עבור לתוכן

שינוי IP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקבוע את הIP שאני רוצה, האם יש כזאת? אם כן, איך קוראים לה ומאיפה אפשר להוריד אותה.

בתודה מראש,

עומר אפרת

פורסם

אתה לא יכול לקבוע את האייפי שלך, כשאתה מתחבר לאינטרנט שרת ה-DHCP של ספק האינטרנט שלך מקצה לך אייפי.

המקסימום שאתה יכול לעשות זה להתנתק ולהתחבר עד שיהיה אייפי שאתה אוהב.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון, איך לגרום ל IP שלי לא להשתנות, גם אם אני מתחבר מחדש.

פורסם

לא להתנתק?

פורסם
  • מחבר

גם אפשרות, אבל יש מקרים שצריך להדליק מחדש את המחשב וכ'ו

פורסם

הגדרת הIP שלך באינטרנט לא תלויה בך אלא בספק האינטרנט.

אם אני לא טועה, בADSL אין שום דרך להגדיר IP קבוע (אולי אם מבקשים יפה מהספק ומשלמים עוד קצת כסף....?) ובכבלים יש לך כל הזמן (או שזה היה ככה פעם והיום כשעברו לחייגנים אז כבר לא, לא בדקתי) IP קבוע יחיד.

וכמובן שבחיבור מודם/ISDN אין IP קבוע.

פורסם

בכבלים אין IP קבוע (לא יודע איך זה היה לפני החייגנים).

פורסם

חלק מהלקוחות (הישנים) קיבלו באופן מפתיע IP קבוע. אני לדוגמא משתמש ב- IP קבוע במשך יותר מ-חצי שנה.

כמובן אני לא משתמש בחייגן.

פורסם

גם לי בכבלים היה איי פי קבוע במשך כמה חודשים ארוכים, אבל מאז הוא השתנה :'( אבל מה שהוא השתנה אליו גם קבוע כבר כמה חודשים ;D

בעקרון אם אתה משאיר את המודם שלך פתוח כל הזמן האיי פי לא אמור להשאר אותו דבר?

פורסם

יש גם תוכנות שנותנות לך אפשרות לעשות כתובת קבועה, כלומר אתה נרשם באתר לשירות (זה בחינם, למרות שיש אופציות בתשלום) מוריד את התוכנה שלהם וכאשר אתה מתחבר אתה מפעיל את התוכנה וזה "מפעיל" את הכתובת שלך.

www.no-ip.com

פורסם

יש גם תוכנות שנותנות לך אפשרות לעשות כתובת קבועה, כלומר אתה נרשם באתר לשירות (זה בחינם, למרות שיש אופציות בתשלום) מוריד את התוכנה שלהם וכאשר אתה מתחבר אתה מפעיל את התוכנה וזה "מפעיל" את הכתובת שלך.

www.no-ip.com

ממש לא.

זה שירות למתן שם DNS, כך שאם הכתובת ה-IP שלך משתנה כל הזמן, התוכנה מעדכנת את שרתי ה- DNS וכך יוכלו לגשת אליך.

זה לא מאפשר כתובת IP קבועה, זה רק שם דומיין קבוע ל-IP משתה.

פורסם

זאת היתה הכוונה שלי כאשר אמרתי 'כתובת' ולא איפי.

פורסם

טוב הדבר האחרון שהייתי ממליץ זה אייפי קבוע. כי אם עולים עליו במקרה אז אני חושב שנדפקתם... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים