עבור לתוכן

צריך עזרה - כרטיס זיכרון או כבל להעברת מידע של דיסק קשיח ל-360

Featured Replies

פורסם

הי חברה,

אז ככה, קניתי הרד דיסק של 60 ג'יגה שפורק מקונסולה חדשה עבורי ,כך שלא מגיע איתו כבל העברת נתונים, היה לי 20 ג'יגה. יש לי הרבה שמירות שאני צריך להעביר, כמה פרופילים וכמה DLC שאני יכול לוותר אבל מעדיף להעביר. מיקרוסופט "הנחמדים" חייבים לעשות הכל קשה ומכאן שישנן רק שתי אופציות להעברה של נתונים אלו כמוזכר בנושא, למה ש-Disk on Key, שדרך אגב האקס בוקס מכיר ויכול לקרוא מידע ממנו, יעבוד ??? !!! פשוט מניאקים ... אבל זה מה יש.

יש כאן מישהו שיכול להשאיל לי כרטיס זיכרון ל-360? או אולי את הכבל המדובר שיודע להעביר מידע מדיסק קשיח לדיסק קשיח?

אני גר בת"א ופתוח להצעות בנושא ... או אולי למישהו יש פיתרון אחר?

תודה

פורסם

אני חושב שאחי פשוט יהיה לסדר את זה בחנות קונסולות שמבינה בנושא

אולי יעלה קצת כסף אבל גם כבל יעלה כסף

פורסם
  • מחבר

עדיין לא מצאתי חנות שיכולה לעזור, ותאמין לי שניסיתי. מצד שני אני לא מוכן לקבל עזרה מכל חנות קיקיונית שלא בהכרח יודעת מה היא עושה, אם מישהו יקלקל לי את השמירות, אז זה לא ממש עוזר בלשון המעטה.

בנוגע לכסף, כמו שאמרתי מעלה, אני פתוח להצעות

פורסם

בהנחה שיש לך חיבורי SATA במחשב הכי פשוט יהיה לפרק את הכוננים הקשיחים של ה 360 מהמארזים שלהם

(מברג טרוקס קטן או מברג שענים ואתה מסודר) לחבר בו זמנית למחשב ולהישתמש ב Xplorer360 בכדי להעביר בניהם מידע.

פורסם
  • מחבר

איזה גירסה של xplorer אתה יודע? חיפשתי ברשת, היחיד שאני מוצא הוא מאמצע 2007

יש לי ערכת מברגי טורקס אבל היא גדולה מדי :\ אפילו ה-T9 גדול מדי

פורסם

אני מציע שתוריד את הגרסה האחרונה מ xbins. מספר חיפושים בגוגל העלו דרכים לעשות את מה שאתה מחפש.

בקשר למברג הוא אכן קטן יותר אבל זמין בכל סניף של ACE/HOME.

פורסם
  • מחבר

יש לי הרבה שאלות בעניין, יש לך ניסיון בזה? לשאול כאן או בפרטי?

עריכה: עשיתי קצת חפירה בעניין ועושה רושם שזה עניין בעייתי, כאמור $M חייבים לסבך הכל ואפשר להרוס את המידע על הדיסק הקשיח די בקלות. אלא אם יש לך ניסיון בעניין ואתה יכול להדריך אותי, נראה לי שאני אחזור לשתי האופציות שרשמתי מעלה.

עריכה 2: יש מברגי טורקס ואני הולך לנסות,ה-Homebrew בעניין די מדהימים ומיקרוסופט הם קבוצת חארות!

עריכה 3: whohaaaaa תודה Bagheera, איתגרת אותי ועכשיו נראה שהצלחתי, והכל עובד כראוי (עדיין תחת בדיקה). השלב הבא, לייצר 120 ג'יגה לבד ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים