פורסם 2009 באפריל 916 שנים יש לי מחשב ישן ואני שוקל לשדרג אותו האם מישהו יכול לומר לי מהו השידרוג המקסימלי שאני יכול לעשות?לוח האם שלי הוא מדגם FOXCONN s775 661 FX7MF-S VGA+AGP+Lמעבד INTEL CEL 2.66GHZ 775 533FSB 256Kזיכרון יש לי שתי כרטיסים של DDR RAM 512MG 400 MHHZאני מקווה שהפרטים שמסרתי מספיקים.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר תודה,דרך אגב עוד שאלה: האם היום המעבדים באים בצורה מובנת על הלוחות אם?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט. אינני משתמש במשחקים. יתכן ובעתיד אני יתחיל להשתמש בפוטו שופ. כשאני למשל משוחח עם חבר בסקייפ מאוד קשה לי לגלוש באתר הפייסבוק.או כשהאימיול עובד אני מרגיש איטיות בגלישה אותו דבר לגבי מסנג'ר. וגם לצפות בתוכניות טלויזיה בצפיה ישירה דרך המחשב זה בעיתי כי לפעמים הסרט נתקע או שיש לו דילילא מיזמן התקנתי דיסק קשיח חדש וגם הוספתי כרטיס זיכרון של 512 מגה. אינני מרגיש שיפור בביצועי המחשב מאז שהוספתי לו עוד זיכרון.אני גולש במהירות של 1.5 מגה.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר בעיקרון אין הגבלה בתקציב אבל השאלה היא באמת מה עדיף לשדרג או לקנות חדש?במידה ואני משדרג האם גם אצתרך להחליף את ספק הכח?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים אני לא יודע איזה ספק כח יש לך, אבל תצטרך לשאול בפורום ספקים ומארזים אחרי שנמליץ לך על רכיבים. (וכמובן שתרשום להם גם את שאר המפרט)אוקיי לדעתי השדרוג הטוב ביותר בשבילך-G31 כלשהו, P5KPL-CM אם תרצה של Asus. מעבד E5200 של אינטל עם קירור מקורי או תחליף זול כלשהו אם זה יוזיל לך את העסקה על שניהם. זיכרון 2GB DDR2 800Mhz הכי זול שתמצא (מודול בודד, לא שני סטיקים- כי בלוחות הללו רק 2 סלוטים לזיכרון)- כ-110-120 שקלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.