עבור לתוכן

בעיה במאוור שעל דלת המארז cm 690

Featured Replies

פורסם

משום מה במארז שלי (cm 690) המאוורר שעל דלת המארז עושה המון המון רעש.. הבעיה היא לא במאוורר אלא בחיבור שבין המאוורר לדלת.. יש למישהו מושג איך אני משתיק את זה??????

פורסם

שים בין המאוורר לדלת גומי או כל חומר אחר שמונע ויברציות..זה ימנע את הרעש..אלה אם כן אתה מדבר על הרעש יניקה של המאוורר (מה שלא נראה מהתיאור שלך)..

פורסם
  • מחבר

שמתי הפרדה וזה לא עזר.. זה כניראה מהיניקה.. מה לעשות???

פורסם

אם המאוורר מחובר ללוח אם אתה יכול להנמיך את המהירות שלו לרמה שאתה יכול לסבול

פורסם

נסה אולי לשמן אותו (יש מדריך פה באתר).

אם לא עבד תחליף.

פורסם

יש לי גם אותה בעיה , הוספתי מאורור נוסף של זלמן שאמור להיות שקט מאד ועדיין יש רעש של יניקה של אוויר בגלל החורים הצפופים שעל הדלת, זה או להוריד לו את המהירות שזה יפגע אז באפקטיביות שלו או שפשוט להתעולל במארז ולחתוך הרשת משושים שעל הדלת .

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה... תשים הפרדה של כשני סנטימטרים בין המארז למאוורר.. זה מפחית את הרעש בהרבה..

פורסם

פתרתי את הבעיה... תשים הפרדה של כשני סנטימטרים בין המארז למאוורר.. זה מפחית את הרעש בהרבה..

זה מפחית גם את הביצועים.

הרעש הוא ככל הנראה הנדסת אנוש גרועה של COOLERMASTER

אחד הפתרונות זה לחסוך כסף ולקנות דלת חלופית (זו עם החלון) שנפתרת בה הבעיה עם החור החדש למאוורר.

פורסם

המאורור של זלמן מחובר בפינים מיוחדים מגומי כאלה אז אין אפשרות לא לחבר אותו צמוד לדלת וגם איך אני בידיוק יכול לעשות שיהיה מרחק של 2 ס"מ בין המאורור לדלת? צריך הריי לשים ברגים אחרים וגם זה הופך להיות פחות אפקטיבי כי מהאורור בכזה מצב ישאב כבר אוויר מהמארז ולא ישירות מבחוץ....

פורסם

זה לא הנדסת אנוש..שכן המון מארזים מגיעים עם גריל בצורת כוורת (מה שנחשב להכי טוב מבחינת איוורור)..אבל הרעש מפריע שכן המאוורר נמצא בדלת ולרוב היא די קרוב למשתמש..ונמצאת בחלק החיצוני ביותר..ולכן הרעש מציק..

אם אתה מעוניין אתה יכול ליצור/לרכוש תעלה שתרחיק את המאוורר ותיצור מעיין מנהרה..

על כל מקרה..מאוורר בדלת זה אקסטרה..אם יש לך סירקולציה מינימלית..לא מחייב להתקין מאוורר בדלת..

פורסם

זה לא הנדסת אנוש..שכן המון מארזים מגיעים עם גריל בצורת כוורת (מה שנחשב להכי טוב מבחינת איוורור)..אבל הרעש מפריע שכן המאוורר נמצא בדלת ולרוב היא די קרוב למשתמש..ונמצאת בחלק החיצוני ביותר..ולכן הרעש מציק..

אם אתה מעוניין אתה יכול ליצור/לרכוש תעלה שתרחיק את המאוורר ותיצור מעיין מנהרה..

על כל מקרה..מאוורר בדלת זה אקסטרה..אם יש לך סירקולציה מינימלית..לא מחייב להתקין מאוורר בדלת..

אבל בכל אותם המון המארזים הרעש הוא פחות חזק

אם למשל קונים דלת חלופית לCM690 הרעש מסתדר,

ולפי מה שידוע לי בCM590 הרעש הוא רעש סטנדרטי לפי תכונות מאוורר.

פורסם

בגרסה עם החלון יש רשת צפופה יותר..למרות שאני בספק ולא הכי מסכים..שכן שמעתי מארזים עם חלון ואין מה לעשות בנידון..אבל זה כבר עניין של "שמיעה".. ;D

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר לקנות דלת למארז??

פורסם

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7753

בדלת עם החלון יש חור ועליו גריל שעשוי מרשת צצפופה ככה שאין רעש.

הרשת משושים נמצאת גם למעלה ומאחור, והרעש נגרם כתוצאה מהיניקה של האוויר, זה לא קורה שהמאורר מוציא אוויר.

(הרעש נשמע בבירור גם ב Top Fan אבל אני כבר התרגלתי לרעש).

פורסם

היי גם לי יש 690 והייתה לי אותה הבעיה ולא עוזר שום דבר חוץ ממשהו אחד ...

תהפוך את המאוורר ככה שהוא יוציא אוויר.

לא רשת או רווח או מאוורר אחר.

זה הפיתרון היחידי.... וזה הופך את הלחץ ללחץ שלילי .

יש לי 4X120 ואני לא שומע אותם בכלל ... רק את הכרטיס מסך :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים