פורסם 2003 ביולי 2822 שנים שלום לכולםלפני כמה ימים לצערי הלך לעלמו הכרטיס מסך שלי asus geforce 4 4400 128כנראה חשמל סטטיעכשיו נגמרה לי האחריות והחנו תלא מחלפיה לי אותו יש מקום פה בארץ הקטנה שלנו שיכולים לבדוק אותוהכרטיס עובד אבל הוא לא מריץ לי גרפיקה סרטים ויש קווים מוזרים על כול המסך
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר הם לא לוקחים את זה הם אמרו שלו שווה לי כי הם ישלחו את זה לחולאין משהו בארץ
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים אתה יכול לבדוק אותו במחשב אחר.לתקן דברים כאלו אי אפשר בכל מקרה, ככה שאם הוא דפוק אין מה לעשות.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים אין מצב שאין אחריות על כרטיסי אסוס יש אחריות של 3 שניםקנית את זה לפני יותר מ3 שנים?
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים אני ממליץ לך ליצור קשר עם חברת לייגד, היבואנית הרשמית (היא ומידיקום)רק שמידי קום לא יענו לך לטלפון אם אין לך מספר 1-800 ;D אין לך משהו אחר לעשות וסביר להניח שהיבואן יתן לך חדש פשוט... אם לא עברו 3 שניםאהה.. ותתקשר לחנות שממנה את הכרטיס ושאל ממי היא היא קונה אסוס, לייגד או מידיקום ואז תגיד ביי ביי טמבלים
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים זה לא בעיה לדעת מי היבואן, כי אם זה ליגד(וכדאי שתקווה לכך) הם מסמנים את כל החלקים שלהם עם מדבקה ברורה שכתוב עליה LIGAD.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מחבר חברה יש לי את הכרטיס בדיוק שנה וחודש אז החברה או יותר נכון החנות לא מוכנה להחליף לייש לי asus geforce 4 ti4400 128והאם אתה יודעים איזה יבואן זה ואיפה הם בארץ ואיך אני משיג אותם
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים או ליגד או מידיקום, חפש מדבקה אם יש עליו.הטלפון של מידיקום זה 03-9514537 אני חושב.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר חברה איפה רואים את המדבקה הזאות מאחורה או מקדימהוהם להוציא את המדבקה של האחריותטגם שאלתי את החנות שקניתי ממנה ודרך אגב זה kspוהם אמרו לי שהם היבואן הראשי של הכרטיס הם מיבים את מחול אין להם שום יבואן האם זה יכול להיות
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים יבואן ראשי בטוח שלא, אבל אולי הם יבואנים. מהמחירים שלהם אפשר רק להסיק שהם קונים ציוד סוג ב' ולכן בטח האחריות הבלתי מספקת.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים באתר של אסוס:All ASUS VGA cards purchased after January 1st, 2001 will carry 3 year standard warranty services worldwide. One year limited warranty is given for purchase made prior to 2001.תשלח להם אימייל ותשאל למי לפנות בארץ
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים מחבר מישהו יודע מה האימיל שלהם וגם אם יש למישהו תמונה של המדבקה של אחד היבואנים בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.