פורסם 2009 באפריל 516 שנים שלום החלפתי לאחרונה את המאוורר של הכרטיס מסך למאוור מאותו סוג מכיוון שהוא היה רועש.1)הטמפ' שהיו בכרטיס שלי אז היו בין 33-37 במנוחה(ac cooling one fan) ועכשיו אחרי שהחליפו לי כרטיס הטמפ' במנוחה הם:40-42ואני לא מבין למה כי זה אותו כרטיס..האם זה משפיע על חיי הכרטיס או ששינוי כזה בטמפ' לא משמועתי?2)יש לי בעיה שלפעמים שאני מכבה את המחשב ומדליק אחרי כמה זמן הכרטיס נתקע בדקתי את זה בכך שפתחתי את המארז שהמחשב פעל ועצרתי לשנייה אתה המאוור,הייתם מצפים שהכרטיס יחזור להסתובב אחרי זה אבל לא הוא נתקע וזז בתנועות קטנות במקום הלוך חזור(כמו פרכוס).כשזה קורה הכרטיס מגיע למטמפ' של 100 ומשהו מעלות ואז הוא נכבה וזה כבר בעיה יותר מטרידה למרות שהיא קורת בתידרות של פעם בשבועיים ואז אני צריך לפתוח את המארז ולגעת קצת בכרטיס על מנתש הוא יחזור להסתובב.תודה לעזורים.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מה זאת אומרת החליפו לך מאוורר..? החליפו לך את הקירור עצמו ? את כל הכרטיס מסך? רק את המאוורר בתוך הקירור?1. הטמפ' נקבעת גם לפי טמפ' הסביבה..ולכן קח את העניין בחשבון..כמו כן בדקת שהRPM של המאוורר זהה ?2. לפי תיאור התקלה יש בעיה עם הקירור של הכרטיס מסך..תחליף אותו במסגאת האחריות..כמו כן מה המפרט המלא שלך ?
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר החליפו רק את המאוורר בתוך הקירור זה הכל.הטמפ'י נשארה אותו דבר מכיוון שלא שיניתי את המקום של המחשב בבית או משהו כזה הוא עדיין באותו מקום.אני לא יודע איך בודקים rpm משהו דפוק ושם תוכנה לא מצליחה למדוד אותו אבל זה לא משנה(מראה לי 0rpm או 1).המפרט המלא:E8400HD 4850 512 MB4 GB RAM GSKIL640 GB HD P45.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר כן אוקיי אבל פשוט מוזר שהחליפו לי כבר תא המאוורר וככה זה השתנה אבל בקטנה.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר לא ה rpm הוא 0 או 1 משהו דפוק והמאוור כן מסתובב זו טעות בסנסור או משהו
פורסם 2009 באפריל 916 שנים תבדוק כמה כבלים יוצאים המקירור..שכן יש סיכוי שאין ל ו קבל RPM..ולכן אתה לא רואה את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.