פורסם 2003 ביולי 2822 שנים קיבלתי היום את המחשב החדש : epox 8rda3R9700 pro Herculesamd 2800geil dragon ultra 512 daul channelantec 400wהרכבתי את המחשב , והכל נראה בסדר שאני מנסה להדליק , הוא פשוט לא נדלקניסיתי לנסות לשנות את החיבורים של הלד והסוויטשוזה לא עזר.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים תבדוק שכל הכבלים של החשמל מחוברים כמו שצריך,ושבאמת הכבלים של ההדלקה מחוברים לאן שהם צריכים להיות.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים תגדיר יותר טוב "לא נדלק"יש הרבה אפשרויות - כלום לא נדלק, כלומר, המאוור של הספק כח לא מתחיל לזוז.הספק כן מקבל מתח, המאווררים כן מתחילים לזוז אבל המחשב לא מגיב - ההארדיסקים לא עושים רעש ואין צפצופים וכו'.המחשב נדלק, הכל מתקדם,ף רעשים וצפצופים, אבל אין מסך.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר כלום לא נדלק..הספק עושה מין רעש שאני מכבה אותו..אז אני משער שהוא מקבל חשמלפשוט אין תגובה ללחציה על הכפתור ההדלקה
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים קשה לדעת... יש לך אולי עוד פרטים?אתה הרכבת אותו? בדקת שבאמת הכל מחובר פיקס?בדקת שהספק מחובר ללוח כמו שצריך? שהחיבורים על הלוח הם כמו שצריך? ששום דבר לא נוגע בשום דבר אחר ולא מקצר משהו?
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים כלום לא נדלק..הספק עושה מין רעש שאני מכבה אותו..אז אני משער שהוא מקבל חשמלפשוט אין תגובה ללחציה על הכפתור ההדלקהלא חיברת נכון או שנשרף לך הספק או אחד החלקים האחרים.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים אני רציני,את הכבל שמתחבר ללוח אם תהדק חזק יותר.בשביל לבדוק אם הספק עובד קח מולטי מטר ליציאות(לא לכניסה!)
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר כאשר אני מחבר את החיבורים של הכפתורים\מנורות לא נכון ללוח אם אני יכול לשרף חלקים בו?
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים הספק עובד?? תבדוק שהמאוורר בספק עובד!, ואין לך איזה לד על הלוח שאמור להגיד אם הוא מקבל חשמל ??וחיבור לא נכון של הסוויטצ'ים לא נראה לי אמור לגרום לנזק כלשהו..רק תגיד כשאתה מדליק את המחשב הספק נדלק ?? אולי לא חיברת נכון את הסוויטצ', ממש קשה להבין אותך, תגיד בדיוק מה קורה שם..
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים כאשר אני מחבר את החיבורים של הכפתורים\מנורות לא נכון ללוח אם אני יכול לשרף חלקים בו?לא נראה לי.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים יכול להיות שמשהו בחוטים של כפתור ההדלקה לא בסדר...נסה לפרק את שניהם ולחכך אותם אחד בשני על מנת להדליק את המחשב...
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים לא ניגרם שום נזק אם מחברים את החיבורים למקום הלא נכון.בוא תיראה מה תעשה תיקח את הכפתור של ההדלקה ותחבר אותו בכל האפשרויות שיש. ובכל אפשרות תנסה להפעיל.לא עובד נסה גם עם הכפתור של הריסט.לא עובד תבדוק את החיבורים של המחשב ואם בכלל הספק עובד.ותבדוק שבמקרה הספק לא על 115.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים אם הספק היה על 115, אז היתה רואה כבר ת'רד:"לא!!!! קניתי מחשב חדש וכולו נשרף! מה עושים?!!"L ;DL
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים 1.על חלק מהספקים יש לחצן on/off ... 2.אם אין מתח מהספק והמאוורר שלו לא עובד: א. הספק לא תקין ב. לא חיברת אותו נכון למקום הנכון בלוח יש לך מחשב אחר ? כך את הספק שלו לניסיון. כלום לא עובד ? תחזיר את החלקים לחנות שהם יבדקו איפה הבעיה השלב הראשון שהייתה צריך לעשות זה לעשות את מה שכתוב מתחת לתמונה שלי, כך לומדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.