עבור לתוכן

ללא תקיפת מתקני הגרעין האיראניים ישראל צפויה להשמדה אטומית בתוך חצי שנה!!!

Featured Replies

פורסם

מאיפה לקחתם את הכותרת ?

• תגובות 87
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^מסרט פנטזיה.

לא חסרות סיבות למה איראן לא תתקוף את ישראל בנשק לא קונבנציונלי ואין טעם שכל אחד יחזור עליהן מחדש.

פורסם

דן היקר, אני אפילו לא אכבד אותך בהסבר, ההודעות ההיסטריות שלך לא ממש שוות את זה.

קרא את ההסבר שאתה בעצמך הבאת, ואז קרא את הפוסט הראשון (וההזוי) שלך בת'רד הזה.

אם אתה רוצה, תעשה תמונה שלהם אחד ליד השני ותשחק "מצא את ההבדלים".

נ.ב-

מח העצם, לא מייח (אלא אם אתה שמעון פרס)

פורסם
אם כבר מטורפים, לא מטומטמים. אין שום דבר טיפשי בלשים את כל הביצים בשק הרוסי, למען האמת זה רעיון חכם מאוד (לחבור למעצמה שגם ככה ולכת נגד כל העולם זה רעיון לא רע בכלל אם הייתי איראני), במיוחד שהטכנולוגיה הרוסית לא נופלת מהמערכית בתחומים רבים.

מטומטמים לא מטורפים.

לחבור למעצמה גדולה זה טוב - כשאתה חזק

אצל האירנים זה סוג של הימור והם הלכו על כל הקופה

והאירנים לא חזקים אם ארה''ב תציעה לרוסיה הצעה מספיק נדיבה הרוסים יזרקו את האירנים

פורסם

אני מציע לך קצת לבדוק את ההיסטוריה. הרוסים הם מעצמה עצמאית שדי הושפלה, והם חייבים להראות לכולם שיש להם כוח, ולכן בשום מצב הם לא יעזבו את כל העסקים שלהם וילכו עם האמריקאים.

יותר מזה, הרוסים גם לא תלויים באמריקאים, או במאף מדינה אחרת, ולכן הם יכולים לעשות מה שבא להם.

ההימור האיראני הוא זה שהם החליטו ללכת נגד (כמעט) כל העולם ולא החבירה שלהם לרוסים. כרגע זה נראה כאילו ההימור שלהם הצליח. אם כבר מישהו נדפק מהעסקה הזאת אלו הם הרוסים, שלא פחות מאוימים מהגרעין האיראני ממדינות אחרות.

פורסם

כן פצצת אטום , לא פצצת אטום , מה זה משנה בכלל , דן ?

יש לך בעיות אחרות יותר חשובות מהשטויות האלה ... מציאת אישה חדשה , ועוד כהנה וכהנה ... שחרר אותך ממלחמת עולם שלישית .

הכל עניין של הצבת יעדים ריאליים :

1. מציאת אישה .

2. מניעת הפצצה גרעינית .

איזה מהם יותר קל לך להשיג ?

הייתי מהמר על 1 ... תצמד לאפשרות הפרקטית והמעשית יותר , ותפסיק עם הפראנויות . גם ככה ב2012 כולנו נמות , אז מה זה בכלל משנה אם זה יהיה עוד חצי שנה , באזור 2010 , או 2012 , שנתיים אחרי ?

פורסם
אני מציע לך קצת לבדוק את ההיסטוריה. הרוסים הם מעצמה עצמאית שדי הושפלה, והם חייבים להראות לכולם שיש להם כוח, ולכן בשום מצב הם לא יעזבו את כל העסקים שלהם וילכו עם האמריקאים.

יותר מזה, הרוסים גם לא תלויים באמריקאים, או במאף מדינה אחרת, ולכן הם יכולים לעשות מה שבא להם.

ההימור האיראני הוא זה שהם החליטו ללכת נגד (כמעט) כל העולם ולא החבירה שלהם לרוסים. כרגע זה נראה כאילו ההימור שלהם הצליח. אם כבר מישהו נדפק מהעסקה הזאת אלו הם הרוסים, שלא פחות מאוימים מהגרעין האיראני ממדינות אחרות.

זה שהרוסים הושפלו זה נכון אבל החזרת אוקרינה, בלרוס, גיאורגיה יהיה הישג מאוד משתלם עבורם

מצד שני הם יזרקו את אירן (או יתנו להם הצעה נדיבה) ויתנו לאמריקאנים ליצב את עירק (על ידי זה שאירן לא תתערב שם) וסוף סוף לצאת משם ולהוצאי נפט

אני חושב שעם אובמה זה די אפשרי

פורסם
  • מחבר

DAN איזה סיבה יש לאירנים להטיל פצצת אטום על ישראל ובזה להסתכן גם בהשמדה שלהם?

אולי המנהיגים מטומטמים (תקן אותי אבל איך שאני רואה את זה הם שמו את כל הביצים בסל הרוסי) אבל הם לא מטורפים

זה שאחמד כל שני וחמישי מזיין את השכל לא אומר הרבה, גם לו יש הרבה בעיות פליטים, כלכלה וכו...

אז נוח להפנות את הכעס כלפי ישראל כי זה מאחד את העם שלו

אולי הוא מחכה להצעה מספיק נדיבה

אולי אין לו כלום (כמו לסדאם)?

וכידוע לדבר לא עולה כסף

DAN איזה סיבה יש לאירנים להטיל פצצת אטום על ישראל ובזה להסתכן גם בהשמדה שלהם?

אידיאולוגיה דתית, פנאטית מוסלמית,שיעית קיצונית.

אולי המנהיגים מטומטמים (תקן אותי אבל איך שאני רואה את זה הם שמו את כל הביצים בסל הרוסי) אבל הם לא מטורפים-

יותר גרוע ממטורפים-מטורפים קל להרוג,אבל מדינה שמונהגת על ידי שלטון טוטליטארי שמונע

על-ידי אידיאולוגיה או משיחיות דתית,אבל פועל בצורה הגיונית ושיטתית להשגת מטרותיהם

(כמו היטלר)קשה עד מאוד להרוג,אלא אם כן אתה מוכן להגיע עד הבונקר שלו ולתקוע לו כדור בראש או לחילופין לשגר עליו

טיל יריחו נושא פצצת נויטרון (מה שאנחנו היינו צריכים לעשות כבר מזמן)

זה שאחמד כל שני וחמישי מזיין את השכל לא אומר הרבה, גם לו יש הרבה בעיות פליטים, כלכלה וכו...

אז נוח להפנות את הכעס כלפי ישראל כי זה מאחד את העם שלו

היטלר בסיפרו "מיין קמפף",שפורסם בערך 10 שנים לפני תחילת מלחמת העולם השנייה,תיאר את

כוונותיו להשמיד את היהודים ואף טרח להודיע על כך בכול עצרת ובכול מפגן,שנים רבות לפני

שהוא ניבחר באופן דמוקרטי.

כל העולם גם אז התייחס לזה בבחינת "כלב נובח לא נושך "וגם אז נשמעו טענות דומות לשלך

,שזאת בסך הכול פרופגנדה שנועדה לצרכי פנים,על מנת לאחד את הגרמנים ולהפנות את הכעס שלהם כלפי חוץ,

ותראה את מה שקרה...

ממה שאמרת משתמע בברור שאתה וגם כמעט כול האחרים כאן בפורום וגם ההנהגה שלנו בשנים

האחרונות חלשים מאוד בהיסטוריה המודרנית,ולכן כאשר לא יודעים את ההיסטוריה,ולא מפיקים את הלקחים הנדרשים

אז להיסטוריה יש נטייה לחזור על עצמה....

אולי הוא מחכה להצעה מספיק נדיבה

תחפש את המושג : "הסכם ריבנטרוב-מולוטוב",גם אז הייתה הנחה שגויה שאם ייזרקו לכלב המשוגע(היטלר),עצם (חבל ארץ קטן)

אז הוא יירגע.

זאת טעות יסודית,בכלב משוגע יורים בראש ,לא נותנים לו עצם.

אולי אין לו כלום (כמו לסדאם)?

שוב שטות גמורה שמוכיחה שאין לך מושג קלוש בהיסטוריה.

סדאם השמיד בגז עשרות רבות של אלפים של שיעים (בדרום עירק) וכורדים (בצפון עירק)

וזאת בנוסף למאות אלפי החיילים האיראניים במלחמת אירן -עירק שנמשכה כ- 8 שנים בשנות ה-80 של המאה הקודמת.

כמו כן במו עייני ראיתי בחדשות של כל הרשתות את מאות הפגזים,הטילים והפצצות שהיו ממולאות בחומרי לחימה

כימיים כמו גז חרדל וגז עצבים.

וכידוע לדבר לא עולה כסף--

נכון,אבל אם השמועה ש-"מחנות העבודה" של היטלר הם בעצם מחנות השמדה,שכל מי שמגיע אליהם יוצא דרך הארובה

בצורת עשן, לא הייתה מגיעה לאוזניים של סבתא שלי באמצעות ניצולים בודדים שהצליחו לברוח מהתופת,

אז גם היא הייתה מצטרפת לששת המיליונים ,במקום לברוח מזרחה לסיביר והיום לא הייתי יושב כאן ומנסה להכניס

לכם לראש האטום שלכם קצת היגיון בריא המבוסס על ידע היסטורי,ניסיון חיים והסקת מסקנות פשוטה.

פורסם

^^^

יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שאני, אני לא יודע :nixweiss:

אבל מכאן ולתקוף את האירנים זה לא כל כך פשוט תסכים איתי שיש הרבה דברים להתחשב בהם ולפני זה צריך לבדוק כל אפשרות ובאופציה הצבאית להשתמש כמוצא האחרון של המוצא האחרון

כמו שאתה אמרת:

זאת טעות יסודית,בכלב משוגע יורים בראש ,לא נותנים לו עצם.

אידיאולוגיה דתית, פנאטית מוסלמית,שיעית קיצונית.

יכול להיות שהיריה לא תהרוג את הכלב והוא יהפוך לעוד יותר משוגע

לפני זה לא כדאי לנסות להרדים אותו?

"ממה שאמרת משתמע בברור שאתה וגם כמעט כול האחרים כאן בפורום וגם ההנהגה שלנו בשנים

האחרונות חלשים מאוד בהיסטוריה המודרנית,ולכן כאשר לא יודעים את ההיסטוריה,ולא מפיקים את הלקחים "

אבל יש דוגמאות אחרות של מנהיגים שנבחו השאלה זה: איך אפשר אם הוא גם מתכוון לנשוך

פורסם

וואו... אני רואה שמישהו ירד התרופות שלו ::)

הסבירות שאיראן תשתמש בנשק גרעיני נגד ישראל היא נמוכה מאוד, והסבירות שנשק כזה אכן יפגע - אם ישוגר - היא נמוכה עוד יותר (תודות למערכות גילוי ויירוט מגוונות). קיים סיכוי סביר שאם איראן אכן תשגר נשק גרעיני נגד ישראל - המכה השניה תבוא תוך מספר דקות, והטיל האיראני כמובן ייורט.

הסכנה האמיתית היא אכן זליגת נשק גרעיני לארגוני טרור, ולזה אני לא חושב שיש כיום פתרון אפקטיבי.

לא רק שאין פיתרון אפקטיבי- הבעיה שלפי איך שהטרור האיסלאמי מתקדם, זה כנראה גם יקרה, ולא בעוד הרבה זמן...

שכיחות ואיכות הפיגועים עולה בהתמדה עם הזמן, והערבים משתמשים בנשק יותר ויותר מתקדם...

עם כל ההיסטריה שהיתה בארה"ב בזמן המלחמה הקרה על מה רוסיה תעשה, הם לא חשבו על הפיגועים שהיו שם (11/9, מעטפות האנטראקס...)

ולגבי יחסי רוסיה- אירן, זה יחסי ספק- לקוח... אם למערכות הנשק של רוסיה יהיו לקוחות אחרים, ולאירן יהיו מקורות אחרים, הקשר בינייהם יחלש משמעותית...

פורסם

dan79

תשובה כדורבנות ! אבל השאלה היא מה עושים ?

פורסם
  • מחבר

נ.ב-

מח העצם, לא מייח (אלא אם אתה שמעון פרס)

אז מה לעזאזל אתה עושה כאן בכלל,

קח את עצמך ,סע לערבה ,לחווות היענים ותצטרף אליהם בהטמנת הראש בחול.

העיקר תעוף מהפוסט שלי וכמה שיותר מהר!!!

הזוי בתחת שלך,אם אין לך מה להגיד עניינית אז תחסוך מאיתנו את הפטפטת המיותרת שלך כאן ותתמקד בנושא

שאתה מבין בו (אני מקווה ..) ,כלומר ספקים ומארזים --חה,חה,חה. :bash:

לך שחק עם עצמך,ילד

נ.ב-

מח העצם, לא מייח העצם(אלא אם אתה שמעון פרס)

אני אולי טעיתי ,אבל גם אתה!!!

לא כותבים מייח אבל גם לא מח ,אלא :

מוח העצם !!!

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%97_%D7%A2%D7%A6%D7%9D

SO FUCKING WHAT

עברית אינה שפת האם שלי.

רוצה שאני אעבור על כול הפוסטים שלך ואפרסם כאן את כול אלפי שגיאות הכתיב שלך בפומבי?

GIVE ME A BREAK DUDE

בכל מקרה שגיאת כתיב בודדת אינה מהווה שום אינדיקציה לשום דבר.

אבל אם אתה עושה חגיגה שלמה מסביב לשגיאת כתיב, אז ידידי היקר,זה רק מצביע על כך שאין לך

שום דבר עניני להגיד כדי לסתור את דברי,אז אתה מנסה "להכות מתחת לחגורה".

אגב "מוח העצם" מבטאים כ-מייח העצם וכל אחד יכול להתבלבל מפני שאין שום קשר

הגיוני בין צורת הכתיבה לבין הביטוי הפונטי של המילה, בפועל.

פורסם

Baba Vanga:

2010. - Home 3rd World War II. The war will begin in November 2010. and will end in October 2014. Will start as an ordinary war, then will be used first nuclear, then the chemical weapons.

2011. - As a result of radioactive precipitation, on the northern polutci will remain even animals or plants. Muslims then begin chemical war against the remaining Europeans.

2014. - Most people will suffer from ulcers, skin cancer and other skin diseases (as a result of the chemical war)

2016. - Europe is almost no people

2018. - China becomes the new world power. Developing countries cease to be exploited and become eksploatatori

מחכה לנובמבר 2010, לראות אם היא צדקה :)

פורסם

עזבו אותכם מאירן

באו נפציץ את הסינים!!!!!!!!!!11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

ת'רד הזוי, ודן אם בת'רד הקודם על האישה וניסיונך המר עוד ריחמתי למרות הבוטות המיותרת, כאן אתה פשוט חופר והוזה - פשוט ... אין מילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים