עבור לתוכן

Wave Pro Vs. MX5500 - עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

צודק. ואני אכן נוטה יותר מדי פעמים לקנות בלי התרשמות אישית (מזל שבינתיים זה עובד, אבל זה רק מזל עיוור).

חחח , אני בדיוק כמוך , כל הנושא התחיל בכלל בהשוואה בין שני סטים שאחד מהם אמור להיות הטופ והשני קצת מתחתיו , מפה הנושא בכלל גלש לכך שהMX5500 מיותר (לפחות מבחינתי) ושהסטים של הWAVE והPRO הם ההתמקדות עכשיו

• תגובות 32
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם אתה רוצה להתרשם ממקלדות ועכברים, אני ממליץ לך לקפוץ לאופיס דיפו סניף ירקונים.

הייתי שם אתמול ויש שם תצוגה הכי גדולה שראיתי עד היום של סטים (מקלדת ועכבר) וגם של עכברים.

יש שם גם את ה wave (סט). את ה- wave pro לא זכור לי שראיתי בתצוגה.

אני הייתי מאוד בקטע של הסט ms wireless laser 6000, עד שניסיתי את המקלדת שלה שם ודי ירד לי ממנה...

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה להתרשם ממקלדות ועכברים, אני ממליץ לך לקפוץ לאופיס דיפו סניף ירקונים.

הייתי שם אתמול ויש שם תצוגה הכי גדולה שראיתי עד היום של סטים (מקלדת ועכבר) וגם של עכברים.

יש שם גם את ה wave (סט). את ה- wave pro לא זכור לי שראיתי בתצוגה.

אני הייתי מאוד בקטע של הסט ms wireless laser 6000, עד שניסיתי את המקלדת שלה שם ודי ירד לי ממנה...

תודה על ההמלצה , בכל מקרה אם היית קורא את הדיון היית רואה שאין הבדל במקלדת בין הWAVE לWAVE PRO , רק העכבר שונה...

שמעתי המון דברים רעים על הסטים של מיקרוסופט , בעיות בקליטה וכד' , מזלך שירדת מהסט הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים