עבור לתוכן

לוח אם דפוק, לא יודע אם לשדרג או לא.

Featured Replies

פורסם

יש לי את המפרט הזה:

AMD 64 4200X2 939

Zalman 7700Cu

DFI Infinity NF4 SLI

PQI Turbo 1Gb DDR 400 2x512Mb Dual Ch. 2-2-2-5

OCZ DDR 400 2x1024MB Dual Ch. Platinum XTC 2-3-2-5

Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB

WD 250GB YS

WD 320GB AAKS

Thermaltake 480W Silent PurePower

Raidmax Cobra

Creative X-Fi Xtreme Audio

Samsung T220

למרות המעבד היחסית חלש, המחשב מריץ לי יפה מאוד משחקים על מקסימום חוץ מGTA ואולי עוד משחק שניים שקורעים מעבדים...

ככל שעובר הזמן יש לי יותר ויותר בעיות ש99 אחוז באות מהלוח אם וזה הגיע למצב שהוינדוס שמחשב לא עושה פוסטים הרבה פעמים, בעיות עם עליית הוינדוס וכו כו...אשכרה כל כמה ימים יש לי בעיה איתו..

אני מתגייס בעוד שבועיים, לצוללות (כלומר אני הולך להיות פעם בחודש בבית), ואני רוצה לסדר אותו כדי שיהיה לי ראש שקט כשאני אחזור הביתה...

ניסיתי למצוא בכל מיני לוחות יד שניה ואני לא מוצא לוח שיתאים לי עם כל הקומבינציות האלה (939, pci e , sata, ddr1).

מצאתי רק חנות אחת שיש לה לוח במלאי, הלוח הוא Foxconn 6100K8MA-RS אבל הוא עולה 416 שקל!

אז חשבתי לעצמי לשדרג, אבל זה אומר לוח+זיכרון+מעבד.

וזה יוצא לי איזה 1000 שקל... ותכלס אני לא יודע אם זה שווה לי בהתחשב ביציאות שלי הביתה.

מה יהיה הפיתרון העדיף בשבילי?

אם מישהו מוצא לוח שיתאים לי בזול אני מאוד יודה לו.

פורסם
  • מחבר

מישהו? :s05:

פורסם

אולי במקום לחפש פתרונות עקיפים, בוא נטפל בבעיה.

תוכל להגדיר במדוייק את הבעיה של הלוח ?

פורסם
  • מחבר

כבר פתחתי תרד על הבעיה של הלוח ולא ממש נמצא פיתרון.

יש לו שתי בעיות עיקריות:

1. לפחות חצי מהפעמים שאני מדליק את המחשב הוא רק נדלק ולא עושה פוסט ולא כלום. ואחרי כמה הדלקות פתאום יש פוסט והכל טוב....

2. פתאום באמצע החיים שאני מדליק את המחשב הוינדוס נטען ונטען עד שהקו הזה שזז נתקע. ואז או שאני מעלה גיבוי שיש לי, או שאני מעלה אותו במצב בטוח ועושה שחזור מערכת לכמה ימים לפני זה לפעמים מצליח. חשבתי אולי זה איזה וירוס או משהו כזה אז עשיתי פירמוט לפני שבועיים. פתאום לפני יומיים עוד פעם הוינדוס נתקע בטעינה ומה שעשיתי עכשיו זה שיחזור מערכת אבל אני בטוח וזה עבד, אבל אני בטוח שזה יחזור בקרוב.

הכרטיס מסך תקין - עשיתי בדיקה של 3DMARK וכמה משחקים כבדים.

הזכרונות תקינים- MEMTEST

שני ההארדיסקים תקינים - בדקתי עם התוכנה של WD.

מעבד נראה לי שתקין כי הוא לא נופל תחת עומס...

נשאר רק הלוח ...

פורסם

תקשיב, הלוח זה מאה אחוז הבעיה שלך. הייתה לי את אותה הבעיה לפני פחות מחודש, לא עושה פוסטים, לא עולה בכלל ונותן מסך שחור וכל זה... זה רק הלוח אם, וצירף מקרים מוזר - הבאתי לטכנאי שקניתי ממנו את המחשב (מזל שנשארו חודשיים אחריות D: ) את המחשב, והוא החליף לאותו לוח אם שציינת D:

שמע, כמו כרטיסי AGP ביד ראשונה, לוחות 939 יד ראשונה הם יקרים... כל לוח...

>>> לא רלוונטי כבר מה שהיה פה חחח <<<

חג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים