עבור לתוכן

יציאת HDMI מובנה בלוחות אם . האם הכרחי לחיבור לטלוויזיה LCD ?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לוח אם למחשב חדש ולא יודע אם לקחת דגם עם כרטיס מסך מובנה ויציאת HDMI בלוח ( אני מתכוון בעתיד לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32 בחדר השינה) .

האם הכרחי חיבור כזה או שאפשר גם לקחת לוח עם יציאת VGA או DVI ולחבר אותו לטלוויזה כזאת וכל העניין של ה-HDMI זה רק לאיכות טובה יותר מחיבור רגיל ? והאם קיים לוח שאינו כולל כרטיס OB אך עם יציאת HDMI ?

פורסם

HDMI לא הכרחי, DVI יתן לך איכות זהה וכנראה שגם VGA

פורסם

רק תוודא שבאמת בטלוויזיה המיועדת קיים חיבור RGB/VGA IN

פורסם

VGA לא ייתן את אותה איכות. במיוחד ב-FULL HD.

אם יש בלוח יציאת HDMI אז יש סיכוי שהיא מעבירה גם קול לטלויזיה.

בשביל שיהיה בלוח חיבור למסך(HDMI או אחר) הוא צריך להכיל כרטיס מסך מובנה.

פורסם

באותה מידה אתה יכול לקחת גם לוח פשוט וכרטיס מסך נפרד, רוב אם לא כל הדגמים של ATI נכון להיום תומכים באפשרות להעביר SOUND דרך HDMI.

השאלה היא למה מיועד המחשב.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה לכולם ..עכשו זה ברור יותר.

באותה מידה אתה יכול לקחת גם לוח פשוט וכרטיס מסך נפרד, רוב אם לא כל הדגמים של ATI נכון להיום תומכים באפשרות להעביר SOUND דרך HDMI.

השאלה היא למה מיועד המחשב.

בשלב זה המחשב יהיהמיועד לאינטרנט גלישה וקצת סרטים במחשב ויחובר למסך 22 סמסונג .

בשלב יותר מאוחר (עוד כשנה) , אני מתכווןלקנות טלוויזיה 32 לחדר ואז לחבר אותה למחשב (כמו שהייתי עושה עם המחשב הקודם עםיציאת SVIDEO והטלוויזיה השמנמנה שלי ) .

1) אני לא יודע בוודאות אם יהיה ניתן בכלל להשיג טלוויזיה חדשה (עוד שנה) עם חיבורים כמו DVI או VGA ..אול ה-HDMI יהיה סטנדרד ולא תהיה תמיכה בחיבורים הישנים

2) לגבי רכישה עכשיו עם כרטס מסך בנפרד , זה ייתכן כמיותר לשימושים שלי כעת ותמיד יהיה אפשר בעתיד להוסיף . השאלה האם יש קשר בין איכות השידור (מבחינת סוג היציאהמהמחשב) לאיכות התמונה שתתקבל בטלוויז הה-LCD) ??

3) קיימים כרטיסי מסך (לא OB)? שיש להם יצת HDMI ? של נוויידה או ATI

פורסם

VGA לא ייתן את אותה איכות. במיוחד ב-FULL HD.

הסיכוי שיש לו טלויזית 32 אינץ' ברזולוציה של FHD הוא בערך כמו הסיכוי שתיפול עלי פרה עכשיו ;)

לפותח הדיון:

1. גם אם לא תשיג בעתיד הקרוב טלויזיה עם DVI (ואני בטוח שכן), יש מתאמים מ-DVI ל-HDMI.

2. מן הסתם, יש קשר. התשובה המדויקת יותר תלויה במקרה הספציפי שלך, אתה יכול לשאול בפורום קולנוע ביתי בשביל זה.

3. כן. וכמו שאמרתי, יש גם מתאמים לדברים האלה.

פורסם

הסיכוי שיש לו טלויזית 32 אינץ' ברזולוציה של FHD הוא בערך כמו הסיכוי שתיפול עלי פרה עכשיו ;)

יש בזה משהו...

ברוב הטלויזיות באמת אין חיבור DVI

אבל לא בעיה להשיג מתאם DVI-HDMI.

פורסם

לפי התקדמות הטכנולוגיה - יש מצב חזק שתיפול עליך פרה בעוד שנה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים