פורסם 2003 ביולי 2922 שנים נו שמאלני ;D באמת THESPARK זה עתיק... מה הקשר לשמאלני? 8) בכל מקרה, תסתכל על החתימה שלך!! :
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים יצא לי 34% אבל לא הבנתי כמה שאלות ... ותגידו בסוף...שיש את התמונות של ה"בחורות" האלה ..במי בחרתם ??? הם היו מפחידות לפחות 3 היו בנים ניראה לי אם לא כולןנ.ב אין לי צל של ספק לגבי המיניות שלי ! טוב עכשיו אני זז לשטוף את העניים עם כמה כוסיות... ;D
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים יצא לי 34% אבל לא הבנתי כמה שאלות ... ותגידו בסוף...שיש את התמונות של ה"בחורות" האלה ..במי בחרתם ??? הם היו מפחידות לפחות 3 היו בנים ניראה לי אם לא כולןנ.ב אין לי צל של ספק לגבי המיניות שלי ! טוב עכשיו אני זז לשטוף את העניים עם כמה כוסיות... ;Dאת הימנית ביותר בחרתי ואתם?
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים 42%אבל אני יודע שאני לא הומו (נראה לי)חחחחחחחועוד אני חשבתי שאצלי זה מגזים (36) אני לא הומו!!!!!!!אני סטרייט לחלוטין, חולה על נירית קופל (רותם ממשחק החיים) ועל לואיסנה לופילטו (מיה מהמורדים)
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים ענק ענק ושוב ענק!!! יצא לי 11% חחחחחח... איזה קטעים...שלחנו לחבר שלנו והוא הוציא 77%....חיחיחי.. איזה ירידות הבנאדם יקבל...
פורסם 2003 ביולי 3022 שנים יצא לי 26 אבל מה שמעניין שאני לא מסתכל בכלל על בנים..חח... בנות זה מישהו כאן בתכלס אוהב בנים - לא... אז בשביל מה הבדיקה המטומטמת הזו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.