פורסם 2009 באפריל 516 שנים שלום חבר'ה, התקנתי ויסטה בנוסף לWIN7 שלי ובהתקנה התווסף לי כנון בגודל 200 MB והוא מאוד מציק לי בעיין , איך אני מסתיר אותו? למחוק אותו בלתי אפשרי כי הוא הBOOT DRIVE של הויסטה ,יש דרך להסתיר ? תודה.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים לסקרנים, הכונן נועד לתמיכה באפשרות הצפנת הדיסק של 7 והוא ירד ל100 מגה בגרסאות החדשות יותר.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים שלום חבר'ה, התקנתי ויסטה בנוסף לWIN7 שלי ובהתקנה התווסף לי כנון בגודל 200 MB והוא מאוד מציק לי בעיין , איך אני מסתיר אותו? למחוק אותו בלתי אפשרי כי הוא הBOOT DRIVE של הויסטה ,יש דרך להסתיר ? תודה. שלום, תוכנות צד שלישי שעוסקות בניהול דסקים למשל: paragon partition manager או acronis disk director יעשו את העבודה. בהצלחה, אריאל.[br]פורסם בתאריך: 7.04.2009 בשעה 01:47:03 כן, תבטל את האות שלו בdisk management . יצאתי שוק. Nihility צודק, לא תמיד צריך לרוץ לתוכנת צד שלישי. בהצלחה, אריאל.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים computer managementdisk managementכפתור ימני על המחיצה change drive letter remove
פורסם 2009 באפריל 616 שנים איך אני עושה את זה?פתח את התחל, העתק והדבק את הטקסט הבא: diskmgmt.mscולחץ על אנטרכעת יפתח חלון ניהול הדסקיםאתה תמצא את הכונן שאותו אתה רוצה להעליםלחץ עליו ימני ובחר בשינוי אות ונתיבי כונניםכעת בחר בהסר והכונן יעלם מהתצוגה בסייר.בהצלחה,אריאל.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים אתה יכול לחזור למה שכתבתי.במידה ולא הצלחחת עם האופציות הגלומות במערכת תמיד אפשר לנסות תוכנות צד שלישי.כדאי לעשות זאת במשנה זהירות כדי לראות שאתה לא מחרבן לך משהו בחלונות 7אני אומר את זה בגלל מה שכתב Nihility - "הכונן נועד לתמיכה באפשרות הצפנת הדיסק של 7 והוא ירד ל100 מגה בגרסאות החדשות יותר."בכל אופן אם אתה מנסה תעדכן אותנו מה יצא.אריאל.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים ניתן להסיר את האות עם התוכנה המובנית בתוך חלונות diskpartStartcmdלא ללחוץ אנטר, לעשות כפתור ימני על cmd.exeלהפעיל כאדימיניסטרטוראחרכך תפעיל את diskpart (תכתוב diskpart)בתוך diskpart:list diskתזהה את הכונן שלךselect disk 11 זה המספר של הדיסק שלך שמצאת בlistlist partitionselect partition 0כנ"לואז תכתוב remove
פורסם 2009 באפריל 716 שנים ניתן להסיר את האות עם התוכנה המובנית בתוך חלונות diskpartStartcmdלא ללחוץ אנטר, לעשות כפתור ימני על cmd.exeלהפעיל כאדימיניסטרטוראחרכך תפעיל את diskpart (תכתוב diskpart)בתוך diskpart:list diskתזהה את הכונן שלךselect disk 11 זה המספר של הדיסק שלך שמצאת בlistlist partitionselect partition 0כנ"לואז תכתוב removeזה לא שונה מלעשות את זה דרך disk man זה עדיין לא נותן לו אם יש משאב מערכת שיושב על הmount point הזה...
פורסם 2009 באפריל 716 שנים למה אני לא מצליח לעשות את זה בדרך הראשונה? אין אפשרות לעקוף את השגיאה הזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.