עבור לתוכן

ללא תקיפת מתקני הגרעין האיראניים ישראל צפויה להשמדה אטומית בתוך חצי שנה!!!

Featured Replies

פורסם

ההימור האיראני הוא זה שהם החליטו ללכת נגד (כמעט) כל העולם ולא החבירה שלהם לרוסים. כרגע זה נראה כאילו ההימור שלהם הצליח.

נשמע לי מוכר.... WW2 anyone?

• תגובות 87
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Baba Vanga:

2010. - Home 3rd World War II. The war will begin in November 2010. and will end in October 2014. Will start as an ordinary war, then will be used first nuclear, then the chemical weapons.

2011. - As a result of radioactive precipitation, on the northern polutci will remain even animals or plants. Muslims then begin chemical war against the remaining Europeans.

2014. - Most people will suffer from ulcers, skin cancer and other skin diseases (as a result of the chemical war)

2016. - Europe is almost no people

2018. - China becomes the new world power. Developing countries cease to be exploited and become eksploatatori

מחכה לנובמבר 2010, לראות אם היא צדקה :)

אני למעשה קראתי חלק מהמשפטים המעורפלים שלה, והיא יותר טעתה מצדקה. היא לא יכלה לכתוב ולכן מישהו אחר כתב את מה שרשמה. בין הדברים שלא חזתה היו :

מלחמת העולם השניה ומלחמת וייטנאם, רעב גדול באפריקה ועליית האיסלאם באירופה.

ישנם גם תחזיות לא נכונות לה (או שלא קרו):

רעב חזר באמריקה של שנות ה80, 4 רציחות שליטים באירופה, היא לא חזתה את האיחוד האירופי אך טוענת שרוסיה תצטרף לקבוצה של 7 - זה לא בדיוק תיאור מדוייק של הG8...

אקיצר - צחוקים איתה...

נ.ב.

אל תשכחו לשלוח לינק לדיון לקבינט הביטחוני. יש פה הרבה מומחים שמבינים הרבה יותר טוב מהם !

פורסם

אבל אם אתה עושה חגיגה שלמה מסביב לשגיאת כתיב, אז ידידי היקר,זה רק מצביע על כך שאין לך

שום דבר עניני להגיד כדי לסתור את דברי,אז אתה מנסה "להכות מתחת לחגורה".

אז מה לעזאזל אתה עושה כאן בכלל,

קח את עצמך ,סע לערבה ,לחווות היענים ותצטרף אליהם בהטמנת הראש בחול.

העיקר תעוף מהפוסט שלי וכמה שיותר מהר!!!

הזוי בתחת שלך,אם אין לך מה להגיד עניינית אז תחסוך מאיתנו את הפטפטת המיותרת שלך כאן ותתמקד בנושא

שאתה מבין בו (אני מקווה ..) ,כלומר ספקים ומארזים --חה,חה,חה.

לך שחק עם עצמך,ילד

אני אולי טעיתי ,אבל גם אתה!!!

לא כותבים מייח אבל גם לא מח ,אלא :

מוח העצם !!!

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%97_%D7%A2%D7%A6%D7%9D

SO FUCKING WHAT

עברית אינה שפת האם שלי.

רוצה שאני אעבור על כול הפוסטים שלך ואפרסם כאן את כול אלפי שגיאות הכתיב שלך בפומבי?

GIVE ME A BREAK DUDE

בכל מקרה שגיאת כתיב בודדת אינה מהווה שום אינדיקציה לשום דבר.

אגב "מוח העצם" מבטאים כ-מייח העצם וכל אחד יכול להתבלבל מפני שאין שום קשר

הגיוני בין צורת הכתיבה לבין הביטוי הפונטי של המילה, בפועל.

self awareness fail

פורסם

Baba Vanga:

2010. - Home 3rd World War II. The war will begin in November 2010. and will end in October 2014. Will start as an ordinary war, then will be used first nuclear, then the chemical weapons.

2011. - As a result of radioactive precipitation, on the northern polutci will remain even animals or plants. Muslims then begin chemical war against the remaining Europeans.

2014. - Most people will suffer from ulcers, skin cancer and other skin diseases (as a result of the chemical war)

2018. - China becomes the new world power. Developing countries cease to be exploited and become eksploatatori

מחכה לנובמבר 2010, לראות אם היא צדקה :)

עוד פעם הואג'ינה הזאת.. :silly:

פורסם

נשמע לי מוכר.... WW2 anyone?

עכשיו רק צריך איזה בריטי שיעשה איתם "שלום" והכל יהיה בסדר ;D

פורסם

קודם שתלמד לכתוב, אח"כ תנבא.

פורסם
  • מחבר

dan79

תשובה כדורבנות ! אבל השאלה היא מה עושים ?

1.טיל יריחו נושא ראש נפץ גרעיני טקטי מסוג נויטרון ,בזמן כינוס מרכזי של ראשי השלטון האיראני אשר יכול להיות משוגר מבסיסים

בישראל או מתוך צוללות שלנו שמשייטות באזור המפרץ הפרסי.

2.אותו דבר ,אבל באמצעות מוקש גרעיני שיועבר לשטח איראן באמצעות הצנחה מהאוויר או הנחתה של שייטת 13 על

חופי איראן, מצוללות שלנו.

(מוקש גרעיני הוא מוקש המבוסס על נשק גרעיני טקטי כמו ניטרון, בדומה אלו שהיו מפוזרים ברחבי ברית

נאטו"ו בזמן המלחמה הקרה ונועדו להשמיד טורי שריון סובייטיים מתקדמים.

אגב,גם USSR החביאה מוקשים \פצצות מזוודה כאלו בנקודות מפתח ברחבי ארצות הברית,בזמן המלחמה הקרה

באמצעות סוכני KGB שתולים,אשר חיו כאזרחים אמריקאים רגילים מהשורה, ואשר היו אמורים להיכנס לפעולה בעת

מלחמה ,על מנת לפגוע בנקודות מפתח קריטיות ברחבי ארצות הברית כמו סכרים\מרכזי פיקוד ושליטה ראשיים וכיוצא באלו ).

חייבים להבין,שכל פעולה עדיפה על פני המשך ישיבה על הגדר בחוסר מעש מוחלט.

למעשה איראן מאיימת עלינו כבר עכשיו מכמה כיוונים בו זמנית ,כדלהלן:

מדרום:

ההערכה של אמ"ן היא ,שכבר יש ,כיום בעזה מספר טק"ק היכולים לפגוע בתל

אביב,אם כי הנזק צפוי להיות מוגבל מפני שלכול היותר ניתן למלא את הראש הקרבי רק בחל"כ כמו סארין או VX.

ובכול מקרה,האפקטיביות של ראש קרבי מאולתר שכזה ,היא די מועטה,מפני שחלק גדול מ החל"כ יושמד בעת הפגיעה בקרקע

ויתרתו תשאר ברדיוס הקרוב למקום נחיתתו,כך שמרבית החל"כ לא יפוזר באוויר בצורה יעילה מספיק על מנת לקטול כמות רבה של אנשים.

מצפון:

בדרום לבנון לא רק שהתשתית הרקטית שוקמה במלואה ,אלא שההערכות המודיעיניות מדברות

על שילוש כמות הרקטות ובמיוחד של הרקטות הכבדות ,המסוגלות לפגוע בגוש דן ,ושניתן להסב את הראש הקרבי שלהן לראש הנושא חל"כ.

ממזרח:

האיראנים הפיקו את מלוא הלקחים ממלחמת המפרץ הראשונה ומהשימוש שעשו העיראקים בטילי

הסקאד C שלהם, ונכון להיום ,טילי השיהאב מצוידים במוץ המתפזר תוך כדי מעוף הטיל בהתקרבו

לייעד,מה שהופך מערכות יירוט מבוססות רדאר כמו מערכת אורן ירוק וטילי החץ לחסרת כל ערך כנגדם.

כל מי שקצת מבין בנושא,יכול לעשות חיפוש קצר ברשת ולגלות את העובדות המצערות

(והמביכות מאוד ,עבור ראשי מערכת הביטחון) בעצמו.

אין שום פיתרון אחר לבעיה מלבד מתקפת מנע,כפי שעשינו בששת הימים על חיילות האוויר של צבאות ערב.

נכון,אין שום ספק שאנחנו נחטוף מטר כבד של טילי שיהאב,שיתכן גם שיישאו חל"כ ונאלץ לספוג ככול

הנראה הרבה הרוגים.

אבל אנחנו יכולים לעמוד בזה,בתנאי שנכין את האוכלוסייה כמו שצריך ונחלק ,קיבנימט סוף סוף את ערכות המגן

חזרה לאוכלוסייה (הדבר הכי דבילי שנעשה מאז קום המדינה ,אני אישית לא מסרתי אותה במבצע האיסוף של

ערכות המגן וגם הוריתי לכול חברי וקרובי משפחתי,לא להחזיר אותם בשום תנאי ובשום מקרה שהוא ,ולא חשוב

מה תהיה הסנקציה שתופעל נגדם ואני שמח שרובם באמת ,לא מסרו אותם).

בכול מקרה ,ספיגת מאות הרוגים מנשק קונבנציונאלי או אלפי הרוגים מחל"כ עדיפה עשרות מונים על נשק גרעיני

בודד שיופעל בגוש דן\חיפה\ירושלים ויגרום למאות אלפי\מיליוני הרוגים ויהפוך שטחים נרחבים למזוהמים למשך

שנים ארוכות בנשורת רדיואקטיבית ,במדינה שהיא גם כך קטנה מאוד ומאוכלסת בצפיפות.

פורסם

אם מישהו מצליח לקרוא את הפוסט (במלואו) הזה הוא חיבי איזה שהוא פרס/איתור מופת

פורסם

דן, oh my god

נדיר ביותר שאני מתערב בתארדים למינהם, בדרך כלל אני נהנה לקרוא ולא יותר אבל אתה משהו משהו

( ואין פה שום רמיזה או כוונה לעלבון ).

שאלות לי if i may

1. בן כמה אתה ? ואם ציינת זאת בעבר, סלח נא לעצלנותי כרגע, אין לי רצון לחפש וכתוב אותו שוב בבקשה.

2. מה אתה רוצה מאנשי \ ילדי פורום מחשבים ? מה אתה מנסה להשיג ?

3. בהנחה שיש לך איזו שהיא מטרה ריאלית, מה הסבירות שתשיג אותה פה, בפורום הזה ?

פורסם

מה ניסגר

עשיתם יד אחת עליו וזהו ?

לא חשבתם לעומק על מה שהוא הביא פה. (דן)

אל תיהיו נאיבים

זה שהסבירות שכל מה שדן אמר באמת יתרחש - נמוחה

זה לא אומר שזה לא יכול לקרות וזו מציאות שכן יכולה להתרחש.

צאו מהסרט של ההיגיון שאתם חיים בו, לא אמור להתרחש פה פיצוץ גרעיני אבל זה יכול לקרות.

ההיסטוריה מלאה בדברים נוראיים שקרו וגם לפנייהם אמרו זה לא יקרה כי אלף סיבות. למה מישהו היה מעלה בדמיון הכי פרוע שלו ב 1939 שגרמניה תשלוט באירופה ותשמיד יהודים בתאי גז ומשרפות ?

יאללה תצאו מהבועה שלכם כבר.

פורסם
אז מה לעזאזל אתה עושה כאן בכלל,

קח את עצמך ,סע לערבה ,לחווות היענים ותצטרף אליהם בהטמנת הראש בחול.

העיקר תעוף מהפוסט שלי וכמה שיותר מהר!!!

אתה יודע, לדוגמה, שאין טעם להתווכח עם מישהו בקשר לדעת שלו כי הוא משוכנע ב 500% שהוא צודק ושזה נכון, כן?

מאותה סיבה בדיוק, אין לי טעם אפילו להתחיל לנסות להסביר לך איפה אתה טועה ולמה, עד שתקרא את הפוסטים של עצמך בת'רד הזה ותשים לב לזה.

לגבי מח/מוח/מייח-

http://www.cancer.org.il/template/default.asp?catid=318&maincat=6&textSearch=

האגודה למלחמה בסרטן כותבת "מח", ובבתי החולים בפוסטרים להעלאת המודעות לתרומות כתוב מח.

אפשר לכתוב גם וגם, אני לא הולך לפתוח על זה דיון.

בא לך לנהל דיון (שפוי, נטול פרנויה, שנצמד לעובדות שלא תלושות מהמציאות)? תקרר קצת את הראש קודם.

לא ירדתי לפסים אישיים איתך, ואני לא מתכוון לעשות את זה. כדאי שתעשה אותו דבר.

פורסם

דן, אתה יכל לישון בשקט.

לפי מה שראיתי שכתבת כאן, אין לך מושג איך עובדת מערכת היירוט והמכ"ם שיש ברשותנו ואני לא אפרט כאן איך היא עובדת.

פצצה גרעינית לא משמידה מדינה, לפחות לא מה שהאירנים יכולים לייצר, מה שהיא תעשה זה בערך נזק ברדיוס של 12 ק"מ כאשר בערך 5 ק"מ

זו השמדה מיידית של הכל (וכל זה אם מדובר בפצצה של 1 מגה-טון, שזה הרבה מעבר למה שהאירנים יכולים לייצר בשלב זה).

זה אומנם יגרום לנזק רק ולשיבושים בתשתית בחלקים נרחבים של המדינה אבל בהחלט לא תשמיד אותה.

וגם לא ידעתי שיש בידך מידע כל כך מסווג על כך שאתה יודע מה יש או אין לנו על טילי יריחו.

ולגבי הטענה השניה שלך (מהפוסט הראשון) של הברחת פצצה בדרכים לא דרכים היא בהחלט דאגה מוצדקת אבל על זה חשבו ויש צעדים שננקטים

על מנת למנוע ככל שניתן את הדבר.

חוץ מפיתוח אמצעי יירוט ותקיפה אפשרית באיראן גורמים שונים פועלים תמיד על מנת לעכב ולסכל את התהליך ואני בטוח שכפי שהיו עיניים בכור הסורי

יש יותר עיניים במתקנים הגרעניים של איראן. מה שאתה רואה בסרטים זה כלום לעומת הדברים שמתרחשים במציאות.

לגבי ההנהגה האירנית אף אחד לא יודע בדיוק מה הם יעשו או לא יעשו אם וכאשר תהיה להם פצצה אבל זו בהחלט תהיה הפעולה האחרונה שהם יעשו.

אז לסיכום, אתה יכל לישון בשקט (לפחות בשנה הקרובה :))

*אם אתה באמת חושש שתישאר בחיים מתקיפה גרעינית ומהתופעות של הקרינה אתה פשוט יכל לעבור למקום שהוא יעד אפשרי לתקיפה, נאמר ת"א...

ככה במידה ותהיה תקיפה תתאדה בשניה ולא תרגיש כלום.

פורסם
  • מחבר

דן, oh my god

נדיר ביותר שאני מתערב בתארדים למינהם, בדרך כלל אני נהנה לקרוא ולא יותר אבל אתה משהו משהו

( ואין פה שום רמיזה או כוונה לעלבון ).

שאלות לי if i may

1. בן כמה אתה ? ואם ציינת זאת בעבר, סלח נא לעצלנותי כרגע, אין לי רצון לחפש וכתוב אותו שוב בבקשה.

2. מה אתה רוצה מאנשי \ ילדי פורום מחשבים ? מה אתה מנסה להשיג ?

3. בהנחה שיש לך איזו שהיא מטרה ריאלית, מה הסבירות שתשיג אותה פה, בפורום הזה ?

1.לא עניינך.

2.הבעת תסכול על חוסר המעש המשווע של ממשלת אולמרט בטיפול בעניין האיראני

(ויחד עם זאת יש לציין לשבח את אולמרט על השמדת הכור הסורי\צפון קוריאני).

הבעת מורת רוח על ההפקרות הביטחונית שהתבטאה באיסוף ערכות המגן תוך כדי הולכת שולל של האוכלוסייה

בטענה של "רענון",כך שרוב האוכלוסייה מסרה מרצון את ערכות המגן בהנחה שתוך זמן קצר הן יוחזרו

אליהם באמת מרועננות (בתור מילואימניק שנימנה עם המערך לשעת חרום,די ידעתי מראש שזה שקר

ובכל זאת,שתקתי בזמנו ועל כך ,אני מאוד מצר).

3.אתה צודק בהחלט בטענה שלך,שהרי חוץ מפריקת לחץ,אין בכול תגובותיי כאן שום אפקטיביות כלשהיא.

אם יש לך את כתובות ה-E-MAIL של 120 המפגרים שמייצגים אותנו בכנסת (ובמיוחד של אלו היושבים בוועדת החוץ והביטחון)

,אתה מוזמן לשלוח אליי בהודעה פרטית,ואני מבטיח לך שאני אקדיש לכך,כמה זמן שיידרש על מנת לשלוח לכול אחד ואחד מהם

E-MAIL באופן אישי ,בתקווה הקלושה שלפחות אחד או כמה מחברי הכנסת החדשים של הליכוד יתייחסו לזה ויפנימו את העובדה שהם חיים

בגן עדן של שוטים שבו הם מוזנים בתדריכים( שעושים להם ראשי מערכת הביטחון מפעם לפעם), באינפורמציה חלקית, מגמתית,חד-צדדית

שלא לומר שקרית. בעליל.

פורסם

dan79, אם אתה חושב שלא עושים כלום בנושא אני שמח מאוד. זה אומר שלא מדליפים דברים כמו שנהוג אצלנו.

לא הכל אנחנו צריכים לדעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים