עבור לתוכן

המלצה למצלמת וידאו בפורמט MPG ב + 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון?

2000+

אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?

הכל

האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב?

לא צילום שדורש מאקרו או זום מטורף.

למיטב הבנתי שאר השאלות מתמקדות במצלמות סטילס, כך שאעבור לפרטים הרלוונטים:

מה שחשוב לי זה צילום ע"ג כ. זיכרון בפורמט MPG כך שאין צורך להמיר אחרי שפותחים את הקובץ במחשב (מצוין לתוכנות עריכת וידאו), ורזולוציה אני לא חושב שבתקציב הזה יש HD אז רזולוציה של 720X480 תספיק.

אשמח לשמוע איזה דגם נראה לכם מתאים ומשווק בארץ. תודה.

פורסם

הדגם לא חדש כל כך אבל מוציא תוצאות ממש נחמדות Panasonic SDR-H280 מבוסס דיסק קשיח.

3CCD, זום אופטי 10X, מייצב תמונה אופטי, דיסק קשיח 30GB... תקרא ביקורות עליה ברשת לא חסר.

אגב, בתקציב שלך יש דווקא מצלמת HD טובה מאוד של סאניו HD1000 אבל מבוססת כרטיסי זיכרון, מה שאומר שאתה צריך לקנות כ.זיכרון של 8GB לפחות בשביל לצלם שעה ומשהו באיכות מקסימלית, הסאניו גם לא חדשה יצאה איפשהו בשנה שעברה אבל עדיין דגם טוב.

פורסם
  • מחבר

עושה רושם שהסניו ממש טובה. אין לי צורך בזיכרון גדולה כל כך. כרטיס של 8 ג'יגה יספיק ועולה פחות מ 200 ש"ח ומקסימום אפשר לקנות עוד אחד. גם עם כ. זיכרון אפשר להסתדר גם אם המצלמה לא לידי.

הנה קישור לסרטון שמצאתי של הסניו HD1000

http://mihd.net/axu3cf

הוא הוקטן לרזולוציה של 720P כדי שמחשבים סטנדרטים יוכלו לנגן אותו. פשוט מושלם.

לפי מה ששמתי לב (תקן אותי אם אני טועה) היתרון היחיד של ה HD1000 על ה HD700 היא רק הרזולוציה שהיא לא FULL HD, וה HD700 זול בבערך 1000 ש"ח. בנוסף, ל HD700 מצלמת סטילס 7MP, וכמו שהזכרת על הפנסוניק - זום אופטי X10, מייצב תמונה.

בקיצור, נראה לי אני אלך על ה HD700.

תודה על העזרה.

פורסם

אגב ה-HD1000 מגיעה גם ל-8 או ל-10 מליון פיקסלים למרות שצויין שהיא רק 4 מליון, יש לה גם חיישן מסוג CMOS ולא CCD שאמור לתת תמונה פחות רועשת בתנאי תאורה חשוכים יותר והוא גם גדול יותר, אם כבר הייתי בעצמי הולך על הסניו רק בגלל החיישן כי לי רעשים מאוד מפריע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים