פורסם 2003 ביולי 2822 שנים כמה שיותר נמוך כמובן אם תגיד איזה קירור יש לך יוכלו לאמר לך אם המעבד שלך בתחום הנורמלי או נמוך או גבוה
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים 45-50 מעלות ללא OC למעבדי פלומינו..כמובן שכמה שיותר נמוך ככה יותר טוב למעבד..
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר כן קניתי לאחרונה את הולקנו 11+ ומרחתי כמו שצריך את המשחה יכול להיות בגלל שהמארז פתוח ויש מולו את המסך וכול החום נדפס שםאין לי שום איורר שום מאוור רק אח שמוציא מאחורה
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים יכול להיות שהקריאת ביוס של הטמפ' שלך לא טובה היה לי נסיון עם שניי לוחות של אסוס כמו שיש לך במפרט והמד טמפ' שם היה דפוק.כך שאתה יכול לבדוק במדוייק רק עם חיישן חיצוני.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים איך הייתה הטמפרטורה לפני החלפת היט-סינק? אם אין שיפור או זה יותר גרוע עכשיו זאת אומרת שלא שמת אותו טובסיבות אפשריות: יותר מדי משחה טרמית לא מספיק משחה טרמית לא תפוס כמו שצריך וכו' וכו'עוד משהו איפה אתה גר האם יש מזגן בחדר וכאלה (אי אפשר לצפות ממחשב באילת בלי מיזוג לפעול כמו מחשב בגולן עם מיזוג)
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר הטמפ לפני היתה 70 מעלות ואחרי שקניתי את הגוף החדש זה הוריד לי 59 אם מארז פתוח מתי שהוא סגור זה על 63 מעלותאין לי מזגן בחדר ואני גר בחיפהומשחה בסדר גמור וזה יושב טובזה נראה לי בעיה של איורור
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים אחי יש לי Thoroughbred ATHLON XP 2000+ על אוברקלוק עם מאורר ג'נרי ומארז פתוח והמחשב בתוך כוך לא נורמלי אין לי שם אוויר לנשימה והוא לא עובר לי את ה45 מעלות שהוא סגור הוא מגיע מקסימום ל60 ואני עם מאורר והיטסינק ג'נרי ואין לי שום אורור במארז שום דבר שום מאורר במארז לא מקדימה ולא מאחורה ואין לי יותר מ60 שהוא פתוח ! אז איך אתה מסביר את זה !?!?!זאת בעית אורור אבל בעיה רצינית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.