עבור לתוכן

Wave Pro Vs. MX5500 - עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על זה, מישהו יודע אם ניתן לקנות איפשהו את המקלדת של ה-Wave Pro בנפרד מהעכבר? (יש לי כבר עכבר Vx Revolution שאני מרוצה ממנו, ואני רוצה מקלדת. מתאמים לא מפריעים לי כי הם מחוברים ממילא לרכזת של המסך)

לא נראה לי שכרגע מוכרים בנפרד , אפילו באתר של לוג'יטק היא מופיעה רק כחלק מסט

• תגובות 32
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

דווקא כן לפי זאפ.

יש גם באייבורי, חנות לא משהו אבל זה כולה מקלדת , ושם המחיר הכי זול.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1700

זאת המקלדת של הWAVE ולא של הWAVE PRO...

פורסם

כמדומני אין בין הWAVE/PRO הבדל משמעותי,לא?

אני מתכוון כמובן למקלדת בלבד ולא לעכבר שמשמעותית השתנה...

פורסם
  • מחבר

יש הבדל , האם הוא משמעותי? לא יודע לענות לך , המקלדת חודשה ושונתה פיזית והעכבר הוחלף מLX8 לMX1100.

זה רשימת ההבדלים בין הסטים:

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/&cl=us,en&page=&view=comparison&compProducts=4677,3072

עריכה:

כנראה זו הייתה טעות שלי , נראה שמדובר באותה מקלדת ושהיא לא שונתה , במפרט של לוג'יטק רשום בשני הסטים שמדובר במקלדת WAVE.

גירסת הWAVE PRO כנראה מתייחסת לעובדה שרק העכבר הוחלף..

פורסם

לא מצאתי שום הבדל בין המקלדת WAVE לWAVE PRO .... זאת בדיוק אותה מקלדת. ההבדל היחיד בין שני הסטים הוא העכבר.

פורסם

אני משתמש כבר חודשים בWAVE ואני מוצא אותה מאוד נוחה. לא מושלמת (איכות כפתורים סבירה) והיה אפשר לעצב אותה קצת יותר נוח, אבל חוץ מזה אם אתה עובד הרבה על המחשב זאת המקלדת בשבילך (אבל אם לא יש אופציות זולות יותר, הWAVE יכולה להיות קצת בעייתית לפעמים במשחקים).

פורסם

חבר'ה, מקלדת ה-Wave הרגילה היא חוטית, ככל הנראה. אני מחפש את את האלחוטית...

הבעיה היא שהמקלדת היחידה האחרת (אלחוטית) שראיתי עליה המלצות חמות היא ה-Dinovo Edge, ואני חושב ש-950 ש"ח למקלדת בלבד זה קצת יותר ממה שאני רוצה להוציא.

(אגב, אני לא גיימר, כך שממש לא אכפת לי ממהירות תגובה שמעבר להקלדה)

פורסם

לא מיוצר פשוט. :)

יש שתי ערכות אלחוטיות: Wave ו-Wave Pro, ומקלדת אחת חוטית - Wave. (לא Pro.)

פורסם
  • מחבר

לא מיוצר פשוט. :)

יש שתי ערכות אלחוטיות: Wave ו-Wave Pro, ומקלדת אחת חוטית - Wave. (לא Pro.)

רק שאני אבין:

יש שני סטים כמו שאמרת , שניהם אלחוטים (גם העכבר וגם המקלדת) , בשניהם המקלדת היא WAVE אלחוטית שהשוני ביניהם הוא העכבר (LX8 ברגיל וMX1100 בפרו) , חוץ מזה יש מקלדת WAVE בנפרד מהסט שהיא חוטית בלבד?

פורסם

בדיוק. :)

והיא לא נושאת את התואר Pro, כי כמו שציינת, ההבדל בין הערכות הוא בעכבר בלבד.

פורסם
  • מחבר

בדיוק. :)

והיא לא נושאת את התואר Pro, כי כמו שציינת, ההבדל בין הערכות הוא בעכבר בלבד.

אוקיי , אז בעיקרון אין טעם לקנות אותם בנפרד מאחר ואין את המקלדת בנפרד בגירסה אלחוטית , השיקול הוא איזה עכבר יותר מתאים לכל אחד ואחד , הLX8 או הMX1100

פורסם

מייק, לא ראיתי מישהו אומר אי-פעם על העכבר LX8 שהוא משהו מיוחד... לעומת זאת על ה-MX1100 ראיתי ביקורות חיוביות, כולל כאלו שאמרו שהוא טוב מה-MX Revolution.

פורסם
  • מחבר

מייק, לא ראיתי מישהו אומר אי-פעם על העכבר LX8 שהוא משהו מיוחד... לעומת זאת על ה-MX1100 ראיתי ביקורות חיוביות, כולל כאלו שאמרו שהוא טוב מה-MX Revolution.

אם תשים לב בדיוק באיזה מילים השתמשתי בניסוח שלי , תראה שלא רשמתי מה יותר טוב אלא מה יותר מתאים לכל אדם ואדם.

לכל אחד כף יד בגודל שונה ומה שיהיה נוח לך לא בהכרח יהיה נוח למישהו אחר.

אני מאמין שחלק גדול מהאנשים לא יקנה עכבר שלא נוח להם רק בגלל שהוא אמור להיות מעולה.

פורסם

צודק. ואני אכן נוטה יותר מדי פעמים לקנות בלי התרשמות אישית (מזל שבינתיים זה עובד, אבל זה רק מזל עיוור).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים