עבור לתוכן

אוזניות איכותיות למחוץ לבית

Featured Replies

פורסם

במהלך התהליך שלי לשיפור הציוד ההיקפי אני חייב לשפר את תחום הסאונד ומהר!

בכל אופן אחרי שבחרתי רמקולים (ATP3 או 621 של אלטק לנסינג. לא בטוח) אני צריך לבחור לי אוזניות איכותיות.

בבית יש לי אוזניות סבירות בהחלט של איווה אבל הן ענקיות, אי אפשר להסתובב עם זה ברחוב.

לגבי האזניות הקטנות שיושבות על האוזן בלי קליפס ובלי כלום לא נוחות בשיט! אחרי כמה זמן הן מתחילות להרגיש לא נוחות ומעיקות על האוזן

יש איזה משהו איכותי שיבודד כמה שיותר טוב את הסביבה. יהיה נוח. ואיכותי.

תודה מראש :)

פורסם

"מדדת" את האוזניות של ice2k במפגש והם לא נוחות לך או אתה מדבר על אוזניות כפתור?

פורסם
  • מחבר

לא מדדתי. לא יפה להכניס איזה משהו לתוך האוזן...

בכל אופן אני דברתי על כפתור. למרות שמה שיש לICE2K נראה נוח יותר כי הוא גם שם "עוגן" ולא רק תלוי.

פורסם

דבר ראשון: LOL, אם האוזניים שלך נקיות מה הבעיה....?

אוזניות כפתור יכולות להיות נוחות, של ice יותר נוחות אבל אני לא יודע מאיפה לקנות.

פורסם
  • מחבר

בקרוב מאד יהיו לי קרובים בארה"ב...

נראה לי אני יבקש לשלוח לי בדואר...

פורסם

חבל שלא הקשבת להן - זה היה עוזר לך הרבה..

אני כבר לא זוכר איך מרגישות אזניות כפתור רגילות (למי יש כוח לחפש את ה818) אבל אני זוכר שאחרי שהיתרגלתי לקטנות זה היה ממש מוזר לשים אזניות כפתור ובאמת לא נוח , הקטנות ניתפשות ממש טוב כל עוד יודעים איך לשים אותן ואפילו אפשר להשתולל איתן והן עדיין שם (גם מגיעים עם האזניות סיליקונים להחלפה בגדלים שונים).

בכל מקרה אין שום אזנית כפתור שיכולה לספק באסים איכותים שדומים למה שמספקות אזניות גדולות טובות: הIN EAR זה הפתרון היחידי ובשביל רק 50 דולר הסאונד שהן מספקות הוא ממש טוב , בהחלט איכותי ומעניין עד כמה הוא שופר בדגם החדש EX71.

פורסם

אכן הבאס בin ear מדהים יחסית לגודלם, חבל ששאר הצלילים פחות מדהימים..... :-\

בכל מקרה, בתקציב כזה אוזניות קטנות in ear ייתנו את התמורה הטובה ביותר.

פורסם

יש לי את האוזניות של סוני הקטנות שנכנסות לתוך האוזן (לא הלא הנוחות שדיברת עליהן, אלא עם משהו שמחזיק אותן מעל הראש).

עולות בערך 65 ש"ח אולי פחות ויש להם איכות ממש טובה, גם נוחים יש לציין.

פורסם

טוב החלטתי לצרף תמונה שתבין למה אני מתכוון

התמונה לא איכותית במיוחד כי צילמתי אותה ב WEBCAM כשכמעט לא היה אור אבל אני חושב שתבין את הרעיון... :)

פורסם

אני קונה כנראה את in ear החדשות של sony, הדגם הזה.

עד 200 שקלים בערך אלו האוזניות הקטנות הכי טובות שיש לדעתי, טובות גם מכמה אוזניות "גדולות".

פורסם
  • מחבר

כנ"ל

איפה אתה קונה?

אני יזמין בארה"ב וישלחו לי לארץ בחודש הקרוב כנראה.

פורסם

בת דודה שלי נוסעת לארה"ב.

אז נראה לי אני אזמין מהאתר של סוני (יש להם עכשיו משלוחים חינם על ציוד אודיו נייד בתוך ארה"ב) והיא תביא לי את זה שהיא תחזור בסוף החודש.

המחיר גם ככה זהה בכל מקום.

פורסם

אתם מדברים על MDR-EX 71LP ?

גם אני התענייתי הבם פעם אבל אין לי בדיוק מאיפה להשיג..

תפרסמו תגובות אחרי שתקבלו אותם

וכמה זה יוצא בדיוק?

פורסם

אני הולך בסוף על אוזניות גדולות, סנסייזר HD497.

אבל יש את האוזניות של סוני באמזון ובאתר של סוני עם משלוח חינם לכל ארה"ב ככה שאם אתה מכיר מישהו בארה"ב תשלח אליו ושילח לך בדואר זה חבילה ממש קטנה ובלי משקל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים