שנית את מה שרשמתי בסוגריים ,שמשתמע ממנו בבירור שכוונתי למנטאליות השיעית

הפנאטית שמוכנה להקריב עצמה למען אללה.

אבל עזוב, בכלל,נראה לי שאתה מסוג האנשים שישתכנע רק אחרי שהוא ימצא את עצמו במרכזה של

פטרייה גרעינית.

פורסם

חברה תפסיקו להיות אדישים. אדישות הורגת.

מותר לדן לחשוב ככה ויכול להיות שהוא צודק.

ואת האמת כמו שההיסטוריה מוכיחה, הסיכויים שהוא צודק לא נמוכים כל כך.

הבעיה העיקרית שבני האדם של היום מחולקים לכמה קבוצות:

1) הקבוצה המתונה והנבונה שפועלת לפי שכל.

2) הקבוצה של הטרוריסטים - כל אלה שרוצים להשמיד בגלל דת.

3) הקבוצה של אלה שחיים בסרט שהכל טוב ויפה ודי למלחמה ודי להרג.

כמובן שהמגמה של אלה נגד המלחמה הולכת וגוברת ובעולם מתוקן זה היה סבבה והכל,

אבל זה גורם לטרוריסטים לנצל את החולשה הזאת ולרמות אותנו, ואנחנו נופלים בפח לאט לאט.

בלי קשר לכל מה שנאמר פה, אני סבור ובטוח שאם המצב ימשך כמו שהוא עכשיו ואנשים ישארו אדישים, בני אדם שפויים יילכו ויכחדו,

ויתפסו את מקומם ה"טרוריסטים החכמים" שמנצלים את התמימות שלנו.

זה פשוט עצוב לראות את העולם הולך בדרך הזאת ולאנשים לא אכפת או עיוורים מידי מכדי לשים לב.

פורסם

אתם חייבים להבין דבר אחד ,ישראל והעם היהודי (וגם הלא יהודי) שבה הם לוחמים , תמיד נלחמנו ותמיד נילחם , הרגע שבו נפסיק להילחם זה :1) אנחנו נושמד 2) אנחנו נהיה מוקפים רק בישראלים ומדינות חברותיות ,קרי ניצחון כל הערבים \ פרסים \ וכל שאר הירקות מאמיני האיסלם .

אנחנו מנסים ללכת בדרך המערב ולדבר אם החיות האלה ,אבל אתם רואים שזה לא הולך ועל זה אי אפשר להיתוכח זה עובדה .

בקיצור אנחנו סתם מדשדשים ולא עושים כלום ,צריך להתחיל לפעול ותאמינו לי דיפלומטיה זו לא הדרך במיקרה הזה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים