עבור לתוכן

בעיה עם ה IE כנראה וירוס או שינויים שביצע הוירוס ולא מצליח לתקן אותן. עידכון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אולי מישהו נפגש עם הבעיה הזאת כבר קודם

יש לי כאן מחשב עם ויסטה 32 ומכאן שאני לא יכול לעשות פעולה מסויימת חשובה שהיא הסרה מוחלטת של הדפדפנים.

המחשב מצוייד ב ESET SMART SECURITY חוקי ומעודכן.

עכשיו הבעיה היא כזאת היה וירוס שהצלחתי להסיר אך כנראה לא במלואו או במלואו אך הוא השאיר הגדרות מעצבנות במערכת שאין לי מושג איך לתקן אותן.

ועכשיו לעניין ה IE לא תמיד מגיע לאן שהוא צריך להגיע לפעמים הוא נותן הודעת שגיאה של INSECURE BROWSING ERROR, לפעמים הוא לוקח אותי למקומות לא ברורים ולפעמים הוא עובד תקין.

הדברים שנעשו עד עכשיו על מנת לתקן את הבעיה

בוצע ריסט לדפדפן, הותקן FIREFOX מהגירסא האחרונה אך הוא מתרסק ישר ב STARTUP כל הזמן (כך שזה לא עוזר כנראה הוירוס דאג לזה), בוצעה בדיקה לכל הקבצים שאחראים ישירות לעניין ה DNS כמו קובץ HOSTS, הוסרו כל TOOLBARS למינהם, נבדקו כל קבצי מערכת ההפעלה למקוריות שלהם, בוצעה סריקה מלאה ע"י שני אנטיוירוסים שונים. אם יש למישהו הצעות לתיקון הבעיה (לא פירמוט כי אין לי כוח להתקין את המערכת המסובכת הזאת שוב) אני אשמח לשמוע.

דבר נוסף נראה לי שהוגדר לאנטיוירוס קבצים מסויימים להתעלם מהם וגם למחוק התקנות של FIREFOX במחשבה שהם וירוסים אני בנתיים בודק את האפשרות הזאת ברג'יסטרי אבל אם למישהו יש הצעות שיעזרו לי אני אשמח לשמוע.

תודה רבה על העזרה.

הבעיה תוקנה כנראה בעזרתו האדיבה של ה HIJACKTHIS שלשמחתי הצליח לעבוד על המערכת

יום טוב ותודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים