פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים פשוט אין כזאת... באסה,חשבתי לעצמי.. למה שלא נמציא לעצמנו אחת כזאת?..זה מבאס ת'טוסיק שאין מילה עיברית למודינג.. איך אני אמור להגיד שאתמול עשיתי מודינג למארז.. כשהמודינג ישומש כפועל?~!Bummer..זרקו כמה רעיונות.
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים לא , לא שיפצורלמה לא? לשני המושגים יש את אותה משמעות, פחות או יותר.ככה גם אפשר להשתמש במושג בתור פועל וגם לא להשמע כאדיוט גמור בזמן שאתה מדבר על זה בקול רם...
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים זה צורם באוזן המילה הזאת ... מזכיר לי את הצבא שלא עשיתי .חייבת להיות מילה נורמלית לזה .אוקיי ... עדכון :אין במילון מילה כזאת , BABYLON יודע רק מה זה MODE , לכן צריך להמציא מילהשפצור זה לקחת משהו קיים , ולהביא אותו למצב מסודר , המילה הזאת לא משקפת את הMOD עצמו .
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מחבר שיניתי את המארז. (עשיתי מודינג)תורת השינוי? (מודינג)תרבות השינוי? (מודינג)אהה.... דרעק. זה לא עובד טוב..בואו נריץ מילים נראה מה יצא..אני אומר מחש-פוריעני מחשוב-שיפור.
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים מחבר למה לא לקרוא אתגר עליהם?לעשות הצבעה פה? ולשלוח להם הצעות.. ואולי זה יתקבל.
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים אתה משוגע??? שכחת מה הם עשו? 'צהלולים'!!! היית רוצה שמודינג ייקרא באיזושהי מילה מטומטמת?? (אני אפילו לא מצליח לחשוב על דוגמה )
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים mod- modifaction זה קיצור ובבעיברית שינויmod=modificationובעיברית: שינוי, התאמה או סיגול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.