עבור לתוכן

Wave Pro Vs. MX5500 - עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש סט אלחוטי ואני כרגע מתלבט בין הWAVE PRO לבין הMX5500 שאת שניהם ניתן להשיג באזור ה800 ש"ח.

השימושים הם שימושים רגילים במחשב וגם משחקים (למרות שברור לי שהם לא מיועדים למשחקים אבל זה מספיק טוב בשבילי)

מישהו מכיר את שניהם ויכול להמליץ לי על אחד מהם או לפחות לספר על יתרונות/חסרונות של כל אחד.

• תגובות 32
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לדעתי העכבר מהסט של ה MX5500 טוב יותר , ומהמקלדת WAVE טובה יותר.

אך כמישהו בעל כמה עכברים ומקלדות מלוג'יטק, הייתי ממליץ אם יש לך אפשרות לקחת את המדלקת WAVE (אני משתמש בה כעת,ממש נוחה) ועכבר חוטי MX400

אני משתמש כרגע בסט הזה, וזה לאחר שניסיתי כל מיני סטים, לבסוף "הרכבתי" סט משלי כזה.

אגב,זה יוצא זול יותר.

*מקלדות אל-חוטיות לפעמים לא מגיבות במשחק , זה לא כזה משמעותי אבל עדיין לפעמים ממש מרגישים את זה במקום שאתה הכי צריך במשחק חחח

פורסם
  • מחבר

עד היום זה לא הפריע לי ואני מאמין שזה גם לא יפריע לי בעתיד.

האמת היא שבמשפט הראשון שלך פגעת בדיוק בנק' שחשבתי עליה ולכן ההתלבטות שלי.

השאלה היא האם העכבר מהMX5500 כל כך טוב שכדי לי להתפשר על מקלדת או שכדי להתפשר דווקא בעכבר ולקחת מקלדת טובה יותר?

פורסם

למשרד למשל הוא מצויין. למשחקים, העכבר ממש לא מתאים...800 DPI

ולמה אם כבר אתה לא יכול לקחת את המקלדת לכוד (בערך 300 ש"ח) ואת העכבר לכוד (בערך 400 ש"ח) יצא לך 700 ש"ח בערך.

אני עדיין אבל ממליץ לך על העכבר MX400 והמקלדת WAVE. יצא זול יותר (כ500 ש"ח) ומשתלם יותר אם אתה משחק.

פורסם
  • מחבר

עקרונית אני יכול לקנות בנפרד , חשבתי ככה לחסוך מתאמים או רסיברים (או איך שקוראים לזה)

אני ממש לא מעוניין בעכבר חוטי - מתוך הרגל של שנים ממש לא נוח לי עכבר חוטי.

אתה (או מישהו אחר :) ) מכיר את העכבר שמגיע עם הWAVE PRO? זה MX1100 אם אני לא טועה.

פורסם

העכבר הזה בסדר לפי מה שאני יודע, חשבתי אפילו פעם לקנות אותו אבל הוא קטן מדי ליד שלי ,כך שאם יש לך יד גדולה זה לא יהיה ממש נוח, והוא גם כבד יחסית.

פורסם
  • מחבר

העכבר הזה בסדר לפי מה שאני יודע, חשבתי אפילו פעם לקנות אותו אבל הוא קטן מדי ליד שלי ,כך שאם יש לך יד גדולה זה לא יהיה ממש נוח, והוא גם כבד יחסית.

באמת?? אתה בטוח שזה הMX1100 ולא הMX1000?

פורסם

אני משתמש בערכת ה-Wave Pro והיא בהחלט מעולה. :)

למען האמת - התלבטתי גם כן בין שתי הערכות, אך בחרתי ב-Wave Pro כיוון ש:

1. המקלדת נראתה טובה יותר ונוחה. (כלומר - זו רק השערה, כיוון שלא בחנתי את הערכה השניה.)

2. העכבר הוא שילוב טוב למשחקים ועבודת טקסט / תמונות, שכן קצב הדגימה הוא עד 1600 DPI וישנה אפשרות קלה להחליף בין קצבי הדגימה. (בעזרת לחצנים.)

3. העכבר נטען, כמו ה-MX 5500, אך - ניתן לעבוד עמו בצורה חוטית תוך כדי טעינה.

4. קישוריות 2.4Ghz, לעומת Bluetooth - מה מתאים לך יותר? (האם היתה לך בעיה עם אחת מהקישוריות בעבר?)

לפי ביקורות משתמשים ברשת, ה-2.4Ghz פעלה להם בצורה חלקה יותר, אך אני משער שזה תלוי סביבת עבודה.

5. לא משמעותי מדי, אך - ישנו כפתור "סמוי", שהוא נחמד מאוד למען האמת, וגם ההחלפה בין גלילה ארוכה וקצרה היא נוחה יותר - בעזרת כפתור.

זהו, בערך. במקרה שתהיה לך שאלה מסויימת, אשמח לענות. :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לשניכם על התגובות.

אני משתמש שנים כבר בסט של לוג'יטק שהוא ב2.4GHZ (הCordless desktop שהעכבר זה MX700 אופטי והמקלדת סתם רשום עליה Cordless Keyboard ) ומעולם לא נתקלתי בבעיות.

ענית לי על די הרבה סוגיות בנוגע לWAVE PRO .

רק רציתי לדעת איך העכבר שלו ,הMX1100 , הוא באמת "כבד" כמו שeliil1 ציין? העכבר שיש לי כרגע מצוייד בשתי סוללות AA נטענות ככה שאם זה רוב המשקל אז אין לי בעיה עם זה (אני בחור שרירי... :) ).

פורסם

תראה זה שזה כבד לא אומר שצריך להיות שרירן כדי להזיז את העכבר חחח פשוט יחסית הוא כדול כזה בנפח וכבד. אבל לא ארוך כך שאם היד שלך גדולה הוא לא יהיה ממש מתאים. לפי פי מה שקראתי ברשת המשקל שלו עם שתי סוללות AA הוא 5.55 OUNCES או משהו כזה..

בעיקרון אני למשל אוהב כאלה עכברים

פורסם

הMX1100 יותר נוח מהרבולושן לדעתי, מה שכן מבין 2 הסטים אהבתי יותר את המקלדת של הMX5500, למרות שתכלס המסך הזה לא כזה שימושי, אחרי חודש שהיה לי את המקלדת כבר מצאתי את עצמי לא משתמש בו חוץ מלמחשבון..

פורסם

המקלדת של MX5500 לא נוחה בכלל,כאילו היא סתם מקלדת סטנדרטית ישנה כזאת, וגם מכוערת רצח (לטעמי),פשוט שמו לה כל מיני דברים שת'כלס לא שימושיים וסתם מעלים את המחיר שלה. וכבעל המקלדת WAVE אני יכול להגיד שהיא נורא נוחה (אבל צריך קצת זמן להתרגל אליה בגלל הצורה שלה ) וגם יפה יותר (כמובן שוב,לטעמי) ,ויש לך בה כל מה שצריך,כולל כפתורי מדיה וכפתורי מצלמה,נגן,זום,החלפת חלונות...

לגבי העכבר,תלך לחנות הקרובה אליך ותבקש לראות את העכבר מקרוב כך שתדע איך הוא מבחינת גודל וגם מבחינת נוחות השימוש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם.

אני בהחלט אלך לבדוק איפשהו את העכבר והמקלדת כדי לראות בעצמי אבל בהחלט אני נוטה לכיוון הWave Pro כרגע יותר מהMX5500

פורסם

אם כבר מדברים על זה, מישהו יודע אם ניתן לקנות איפשהו את המקלדת של ה-Wave Pro בנפרד מהעכבר? (יש לי כבר עכבר Vx Revolution שאני מרוצה ממנו, ואני רוצה מקלדת. מתאמים לא מפריעים לי כי הם מחוברים ממילא לרכזת של המסך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים