עבור לתוכן

MSI 5600 FX 128 MB

Featured Replies

פורסם

כמה לדעתכם NVIDIA שילמו בשביל מה שטום הרדרוור המליץ כאן -

http://www6.tomshardware.com/graphic/20030714/vga_card_guide-70.html

נראה לכם הגיוני שמכל הכרטיסים שנבחנו פה ( לא מעט... ) הקנייה הכי טובה תמורת הכסף היא FX 5600 ??!!

אני קראתי בעשרות אתרים אחרים שכל סדרת FX 5600 ללא יוצא מן הכלל הם כרטיסים בינוניים מאוד שלא הצליחו להגיע לרמה של 9500 פרו +

9600 פרו שהם מוצאים פחות או יותר באותם מחירים בשוק ( גם בארץ - באזור 1000 - 1200 ש"ח וגם בחו"ל - 200 $ בערך.. )

עובדה לכך היא ש NVIDIA ( יכול להיות שאני טועה... אני לא סגור על זה ) מוציאה את ה 5700 במקום ה 5600...

אז מה יש לכם להגיד על זה ? לפי דעתכם טום הרדוור בחר במלוא הכנות את ה 5600 FX או בעקבות פרסומת טובה וכמה מזומנים שיחזיקו את

האתר עוד כמה שנים טובות...

אשמח לשמוע תגובות מעניינות , יכול להיות שהבעייה נמצאת אצלי??!

ביי.

פורסם

כרטיס מעולה! אין מה לדבר, אני הייתי קונה אותו

אבל הייתה לך טענה של ה5700 המחליף, ויש משהו בדברים שלך, בגלל זה ורק בגלל זה אני תומך בדעה שמשהו שם מסריח ו דפוק לא שה5600 הוא לא טוב שלא תבין אותי לא נכון

פורסם
  • מחבר

GEIL , שלא תבין גם אותי לא נכון... אני גם חושב ש ה 5600 כרטיס טוב אין על זה ויכוח , אבל המחיר שלו יחסית גבוה!!

לדעתי הוא היה צריך להיות ( לפחות בארץ ) זול ב 200 שקל. אם הוא היה עולה בסביבת המחירים של 800 שקל אז הוא היה באמת

קנייה הכי טובה אבל רק בעקבות המחיר אני חושב שהוא לא קנייה טובה... האופציות במחיר הזה מאפשרות לקחת 9600 PRO ולפי

מה שאני ראיתי וקראתי הוא עולה עליו כמעט בכל התחומים ובעיקר באוברקלוק!!

אם אתה שואל אותי אז אני חושב שעדיף לקחת את ה TI 4600 במקומו באותו מחיר ( זה לתומכיי NVIDIA שלא מוכנים לקחת RADEON )

פורסם

השורה האחרונה שלך מתארת אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים