עבור לתוכן

אוברקלוק ראשון לכרטיס מסך 4870 512MB

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הוא בעל קירור סטוק של GIGABYTE

http://up51.siz.co.il/up2/0d1zymmdizn2.jpg

כמו שאתם רואים , MEMORY על מקס מבחינת RIVATUNER מעל זה כבר אם סימן קריאה ואמרתי זה כבר מיותר , הGPU ב849 גורם לVPU RECOVER , אז הורדתי ל839 שלא יהיו בעיות , סך הכל לא מבין כל כך בOC לכרטיסי מסך רציתי לשאול אם זה OC קטן או בינוני? ואם הכל טוב , אגב המאוורר על 40% לא יודע למה רשום 0% זה קירור סטוק

בקשר לציון ב3DMARK זה נתן לי תוספת כזאת

15200 אם OVERDRIVE של ATI שזה 750@790 ו900@1100 , קיבלתי אחרי הOC אם RIVATUNER את המספר 15700 , תוספת של 500 בקיצור , זה הרבה?

פורסם

מתן אלו תוצאות סטנדרטיות (כמו ברוב המקרים של OC לכרטיס המסך הזה)..ועם כל הכבוד לנקודות ב3DMARK..

הבדיקה הכי טובה היא FPS במשחקים :smile1:

לגבי ההתראה עם סימן השאלה בRIVA TUNER זאת סתם אזהרה (איזה גירסה את משתמש) אם אין לך קריסות וכו..אין סיבה לא להמשיך בOC לזיכרון..

ומה לגבי הטמפ' במאמץ ?

פורסם
  • מחבר

53 מעלות טמפ' במאמץ , 500 נקודות ב3D זה משמעותי?

תודה

פורסם

53 מעלות טמפ' במאמץ , 500 נקודות ב3D זה משמעותי?

תודה

מה לא היה ברור? 3DMARK הוא מבחן בסה"כ ולא מדד למשהו אמיתי , תבדוק אם אתה מקבל יותר FPS במשחקים.

המטרה בOC היא לשפר ביצועים במשחקים (ל99% מהאנשים בפורום) ולכן למה זה משנה כמה נק' קיבלת יותר ב3DMARK , העיקר שהביצועים במשחקים השתפרו...

פורסם

נראה לי קצת הזוי ולא הגיוני שהליבה שלך הגיעה ל 900. המקורית היא 750, בשביל OC כזה אתה צריך תוספת מתח, לפחות מינימלית, וקירות עוצמתי.

פורסם
  • מחבר

נראה לי קצת הזוי ולא הגיוני שהליבה שלך הגיעה ל 900. המקורית היא 750, בשביל OC כזה אתה צריך תוספת מתח, לפחות מינימלית, וקירות עוצמתי.

ב849 היו לי בעיות ועכשיו זה 839 , 900 זה קצת הגזמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים