עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד חזק וקל עד 12000

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב נייד קל אבל חזק שיכול להריץ ישומי וידאו (הדמיות רפואיות) ללא בעיה

גודל המסך לא חשוב עדיף גדול יותר מ 12 אינץ אבל קודם כל שיהיה קל

משקל רצוי פחות מ 1.5 ק"ג

לא נדרש זמן סוללה ארוך

יש צורך ביציאת VGA לפחות

לא חייב בלוטות

כונן קשיח 128 ומעלה עדיף כ 200

צריך צורב DVD

אין העדפה לחברה או בעיות אחריות , יקנה באופן רשמי מספק מורשה

על המחשב להיות מסוגל להריץ ישומי דו מימד ותלת מימד רפואיים , יש ככול הנראה עדיפות לכרטיסי קוואדרו של NVIDIA

חשבתי על ה לנובו X301 אבל כרטיס המסך שלו חלש יחסית (כך נראה לי) האם יש מתחרים אחרים שיכולים להיות קלים אך חזקים וגם זולים מזה ?

פורסם

כמעט אין שום מחשב בפחות מ-1.5 ק"ג שיכיל כרטיס מסך נפרד ויתאים לדרישות האלו. בכלל, יש מעט מאד מחשבים של מעל 12.1" בכזה משקל.

באופן כללי, הדרישות שלך מתנגשות שכן מחשבים קלים וקטנים לא מגיעים עם כרטיסי מסך נפרדים.

יש לך כמה אופציות לפשרות:

1. לקנות מחשב 13.3" באיכות חצי-עסקית או צרכנית עם כרטיס מסך נפרד בסיסי ובמשקל של כ-2.2-1.8 ק"ג.

2. לקנות מחשב עסקי באיכות טובה מאד ב-14.1" עם כרטיס מסך נפרד ובמשקל של כ-2.2-2.4 ק"ג.

3. לקנות מחשב קטן וקל מאד ב-12.1"-13.3" עם איכות טובה מאד אבל עם כרטיס מסך מובנה וחלש יחסית.

4. לקנות את ה-Sony Z. מחשב יוצא דופן בכך שהוא נותן מסך 13.1", איכות טובה מהסטנדרט, כרטיס מסך נפרד ומשקל נמוך מאד בחבילה אחת. החסרונות כאן יהיו שהמחשב מאד יקר ביחס לתמורה ואני גם לא בטוחה בכלל מה הולך כרגע בתחום היבוא שלו. היבואן המרכזי של ניידי סוני, לייף, פשט לאחרונה את הרגל להבנתי. למרות כל זאת, הוא היחיד שאני מכירה שבאמת נותן שילוב שמתקרב למה שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

האם ניתן להוסיף כרטיס מסך חזק (דרך חריץ חיצוני ) לכל נייד כמו הלנובו או מחשב אחר דק וקל וכך לקבל גרפיקה טובה יותר ?

איפה מוצאים כרטיסים כאלה ?

פורסם

בלתי אפשרי. יש פתרונות חיצוניים מסורבלים ומוגבלים מאד ביכולתיהם שגם קשים להשגה בשלב זה ואינם ניידים במיוחד.

אז בקיצר - לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים