עבור לתוכן

דעות והמלצות לגבי מפרט מחשב גיימינג חזק שהרכבתי בעזרת חברי הפורום

Featured Replies

פורסם

צרירפתי את המפרט מחשב שאני הולך לקנות. (ללא OC משום סוג!) - מחשב Gaming חזק

963824740.JPG

מה אתם אומרים? אשמח לשמוע דעות..

בנוסף אני מתכוון לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר של מיקרוסופט Microsfot Wireless Laser 7000 שעולה קרוב ל- 600 ש"ח.

*** אשמח לשמוע דעות נוספות לגבי החלפת חלקים כגון לוח, מארז (באותה רמה כי שמתי לב שזה מארז קטלני ביותר ומתוכנן ממש טוב!!!)

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

אם הרכבת את המפרט בעזרת חברי הפורום, למה אתה פותח עוד פעם דיון?

שנה בבקשה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית (שימושים+תקציב) לפני שינעלו את הדיון.

יש כמה "פגמים" במפרט שלך, להלן מה שהייתי מציע לך לשנות לפי החלקים שיש בKSP:

-מעבד תוריד ל E8400- הפרש הביצועים ביניהם כמעט ולא מורגש, אם בכלל.

-במידה ואתה לא צריך תמיכה ב FW/RAID/ESATA קח לוח אם ep43-ud3l.

-רשמת שאתה לא תעשה OC, לכן אין צורך בקירור ששמת. קירור כגון AC FREEZER 7 PRO יהיה מעל ומעבר.

-ספק כח דחוף להחליף. ניתן להחליף לקורסאייר 550VX. במידה ואתה לא יכול לשלם את תוספת הסכום הזאת, ניתן לקחת HEC 500 (למרות שעם השינויים שהצעתי לך, אתה לא אמור לחרוג מהמחיר הנוכחי).

-ניתן להוסיף מאוורר נוסף לשיפור זרימת האויר במארז.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה..

המפרט שרמתי פה זה לא המפרט המקורי שחברי הפורום הציעו לי.. בגלל זה אני צריך את הייעוץ...

מזה FW?

למה להחליף לוח? לא עדיף לוח עם קירור פייפים לצ'יפסט ולקבלים?... יותר אמין.. ואולי אני בעתיד ישדרג ל- DDRIII למרות שאני לא בטוח..

לגבי הספק, למה הוא כ"כ לא טוב? הוא חלש בשביל המרפט הזה?.. הבנתי למה להחליף אותו.. החלפתי.. יצא לי 4,190.. לא נורא כ"כ..תודה!

תודה על התגובה.. לגבי הכותרת לא הבנתי מה הבעייה איתה.. אשמח אם תציע כותרת חלופית

מנהלים אפשר לנעול!.. השגתי את מה שרציתי סוף סוף!!! תודה מיוחדת וענקית לכל מי שעזר לי!!

פורסם
מזה FW?

http://he.wikipedia.org/wiki/FireWire

האמינות בין הלוח שהצעת היא כמעט זהה.

אתה לא צריך שום DDR3. היתרון של DDR3 לעומת DDR2 הוא לעבוד בתדרים גבוהים יותר. בתדרים סטדנרטיים כמו 1066, אתה לא תרגיש שום הבדלי ביצועים. גם אם איכשהו עוד שנתיים תקנה DDR3 2000Mhz אתה לא תשים לב להבדל. ככה שאין צורך לקחת לא EP45C ולא EP43C.

אגב, אתה בטוח שאתה רוצה לקנות מקלדת ועכבר כה יקרים? חוץ מזה, ציוד היקפי אלחוטי לא מומלץ לגיימינג. אתה יכול לחסוך כסף ולהרויח מעט דיוק אם תקח מקלדת כלשהי שנוחה לך+ עכבר גיימינג כמו רייזר DH או לוג'יטק MX518/G5.

תשים כותרת כמו "צריך מפרט לגיימינג, תקציב 4000" -שנה את מחיר התקציב בהתאם.

פורסם
  • מחבר

רגע.. אתה יכול להמליץ לי על מקלדת טובה..?

משהו של Microsft.. אני מעדיף שהיא תיהיה שטוחה.. (המקשים)

פורסם

יש מקלדות גיימרים, אבל הן יקרות ולפי דעתי לא ממש שוות את המחיר (לדוגמא של חברת רייזר, לוג'יטק G15 וכדומה).

הכי טוב שתלך לחנות, ותבחר מקלדת שמצאת חן בעיניך ונוחה לך.

פורסם
  • מחבר

כבר מצאתי.. מקלדת של מייקרוסופט..

Confort Curve, דקה כמו שאני אוהב, ונוחה!

תודה רבה על הכל!

מנהלים אפשר לנעול.. סופית הפעם :)

פורסם

שמחתי לעזור.

לא נועלים פה את הדיונים- במידה ויהיה לך עדכון/שאלה בעתיד בנוגע למפרט תוכל להקפיץ את הדיון הזה במקום לפתוח אחד חדש.

פורסם

במקרה הספציפי הזה כן נועלים את הדיון גם כי זה דיון כפול וגם כי הכותרת שלו אינה עומדת בחוקים.

nirh216

קיבלת מספיק תשובות למרות שהכותרת שלך לא עומדת בחוקים והעירו לך על כך בתחילת הדיון.

אם יש לך מה להוסיף עשה זאת בדיון המקורי שלך ואם אינך רוצה להקפיץ דיון ישן מאוד פנה אליי בה"פ כשתיהיה מוכן לערוך את הכותרת לאחת שכן עומדת בחוקים.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים