פורסם 2003 ביולי 2822 שנים במקום לכתוב שהכרטיס קול במאפיינים הוא SoundBlaster Audigy 2 Platinum או Audigy2הוא מזהה אותו כSB Audigy Audio [C000] וזה נורא מרגיז אפילו הsisoftsandra אומרת שהכרטיס קול הראשישזה Audigy2 Platinum שמזוהה כמו שאמרתי מסוגל למקסימום של 16bit/48Khz וזה לא נכון...הכרטיס מסוגל ל24/192והכרטיס מקורי מהקופסה אני התקנתי אותו בעצמי כתוב עליו Audigy2 והכל ויש את הפאנל...העם ככה המחשב צריך לזהות את הכרטיס?
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים העם ככה המחשב צריך לזהות את הכרטיס?ממש לא,הפתרון היחיד הוא שתמחוק את הדרייברים הקיימים ותתקין אותם מחדש,1) תתקין את הדיסק אם הדרייברים שקיבלת אם הכרטיס.2) תעשה סריקת עידכונים מפה.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר איך אני יכול להסיר הכל ולהיות בטוח שהסרתי את הכל לפני שאני מתקין מחדש?
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים אתה מוחק את הדרייברים מה"הוספה/הסרה" של תוכנות בלוח הבקרה ואז אתה מוחק אותו ממנהל ההתקנים שבמאפייני המערכת
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים אתה מוחק את הדרייברים מה"הוספה/הסרה" של תוכנות בלוח הבקרה ואז אתה מוחק אותו ממנהל ההתקנים שבמאפייני המערכתממש אין צורך ברגע שאתה מוחק את ההתקנות של הCreative מהAdd/Remove זה מוחק אותם גם מהDevice Manager.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים זה ממש לא נכון.המחשב יכול לזהות שהכרטיס מותקן על לוח האם אבל הוא לא יוכל להשתמש בו בלי הדרייברים שלו.לכן מומלץ (על ידי ;D) לעשות את מה שכתבתי למעלה... זה גם ככה לא כזה מסובך
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים זה ממש לא נכון.המחשב יכול לזהות שהכרטיס מותקן על לוח האם אבל הוא לא יוכל להשתמש בו בלי הדרייברים שלו.לכן מומלץ (על ידי ;D) לעשות את מה שכתבתי למעלה... זה גם ככה לא כזה מסובךזה הכן מומלץ אבל אתה לא צריך לעשות את זה,ברגע שאתה עושה Remove לדרייברים+התוכנות של Creative זה מוחק לך את כל הדברים הקשורים לכרטיס בין היתר גם את הדרייברים של הכרטיס (אחרי מחיקה של כל הדרייברים של הCreative מהAdd/Remove + Restart לא יהיה שום זכר לכרטיס הנ"ל).נ.ב תנסה תראה........
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר העניין הוא שיש לי במחשב על הלוח AC97 וכמובן שהסרתי אותו מההתקנים של ווינדוס אבל הXP כל פעם מתקין אותו מחדש אז ביטלתי את הפעילות שלו, יש דרך שבה אני יכול למחוק אותו לגמרי מהמערכת לבטל את הפעילות שלו כאילו שהוא לא קיים והAudigy2 הוא הכרטיס היחידי במחשב?
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר טוב מחקתי את הדרייברים בצורה מסודרת והתקנתי אותם מחדש מהדיסק ועדיין הווינדוס מזהה את הכרטיס קול בצורה כזאת...בעע מה עושים?עכשיו אני גם בא לעדכן הוא אומר ליNo Creative product was foundזה ממש מרגיז.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים העניין הוא שיש לי במחשב על הלוח AC97 וכמובן שהסרתי אותו מההתקנים של ווינדוס אבל הXP כל פעם מתקין אותו מחדש אז ביטלתי את הפעילות שלו, יש דרך שבה אני יכול למחוק אותו לגמרי מהמערכת לבטל את הפעילות שלו כאילו שהוא לא קיים והAudigy2 הוא הכרטיס היחידי במחשב?הדרך האחת והיחידה היא לעשות לו Disable בביוס.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר הא מצויין מצאתי את זה, כן עכשיו זה כאילו הוא הסיר אותו לגמרי...זה מעולה גם בזמן שחיטטי שם מצאתי אופציות נחמדות מאוד לשליטה בדברים מעניינים אפשרויות לשיפור ביצועים בדברים שוניםנחמד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.