עבור לתוכן

צריך המלצה למעבד + לוח אם AMD/INTEL: תושבת ישנה 775/AM2.

Featured Replies

פורסם

שלום,

מכיוון שאין לי כסף להשקיע במחשב חדש לגמרי ואני תקוע עם ATHLON 3200 חד ליבה ולוח סוקט 939, אני צריך המלצה ללוח + מעבד עד 600 שקל וחריגה של עד 700 אם זה ממש קריטי וייתן תוצאות טובות יותר משמעותית.

חיפשתי מעבדים כפולי ליבה לתושבת 939 אבל הם נדירים למצוא יד שניה + מחיר הגיוני, אז החלטתי כבר להשקיע יותר ולהחליף לוח ומעבד שייתנו לי תוצאות טובות יותר ושייחסכו את הכאב ראש של מציאת כפול ליבה ל- 939..

אז אני רוצה המלצה ללוח אם של AMD או INTEL עם תושבת 775 או AM2, משהו לא יקר עם התקציב והחריגה שרשמתי כבר..

בקיצור, החנויות העדיפות: KSP או כל חנות אחרת בירושלים או בסביבתה (SKYPC לדוגמא לא אפילו שיש לה מחירים טובים כי הסניפים שלה בטיזינאמו ואם יידפק לי משהו הדלק יעלה יותר מרכיב חדש - תקנו אותי אם אני טועה ויש משהו שאני לא יודע עליו..).

• תגובות 49
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore

לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL

מחיר 645 ¤

זה מKSP. בכל מקרה, יש לך גם זכרונות?

פורסם

מה אתה מתכנן לעשות עם המחשב הזה?

פורסם
  • מחבר

תודה לך על ההצעה sapits1, זה בדיוק מה שחשבתי לקנות.

1. משהו נוסף, לא שווה למצוא מקום שמוכרים בו סדרה E6XXX של אינטל? זה לא עדיף? כי אם זה ממש עדיף אני מוכן לקחת את הסיכון שבקנייה בחנות קצת רחוקה אם זה ייתן ביצועים ממש טובים יותר, ואני רוצה גם לעשות OC קטן בעתיד (עם קירור שאני אקנה בעתיד).

2. האם הלוח הזה מאפשר OC טוב? לא משהו מטורף, קירור אוויר וOC שייתן תוספת ביצועים מורגשת..

3. ויש לי זכרונות SDRAM 1 GB שאם אני באמת אעשה את השדרוג הקטן הזה יילכו למחשב של אחי יחד עם המעבד והלוח שיוחלפו, ואני אקנה עוד זכרון. באמת שכחתי מזה, תוכל להמליץ לי על משהו בסדר גודל של 2-3GB טובים מ- KSP?

מה אתה מתכנן לעשות עם המחשב הזה?

עבודה כללית, מה שאני עושה עכשיו, בעיקר משחק (לא משחקים כבדים, אבל רוצה שיירוצו גם דברים עתידיים בהגדרות שייאפשרו זאת), סרטים, אינטרנט..

למה? זוהי חשיבה מוטעית? לא ירוצו לי עליו דברים חדשים?

פורסם

לגבי זיכרון - אם אתה על XP תקנה את הסטיק 2GB הכי זול שיש להם, של קינגסטון או סמסונג...

עם המעבד הזה תוכל להריץ משחקים חדשים, ואחרי OC, הם בכלל ירוצו מעולה.

פורסם
  • מחבר

לגבי זיכרון - אם אתה על XP תקנה את הסטיק 2GB הכי זול שיש להם, של קינגסטון או סמסונג...

עם המעבד הזה תוכל להריץ משחקים חדשים, ואחרי OC, הם בכלל ירוצו מעולה.

1. אז לא שווה להשקיע קצת יותר ולקנות E6XXX כלשהו?

2. הלוח הזה יתאים ל- OC נורמלי?

3. עד כמה אוכל להגיע עם המעבד הזה בכלל?

תודה מראש.

פורסם

1. הסיכוי שתמצא E6XXX חדש די אפסי, אבל אתה יכול לחפש. בכל מקרה, הE5200 קרוב לביצועים של הE6750 שלי... אתה מבין לאן אני חותר.

2. עם הלוח הזה, והמעבד הזה, כן.

3. תיאורטית עם הלוח והמעבד הזה אתה יכול להגיע ליותר מ4GHZ. זה תלוי במעבד שיצא לך לרכוש, ובקירור, והרבה דברים... רובם לא בשליטתך. תהיה בטוח שתוכל להגיע לOC גדול.

פורסם

הייתי קונה לוח של MSI

G31M3-F s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E

ב235 ש"ח ובשאר הסכום קונה סטיק של 2GB של קינגסטון ב130 ש"ח

ככה שבסוף זה יוצא 735 ש"ח

פורסם
  • מחבר

הייתי קונה לוח של MSI

G31M3-F s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E

ב235 ש"ח ובשאר הסכום קונה סטיק של 2GB של קינגסטון ב130 ש"ח

ככה שבסוף זה יוצא 735 ש"ח

אני את ה"רומן" שלי עם MSI סיימתי =]

אחרי הרבה מאוד בעיות ותקלות (לוח אם שהוחלף איזה 5 פעמים באייבורי [אני יודע, אני יודע...]) אני לא הולך לקנות מוצר שלהם שוב.

תודה בכ"ז.

לא רלוונטי כל כך אחי, למרות שהמחירים ממש טובים, הסניפים לא לידי ואם תהיה איזשהיא תקלה יהיה מסובך לקחת אותם לתיקון..

1. הסיכוי שתמצא E6XXX חדש די אפסי, אבל אתה יכול לחפש. בכל מקרה, הE5200 קרוב לביצועים של הE6750 שלי... אתה מבין לאן אני חותר.

2. עם הלוח הזה, והמעבד הזה, כן.

3. תיאורטית עם הלוח והמעבד הזה אתה יכול להגיע ליותר מ4GHZ. זה תלוי במעבד שיצא לך לרכוש, ובקירור, והרבה דברים... רובם לא בשליטתך. תהיה בטוח שתוכל להגיע לOC גדול.

מצאתי E6750 כמו שלך, אבל המחיר ממש גבוה, הם חיים בסרט רציני החנות הזאת... באותו מחיר אפשר להביא מעבד לאותה תושבת שבטח עולה בכמה עשרות אחוזים עליו - E8400... קלוט:

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7044&CatCode=

למה הוא כל כל יקר, גם היום?

פורסם

איזו תקלה כבר יכולה לקרות ומה הסיכוי לכך ? מקסימום תשלח להם בדואר.

ולא תמצא מחיר טוב למעבדי ה - E6XXX בחנויות מן הסתם כי הם ירדו מייצור והמחירים שלהם לא ירדו אף פעם.

ה - E5200 יותר ברמה של E6600/E6550 ולא ברמה של E6750.

פורסם
  • מחבר

יותר טוב לי כבר לקנות מ- KSP כי עם משלוח אליי זה כבר יוצא כמעט אותו מחיר כמו פה ליד הבית + מימוש אחריות קל יותר (אפילו שאין הרבה סיכויים שייקרה משהו באמת, ואני קונה גם לוח אל תשכח).

אז נראה לי אני אלך על ההצעה הראשונה של sapits1 כי זה הכי רלוונטי.. אם יש משהו נוסף שאנ יצריך לדעת פשוט תגידו לי.

תודה רבה וחג שמח.

פורסם

רעיון טוב אבל הלוח של ביוסטר הרבה יותר טוב מהדגם הזול של אסוס שהוצע לך.

פורסם
  • מחבר

וגם המחיר בהתאם D:

זה כבר יוצא 400 שקל עם משלוח, אז אולי יש משהו שאתה יכול להציע לי מ- KSP בסביבות אותו מחיר? אפשר חריגה קטנה של 50-75 ש"ח אם אתה לא מוצא ב- 400 עגול. אני יכול לראות גם לבד, אבל אני לא יודע אם סתם לבחור ואם זה מתאים והכל ואני מעדיף שמישהו שמבין יותר ממני יעשה זאת.

פורסם

ל - KSP יש את ה - P43 של GB.

הוא אמנם לא טוב ב - OC כמו ה - BIOSTAR אבל אם אתה מתעקש לקנות שם אז אין מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים