פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר אין לי את זההתקינו לי את הכרטיס לפני כמ חודשים ולא הביאו לי קופסא או משהו רק איזה קרטון עם הוראות התקנת דרייברים ודיסק של דרייברים
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים אם לא רשום על הדיסק של הדרייברים אז תתקין את התוכנה שבדיסק שאומרת לך את הנתונים של הכרטיס
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים דבר ראשון, אתה יכול להתסכל בחוברת שלו שקיבלת עם המחשב.אם אין לך את החוברת הזאת אז אתה יכול להוריד את Sandra.http://www.sisoftware.co.uk/index.html?dir=dload&location=sware_dl_x86&langx=en&a=יש שם לינקים.תוריד, ובתוכנה תלך לPCI, AGP, Cardbus Information.שם יופיע לך בחירה בBUS, תבחר AGP..אז בחלון המידע שם יופיע לך:Device name.שם אמור להיות רשום היצרן.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר כתוב ליOEM Device Name : Nvidia Corp GeForce4 MX 440 [NV17.2]של מה זה?
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר על המאורר כתוב לי nvidia ובמדבקה כתוב mx440se/64mb ddr וכמה מספריםכתוב לי ב-adapter genericיכול להיות שזה החברה?
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים רוב הסיכויים שאם זה מחשב שקנית מסתם חנותאז כרטיס לא ממותגסתם כרטיס ג'נריזה כרטיס מסך של נבידיה מקורי אין לך מה לדאוג זה גם מה שאצלי ואני רשמתי את המוצר שלי אצל נבידיה אז ממש אין לך מה לדאוגהם אישרו שזה מוצר שלהם ולך יש כרטיס מסך של ניבידיה ולא של חברה מצד שלישי
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים בטוח יש את סמל החברה איפה שהוא על הכרטיס וכנראה קשה לראות זאת מהזווית בה הוא מחובר. אם זה ממש חשוב לך אז תוציא את הכרטיס ותחפש שמות וסמלים על הפינות
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים חבר'ה הוא אמר שכתוב שם ג'נריק.. אז חלס.. על המאורר כתוב לי nvidia ובמדבקה כתוב mx440se/64mb ddr וכמה מספריםכתוב לי ב-adapter genericיכול להיות שזה החברה?
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר אוקי אז המפרט של הכרטיס זה כמו שכתוב באתר של נוידה? אם לא יש איזה תוכנה שאני לבדוק אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.