עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1000 ש"ח עזרה בבקשה ...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דעתך בעד ה9600 היא בגלל התעניינותי המסך hdready אחרת עבור fullhd זה סיפור אחר?

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למשחקים באיכות גבוהה ב - FHD צריך כרטיס מסך הרבה יותר חזק מאשר ל - HDREADY.

1920X1200 לעומת 1368X768 מצריכה הרבה יותר כח עיבוד.

פורסם
  • מחבר

שים לינק לכתבה על הכרטיסים החדשים' date=' בכל מקרה תמיד יצאו חדשים והם יקרים כשהם חדשים ובדרך כלל בלי הבדל ביצועיים דרמתי במיוחד.

בתקציב של 1000 ש"ח אתה יכול לקנות 260GTX בגרסאת ה216SP כרטיס נהדר ואוברקלוקר טוב.

מה המפרט שלך?

[/quote']

צודק בהחלט , אבל ידוע שהמרדף הזה ימשך לנצח . אני יכול להשוות את זה לרכישת מסך טלוויזיה חדש - אל תקנה את המילה האחרונה קנה דגם אחד פחות מתקדם וככה לא תתבאס כששלך יפול לחצי מחיר. [br]פורסם בתאריך: 9.04.2009 בשעה 23:12:31

אוקי אז בעבור fhd אני מבין ממך ה260 יהיה טוב , אבל טוב כמו שה 9600 עבור hdready?
פורסם

כן.

קצת קשה להשוות אבל אני מניח שבמשחקים ל - 9600GT יהיה קל יותר ב - HDR מאשר ל - GTX 260 ב - FHD.

פורסם
  • מחבר

אז אם אפשר לסכם :

כשאני ארכוש מסך 32-37 אינץ' לא להתפשר על HDREADY ולקחת FHD (אני יודע שבסרטים זה לא כל כך משנה לגודל הזה...) , כי בשידרוג המחשב סביר להניח שהסטדנרט יהיה כבר תמיכה ב FHD מלאה.

ולקחת את ה9600 שיספק אותי.

אני יודע שכבר המלצת לי על דגם מחנות , אבל אני מבאר שבע והאפשרויות הכי טובות שלי זה פנדה או אייבורי אתה יודע על כרטיס טוב שאפשר להשיג שם ?

פורסם

וואי סיבכת את הכל כבר.

כל מסך עם רזולוציה מעל HD READY, ובמיוחד למשחקים עתידיים יותר, עדיף לקחת כרטיס החזק מ9600GT

בפנדה יש לך את הGTX260 216

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995&PHPSESSID=556b543d72b8a12fadf8dfa8f873ba7d

או חברה אחרת קצת יותר יקרה

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24619

כפי שאתה מכיר יש לך גם 2% הנחת מזומן שם.

כל מסך שתחבר אליו, שאינו מסך טלויזיה, ייתן לך רזולוציה גבוהה יותר מHD READY, ולכן עדיף מראש כבר לקחת את הכרטיס הזה.

כמו כן, אם אתה מתכוון להשתמש במסך טלויזיה LCD בתור מסך ראשי, כנראה נפלת על הראש, כי אתה תסבול כמו מטורף

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאני הולך לחבר מסך טלוויזיה במקום מסך מחשב ,

אבל נחמד לראות סרט או לשחק משחק במסך כזה לא ?

אני מאמין של 260 תהיה ירדה כבר בקיץ... בגלל זה יש את שאלת כדאיות ההשקעה שכן גם במערך SLI זול ככל שיהיה (בטוח שיהיה כרטיס גרפי שיהיה טוב יותר מ 2 של 260) עתידי אני אגיע למצב שיהיה 2*(70-100) מעלות בממוצע בתוך הקופסה...

פורסם

תהיה גם ירידה בשנה הבאה, וגם בשנה אחרי זה, וגם בשנה אחרי זה...

השאלה אם אתה יכול להמתין, ואם כן בשביל מה פתחת את הדיון הזה בכלל?

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להמתין.

מצטער אני לא כל כך מאמין בתהיה ירדה עוד שנה ועוד יותר ירדה עוד שנתיים זה ברור מאליו. בחומרת מחשב הייתי מתייחס קצת שונה (אפילו גם במסכי טלוויזה)

אני יעדיף עוד שנתיים לקנות מעבד אקסטרים טוב(וכל מה שכרוך איתו) של אינטל מחיר סביר מאשר להתחדש בקופסא (אני פשוט לא יעשה את זה יותר ...)

וכשזה יגיע -וואלה זה עוד מלא זמן- על מה אני יותר יצטער על ה 9600 שאני יזרוק , או בניגוח עם עצמי אם להוסיף עוד 260 ב400 ש"ח או לא ?

דניס אתה יכול להגיב על עניין הטמפ ?

פורסם

ה9600GT לא חזק היום אפילו...

במיוחד לא מול מסך LCD נורמלי שמגיע ב1680/1050....

עדיף לך לקחת את הGTX260 וזהו

פורסם
  • מחבר

כן כנראה זה מה שאני יעשה...

תודה בנתיים ...

פורסם

תשכח מנושא ה - SLI, זה לא רלוונטי.

לאיזה מסך הכרטיס הולך לשמש במשחקים ?

פורסם
  • מחבר

כרגע מסך פשוט מקס` 1280x1024

אבל אני מתכנן לרכוש מסך טלוויזיה 32-37 אינץ לא יודע עדיין אם fhd או hdready לסרטים ומדי פעם משחקים

פורסם

לדעתי אין ממש טעם להשקיע ב - FHD (זה שווה עם TV גדולה יותר החל מ - 42 אינץ' בערך ואם אתה צופה המון בסרטי/סדרות ב - FHD).

לרזולוציה הזאת ה - 9600GT שהצעתי יהיה טוב ב - 475 ש"ח, במיוחד אחרי OC.

ב - 580 ש"ח יש את האופציות של 9800GT קצת מומהר של MSI או HD4830 של PALIT (קצת איטי יותר בסטוק אבל פוטנציאל מצוין ל - OC).

פורסם
  • מחבר

הבאתי את הSAPPHIRE 4830 , איך ?

פנדה מחשבים - אין כמעט מלאי (ה 260 נחטף בכמויות...)

נמנעתי מללכת לאייבורי, ומצאתי את עצמי בסוף ב KSP (מוכרים אנטיפטים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים