פורסם 2009 באפריל 716 שנים שלום ,יש לי לוח GIGABYTE GA-G31M-ES2L וקירור AC למעבד 5200בביוס ראיתי שהמאוורר עובד על 2000RPM בעוצמה חזקה מאוד שקצת מפריעה מבחינת הרעש . המעבד לא מתאמץ יתר על המידה כי אני עולה לשולחן עבודה ומפעיל נגן ווינאמפ וזהו. הטמפ' גם לא גבוהותאיך אני מוריד את עוצמת המהירות של המאוורר ? זה תלוי בגירסת הביוס או בלו האם או בדגם הקירור ? בביוס נכנסתי לכל האפשרוות , כולל PC HEALTH ובשום מקום אין אפשרות לשנות עוצמת המאוורר (ניתן רק לצפות במהירות הקיימת) וגם בתוכנתSPEEDFAN אני בכלל לא רואה את המאוורר של המעבד מוגדר (עברתי שלב שלב לפי הסטיקי על התוכנה כאן בפורום) מוזר..או שהלוח הזה בכלל לא תומך או הביוס שלו או שעדיף לי כבר לקנות קירור אחר (והאם זה יפתח לי את האפשרות לשנות את המהירות בביוס) ?
פורסם 2009 באפריל 716 שנים כנס לביוס, תלחץ Ctrl + F1, כנס ל Pc Health, אפשרות אחרונה שתיהיה Auto (אם אין אז Disabled).
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר כנס לביוס, תלחץ Ctrl + F1, כנס ל Pc Health, אפשרות אחרונה שתיהיה Auto (אם אין אז Disabled).ראיתי שציינו את האופצ' הזאת בביוסים של GB , אבל גם כשעאני שם על DISABLED , עדיין לא רואה שינוי במהירות המאוורר בביוס וגם שומעים את המאוורר עדיין פועל במהירות גבוהה מאוד.בדקתי כשהדלת צד פתוחה..איפה הבעיה ? בביוס , לוח אם או בקירור עצמו ? איזה רכיב מהם בעצם הוא אחראי על ווסת המהירות ?
פורסם 2009 באפריל 816 שנים איזה קירור יש לך בדיוק ? שכן יש אפשרות שהRPM של המאוורר קבוע ולא ניתן לשליטה..
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אם יש לך אפשרות לפתוח את המארז, תבדוק שהכבל של המאורר בעל 4 גידים והוא מחובר ל CPU_FAN (מעל הזכרונות).
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר אם יש לך אפשרות לפתוח את המארז, תבדוק שהכבל של המאורר בעל 4 גידים והוא מחובר ל CPU_FAN (מעל הזכרונות).הוא מחובר לCPU FAN שם יש 4 חיבורים , אבל הכבל של המאוור הוא רק בעל 3 חיבורים איזה קירור יש לך בדיוק ? שכן יש אפשרות שהRPM של המאוורר קבוע ולא ניתן לשליטה..SYTHE סמוראיזה קשור לתמיכה של הקירור או בביוס ? ייתכן וצריך עידכון ביוס ?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים לא מדויק..אי אפשר לשלוט עליו בעזרת PWM אבל לא חסר מאווררים נשלטים בעלי 3 פינים (שוב לא לפי PWM)..פותח התרד יש לך את הדגם הזה ?http://www.scythe-usa.com/product/cpu/005/samuraiz_detail.htmlאם כן כמו שאתה רואה המאוורר שלו קבוע על 2000RPM..
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים ברוב לוחות האם יש אפשרות לשליטה לפי טמפ'/PWM וכו..אבל זה לא כזה משנה אם המאוורר לא ניתן לשליטה.. ;D
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מחבר לא מדויק..אי אפשר לשלוט עליו בעזרת PWM אבל לא חסר מאווררים נשלטים בעלי 3 פינים (שוב לא לפי PWM)..פותח התרד יש לך את הדגם הזה ?http://www.scythe-usa.com/product/cpu/005/samuraiz_detail.htmlאם כן כמו שאתה רואה המאוורר שלו קבוע על 2000RPM..כן הדגם הזה . בטעות רשמתי AC שיש לי במחשב אחר .איך מורידים את הזימזום המעצבן של המאוור הזה ? עובד על 2000RPM כמו שציינת ובקישור גם כתוב Noise Level: 23.5 dbA 23.5 ?? מתיימר להיות שקט מאוד אבל במהירות הטבעית שלו והקבועה שלו הוא מזמזם..אני שומע את זה גם מחוץ למארז . במחשב אחר שש לי עם קירור AC ALPHINE לא שומעים כלום למרות שה-AC עם יותר דציבלים במבחנים..מוזר .מישהו נתקל בקירור הזה? יש טעם בכלל להתאמץ וללכת לחנת שרחוקה ממני ולבקש שיבדקו (מן הסתם יגידו בטח שזה טבעי) או שעדיף כבר זרוק אותו (עם ה-100 שקל שהוא עלה..) והחליף לאחד אחר ? אני מתחיל לאבד אמון בביקורות ברשת .אם עליו כתוב גם באתר שלהם וגם במבחן שראיתי ,שהוא שקט מאוד..שקט הוא לא..
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים כמו שאתה רואה הקירור לא נשלט..אם אתה רוצה אתה יכול לרכוש מאוורר אחר ולהתקין עליו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.