עבור לתוכן

מחפש ספק בגודל MATX למחשב HTPC

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך ספק למארז הבא: AVC-M1 שבו נכנס רק מיקרו ATX

המפרט:

רוב הסיכוי שאני ילך על AMD 4 ליבות ולוח בהתאם, המעבד צורך 125W עד כמה שאני זוכר.

כמובן כרטיס מסך באזור ה 600 ש"ח GTS250 או 9800GT ודומיהם.

למיטב הבנתי אני צריך 400-500W.

לאחר חיפוש בזאפ הכי הרבה שמצאתי זה 300W שעולה כמה מאות טובים.

אין בארץ אין את האפשרות לרכוש אני יפנה לEBAY אבל אשמח קודם כול לראות אולי יש חנויות שמוכרות ואני לא מכיר.

בתודה לעוזרים

פורסם

1- אני בספק שתוכל להכניס בכלל GTS250 או 9800GT וכו' למארז הזה. מאוד בספק.

2- אין ספקי מיקרו ATX נורמליים בארץ, אפילו של 100-200 וואט, שלא נדבר בכלל על 400-500

3- מערכת שכזו תיחנק לך מחום במארז כזה. ממש לא מומלץ.

פורסם
  • מחבר

במספר מאמרים שקראתי באינטרנט בארץ ובחול טענו שאין בעיה להכניס כרטיסי ATX רגילים במארז בגלל שהוא מאוד גבוה.

אם אין בארץ ספקים שמתאימים לי אנ ייחפש באייביי, מחר אני יעלה מספר קישורים להתייעצות.

יש עוד מישהוא שמסכים עם הנושא של החום במארז?

כמובן שאני ישדרג את הקרור, חשבתי על FREEZER 7 PRO

מצאתי 2 ספקים מתאימים

אחד שנקרא SFX והוא 400W (אין לי קישור)

השני נקרא דלתא

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DPS-300AB-9&cart=12391860171740753〈=heb

עריכה:

מצאתי בפלונטר מספק ספקים מתאימים

http://www.plonter.co.il/products_results3.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&eqdivisiondatarq=ספקי כח&wakey_wordsdatarq=MATX&max=50&cart=12391860171740753&sortitems=0

האם יש שמה משהוא טוב ושיוכל להחזיק, ראיתי גם 500W השאלה אם זה 500W אמיתי או סתם..

פורסם

SFX זה לא מיקרו ATX, זה FLEX ATX.

ה ABPOWER האלו זה דרעק, יש לי אחד כזה על השולחן (גם של "500 וואט", זה למעשה 250) שעלה לי 100 שקל, אני לא יודע למה זה כ"כ יקר שם

בנוסף, הוא התחיל להתחרפן אחרי שבוע.

לגבי העניין של הכרטיס- אני מתכוון מבחינת אורך, לא גובה. לדעתי, הוא יתקע לך בכלוב של הדיסקים, וחיבור המתח יהיה לא נגיש.

הדלתא מצוין, אבל זה 300W, ולא מספיק בכל.

פורסם
  • מחבר

מי היה מאמין שהספק יהיה החלק הבעייתי.

כתוצאה מכך אני פונה למחשב עם 2 ליבות בלבד, לאחר שימוש במספר מחשבונים עם חישוב של C2D למניהם יוצא לי צורך ב 200 ואט בלבד.

פלוס לוח רגיל, וכרטיס מסך 4670 שהוא לא צרכן גדול.

ולכן אני ילך על הדלתא שהוא 300, נקווה שהוא יצליח להחזיק.

פורסם

כפול ליבה ו 4670 יחזיק כמו גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים