עבור לתוכן

הכרטיס קול מזוהה בצורה לא נכונה

Featured Replies

פורסם

במקום לכתוב שהכרטיס קול במאפיינים הוא SoundBlaster Audigy 2 Platinum או Audigy2

הוא מזהה אותו כSB Audigy Audio [C000] וזה נורא מרגיז אפילו הsisoftsandra אומרת שהכרטיס קול הראשי

שזה Audigy2 Platinum שמזוהה כמו שאמרתי מסוגל למקסימום של 16bit/48Khz וזה לא נכון...הכרטיס מסוגל ל24/192

והכרטיס מקורי מהקופסה אני התקנתי אותו בעצמי כתוב עליו Audigy2 והכל ויש את הפאנל...

העם ככה המחשב צריך לזהות את הכרטיס?

פורסם

העם ככה המחשב צריך לזהות את הכרטיס?

ממש לא,

הפתרון היחיד הוא שתמחוק את הדרייברים הקיימים ותתקין אותם מחדש,

1) תתקין את הדיסק אם הדרייברים שקיבלת אם הכרטיס.

2) תעשה סריקת עידכונים מפה.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול להסיר הכל ולהיות בטוח שהסרתי את הכל לפני שאני מתקין מחדש?

פורסם

אתה מוחק את הדרייברים מה"הוספה/הסרה" של תוכנות בלוח הבקרה ואז אתה מוחק אותו ממנהל ההתקנים שבמאפייני המערכת

פורסם

אתה מוחק את הדרייברים מה"הוספה/הסרה" של תוכנות בלוח הבקרה ואז אתה מוחק אותו ממנהל ההתקנים שבמאפייני המערכת

ממש אין צורך ברגע שאתה מוחק את ההתקנות של הCreative מהAdd/Remove זה מוחק אותם גם מהDevice Manager.

פורסם

זה ממש לא נכון.

המחשב יכול לזהות שהכרטיס מותקן על לוח האם אבל הוא לא יוכל להשתמש בו בלי הדרייברים שלו.

לכן מומלץ (על ידי ;D) לעשות את מה שכתבתי למעלה... זה גם ככה לא כזה מסובך

פורסם

זה ממש לא נכון.

המחשב יכול לזהות שהכרטיס מותקן על לוח האם אבל הוא לא יוכל להשתמש בו בלי הדרייברים שלו.

לכן מומלץ (על ידי ;D) לעשות את מה שכתבתי למעלה... זה גם ככה לא כזה מסובך

זה הכן מומלץ אבל אתה לא צריך לעשות את זה,

ברגע שאתה עושה Remove לדרייברים+התוכנות של Creative זה מוחק לך את כל הדברים הקשורים לכרטיס בין היתר גם את הדרייברים של הכרטיס (אחרי מחיקה של כל הדרייברים של הCreative מהAdd/Remove + Restart לא יהיה שום זכר לכרטיס הנ"ל).

נ.ב

תנסה תראה........

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שיש לי במחשב על הלוח AC97 וכמובן שהסרתי אותו מההתקנים של ווינדוס אבל הXP כל פעם מתקין אותו מחדש אז ביטלתי את הפעילות שלו, יש דרך שבה אני יכול למחוק אותו לגמרי מהמערכת לבטל את הפעילות שלו כאילו שהוא לא קיים והAudigy2 הוא הכרטיס היחידי במחשב?

פורסם
  • מחבר

טוב מחקתי את הדרייברים בצורה מסודרת והתקנתי אותם מחדש מהדיסק ועדיין הווינדוס מזהה את הכרטיס קול בצורה כזאת...

בעע מה עושים?

עכשיו אני גם בא לעדכן הוא אומר לי

No Creative product was found

זה ממש מרגיז.

פורסם

העניין הוא שיש לי במחשב על הלוח AC97 וכמובן שהסרתי אותו מההתקנים של ווינדוס אבל הXP כל פעם מתקין אותו מחדש אז ביטלתי את הפעילות שלו, יש דרך שבה אני יכול למחוק אותו לגמרי מהמערכת לבטל את הפעילות שלו כאילו שהוא לא קיים והAudigy2 הוא הכרטיס היחידי במחשב?

הדרך האחת והיחידה היא לעשות לו Disable בביוס.

פורסם
  • מחבר

הא מצויין מצאתי את זה, כן עכשיו זה כאילו הוא הסיר אותו לגמרי...

זה מעולה גם בזמן שחיטטי שם מצאתי אופציות נחמדות מאוד לשליטה בדברים מעניינים אפשרויות לשיפור ביצועים בדברים שונים

נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים